weedsmoker
Active member
na pierwszej turze wyborow nie bylem... niemialem jak , ale za to na druga sie wybiore tylko po to aby PO nie przejelo w pelni wladzy w Polsce, bo beda mogli juz robic co im sie zywnie podobai. Co bylo po katastrofie? pod smolenskiem, nawet polska nie wystapila o przejecie sledztwa w tej sprawie, powiedzial bym nawet ze szli rosjanom na reke, keidy to szanowny pan tUSK podpisal konwencje chicagowska dotyczaca samolotow cywilnych, nie wiadomo bylo nawet czy ciala do polski wrocily w komplecie, trumien nawet nie otwierano byly zapieczetowane w rosji, przy rozpoznaniu zwlok nie bylo nikogo z polski aby mogl potwierdzic to samo tycczy sie czarnych skrzynek...przeciez to jest smiech na sali... mozna by tak pisac dalej .. polecam przejrzec ta stronke http://smolensk-2010.pl/ jest duzo ciekawych artykulow... a co sie stalo z afera hazardowa , pamietacie jeszcze? sprawa znikla z mediow tuz po katastrofie , pan premier zapewnial we wrzesniu ze bedzie jak najszybciej powolana komisja i w ciagu miesiaca bedzie wszytko rozwikalne, do kwiatnia nic nie wyjasniono teraz juz nikt o tym nie mowi.. sprawy nie bylo przeciez no nie? A co do tego ze niebylo zgody w panstwie obwinia sie pis i prezydenta, a z tego co ja widzilem to samo po nie chcialo zgody i robili wciaz to jakies to nowe problemy.
Wkurza mnie to tez ze ludzie malo co wiedza na temat kandydatow nie mowie tu tylko o wyborach prezydenckich a glosuja tylko po to zeby wypelnic swoj nalezyty obowizaek obywatelski lol. takze na forach o trafce... trza glosowac na po bo tuska bo przyznal sie ze pali marihuane i bedzie lepiej bedzie posadanie itd hahah
Wkurza mnie to tez ze ludzie malo co wiedza na temat kandydatow nie mowie tu tylko o wyborach prezydenckich a glosuja tylko po to zeby wypelnic swoj nalezyty obowizaek obywatelski lol. takze na forach o trafce... trza glosowac na po bo tuska bo przyznal sie ze pali marihuane i bedzie lepiej bedzie posadanie itd hahah