Huzar & Buzek
Member
Siemacie
Iście idealne warunki panują, pewno każdy się jara, więc i Przyroda też się cieszy
Ale złowrogie siły nie śpią...
Insekty atakują!
Podejrzane osobniki:
Pierwszy to rodzina pluskwiaków, drugi mi wyglada na mlodego konika polnego czy coś- duży leżał martwy na ziemi. Któryś skurczysyn urządza sobie siedliska, jest dużo więcej przypadków.
1. Dziórki z łodygach z których wychodzą muszki jak sie potrząśnie
2. Tutaj w łączeniach gałązek, tam są z kolei czarne jaja jak się martwice oderwie;/
Troche to martwi, jeszcze nie dawno było lajtowo. Ktoś widział lub wie? Czy preparat na mszyce mógłby pomóc , bo to spore skurwiele?
Ciekawsze rzeczy:
Blue white x cannadian
Shaman, największa suczka Foty nie obejmują całości.
Skunk, sympatyczne drzewko
Większy durban posion:
Mniejszy:
Smile od Kanabii - mam do niego zastrzezenia. NIby "ultra-szybka sativa" a nie zamierza jeszcze zakwitać. Nawet się nie określiła:
Czas kwitnienia to było chyba 8-9 tyg. to niby w czym ona szybka:?
Pozostale sa na takim mniej więcej etapie:
To na tyle
Iście idealne warunki panują, pewno każdy się jara, więc i Przyroda też się cieszy
Ale złowrogie siły nie śpią...
Insekty atakują!
Podejrzane osobniki:
Pierwszy to rodzina pluskwiaków, drugi mi wyglada na mlodego konika polnego czy coś- duży leżał martwy na ziemi. Któryś skurczysyn urządza sobie siedliska, jest dużo więcej przypadków.
1. Dziórki z łodygach z których wychodzą muszki jak sie potrząśnie
2. Tutaj w łączeniach gałązek, tam są z kolei czarne jaja jak się martwice oderwie;/
Troche to martwi, jeszcze nie dawno było lajtowo. Ktoś widział lub wie? Czy preparat na mszyce mógłby pomóc , bo to spore skurwiele?
Ciekawsze rzeczy:
Blue white x cannadian
Shaman, największa suczka Foty nie obejmują całości.
Skunk, sympatyczne drzewko
Większy durban posion:
Mniejszy:
Smile od Kanabii - mam do niego zastrzezenia. NIby "ultra-szybka sativa" a nie zamierza jeszcze zakwitać. Nawet się nie określiła:
Czas kwitnienia to było chyba 8-9 tyg. to niby w czym ona szybka:?
Pozostale sa na takim mniej więcej etapie:
To na tyle