What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Wycieczka do Polski!

Fat Albert

Active member
Witam, panowie (i panienki :chin: ). Obawialem sie ze po tej ostatniej przerwy, nasz ukochany icmag zostal martwy. Ale jednak mamy szczescie, bo nasza halpa jest znow czynna!

Wylatuje do Polski za pare tygodni zeby sie pobawic; kuzyn i ciotka sie zenia w ciagu poltora tygodnia. Bede w poludniu (Zakopane, Katowice, Krakow, Rzeszow/Podkarpackie), i chcialbym sie dopytac was w ktorych katach i miejscach mozna sie zdrowo pobawic i posmiac :sasmokin: . Kiedy bylem ostatnim razem w Polsce (dziesiec lat temu) to latwiej bylo zalatwic kupno Kalashnikova w Ruskim targu niz troszeczke zielenia! Gdyby ten forum sluzyl jako wskazowka sytuacji dzisiejszej, to sadze ze sie zmienilo na lepiej (ale to tylko sadze, i faktow mam malo o dzisiejszej Polski). Matka byla w wzeszlym roku, i mimo ze opowiadala mi o wszelkich wydazan, jednak sie ja nie zpytalem o stanu trawki :) .

Wszelkie polecenia i ostrzegania byly by szczesliwie przyjete!

Pozdrowienia!
Fat A :wave:

P.S. Przepraszam za slaba gramatyke. Macie tu Sensi Hash Plant:

Fat Albert

Active member
Chcialem dodac do przedniego postu:

Ja nie szukam kontaktow w Polsce. Tylo waryat by sie z tym zgodzil, poniewaz sytuacja legalna w Polsce nie jest taka lozna jak w innych czesci Europy. Chcialbym tylko wiedziec jakie sa mozliwosci ze ci ktorzy moga zalatwic towar to beda mieli cos dobrego, a nie konopie ktore tylko dadza bol glowy. I tez mialem sie zapytac: czy wysylka nasionek do Polski z gdzies indziej w EU jest legalne? Czy trzeba uwazac na listonoszow albo pracownikow w poczcie? Pamietam jak matka niegdys paczki wysylala do Polski, i musiala (z butami) wyslac wszystkie lewe razem, zeby jakas swinia nie okradla.....

Fat A

mario_PL

Active member
dragow ci u nas pod dostatkiem ( co prawda predzej znajdziesz fete niz dobre ziolko ale na bank sobie poradzisz), trzeba tylko uwazac bo kazdy chce kazdego wyruchac, ale jak juz zlapiesz kontakt to raczej dostaniesz dobry temat

LDV

Active member
i jak ktos ci powie:
daj pieniadze to ci przyniose ziolko to powiedz mu zeby wypierdalal.
Jedyne na co sie zgodz to taka akcja ze koles da ci ziolko (i bedziesz je widzial i wiedzial ze to ziolko) a ty mu kase.

Srednio w polsce w worku powinno byc 6 lufek takich malych czyli w praktyce woreczek strunowy wypelniony do polowy.

Pozdro

Latest posts

Latest posts