What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

which purple is it?

Bud+

Member
רק לידע כללי, למים המוטפלים בארץ חסר מגנזיום ולפי מה שידוע לי גם למים הלא מוטפלים בארץ חסר מגנזיום, אז במידה ואתה לא מוסיף קצת למים שלך יש סיכוי גבוה מאוד שחסר לך מגנזיום...
לידע כללי אתה טועה.
המים המטופלים לא מגיעים אליך לברז אלא לשדות חקלאיים. הם חסרי כל מינרל ולא רק מגנזיום.
המי מוביל מכילים כמויות עצומות של מגנזיום, הרבה מעבר לדרישה של כל צמח שאני בדקתי.

הרבה יותר נפוץ מאשר מחסור במגנזיום זה ערך הגבה שמקטין את הזמינות של המגנזיום.

באופן כללי עשירית מהמגנזיום של מי המוביל מספיק ויותר לגידול קנאביס - מנסיון.
אם משתמשים במים מזוקקים (או מי מזגנים) מומלץ להוסיף עשירית מי ברז כדי להוסיף מגנזיום וסידן וכדי לעזור לייצוב של ערך ההגבה.

איך הגעת למסקנה שחסר למים בישראל מגנזיום?

rootcap

Member
לידע כללי אתה טועה.
המים המטופלים לא מגיעים אליך לברז אלא לשדות חקלאיים. הם חסרי כל מינרל ולא רק מגנזיום.
המי מוביל מכילים כמויות עצומות של מגנזיום, הרבה מעבר לדרישה של כל צמח שאני בדקתי.

הרבה יותר נפוץ מאשר מחסור במגנזיום זה ערך הגבה שמקטין את הזמינות של המגנזיום.

באופן כללי עשירית מהמגנזיום של מי המוביל מספיק ויותר לגידול קנאביס - מנסיון.
אם משתמשים במים מזוקקים (או מי מזגנים) מומלץ להוסיף עשירית מי ברז כדי להוסיף מגנזיום וסידן וכדי לעזור לייצוב של ערך ההגבה.

איך הגעת למסקנה שחסר למים בישראל מגנזיום?

חבל שלא שמרתי לך את הכתבה של מקורות... הם בעצמם אמרים את זה...

bombadil.360

Andinismo Hierbatero
Veteran
that's weird,having purple pistils while the weed you smoked was dark green
either you got a diffrent pheno from the same breed and it has purple in it
otherwise i'm guessing you would have seen that purple on the dry bud somewhere

not so weird when we consider that we do not know who pollinated the bud... what kind of male was it? it did not have to be the same as the mom... and as you correctly state, it could just be a different pheno if auto-pollinated or pollinated by the same cultivar.

by the time sog smokes the fruits of his labour, he won't care what the strain was :D maybe he should take cuttings in case it is a keeper.

peace

Bud+

Member
חבל שלא שמרתי לך את הכתבה של מקורות... הם בעצמם אמרים את זה...
הדבר היחיד ששמעתי שאומרים על חוסר במגנזיום זה במי מושבים לצרכים חקלאיים.
אלו מים שחזרו מהשפדן ומנוקים מכל המינרלים שלהם, מה שגורם לבעיות בשדות חקלאיים עקב שימוש בתמיסה שמתאימה למים קשים.
לאחרונה מנסים להכניס את המים האלו למוביל וכחלק מהתהליך הם רוצים להוסיף מגנזיום. אני עדיין לא מושכל מספיק כדי להגיד אם כדי להפטר משאריות מגנזיום שמישהו רוצה להפטר מהם כמו עם הפלואור או באמת כדי לעזור לבריאות האזרחים.

לי עוד לא יצאו מים מטוהרים מהברז, ואני נוטה לבדוק אותם בקביעות.

אם המים יוצאים ויש להם טעם של מי ברז ולא של מים מטוהרים אתה יכול להיות דיי בטוח שיש שם טונות של מגנזיום.
אם המים שיוצאים חסרי טעם תחשוב על זה שאתה שותה משהו שמישהו חירבן בו לפני כמה שבועות.

Bud+

Member
דווקא אני חושב שזה משהו ששווה לדעת.
זה לא שבחלונות הגבוהים למישהו אכפת מה יוצא לך מהברז אז עדיף שאתה תשים לב.

bombadil,yeah i forgot the father option :)
i wouldn't say it was a hermie at all
from my experience with the medical seeds found in their weed,it's 100 percent awwwwwwwsome :)
all the seeds i put from their buds turned out beautiful,no hermie signs,especially after i waited for most of the plants to show pre flowering signs before switching them
the seeds that i tried to grow from my hermie seeds were less successful than the medical ones i got
meaning they seem stable compared to the hermie ones i got from my own growing
so i am guessing they are growing mothers and sometimes a papa comes by and gives a few
but i have like 3 or 4 genetics from diffrent medical weed,all turned out female and very sexy so far
the ratio on the hermie types is alot lower
from my hermie seeds i got only one really good looking plant
one definit hermie,and another one not sure yet if he's going to be great or just ok
but only one really solid one from 5 diffrent hermie combo's and 4 for 4 from the medical ones i got
so you should be set i think
about the mg
i use distilled water so i add mg twice a week with my feedings,it's part of the powerzyme menu in hesi's furts

rootcap

Member
הדבר היחיד ששמעתי שאומרים על חוסר במגנזיום זה במי מושבים לצרכים חקלאיים.
אלו מים שחזרו מהשפדן ומנוקים מכל המינרלים שלהם, מה שגורם לבעיות בשדות חקלאיים עקב שימוש בתמיסה שמתאימה למים קשים.
לאחרונה מנסים להכניס את המים האלו למוביל וכחלק מהתהליך הם רוצים להוסיף מגנזיום. אני עדיין לא מושכל מספיק כדי להגיד אם כדי להפטר משאריות מגנזיום שמישהו רוצה להפטר מהם כמו עם הפלואור או באמת כדי לעזור לבריאות האזרחים.

לי עוד לא יצאו מים מטוהרים מהברז, ואני נוטה לבדוק אותם בקביעות.

אם המים יוצאים ויש להם טעם של מי ברז ולא של מים מטוהרים אתה יכול להיות דיי בטוח שיש שם טונות של מגנזיום.
אם המים שיוצאים חסרי טעם תחשוב על זה שאתה שותה משהו שמישהו חירבן בו לפני כמה שבועות.

טונות של מגנזיום.... אם אתה אומר....
לפי מה שאני יודע משרד הבריאות מגביל ל-12 אחוז מגנזיום אם אני זוכר נכון, לא יותר מ-15 אחוז, אז אם אתה אומר טונות כנראה שאתה בעיניינים....
סתם נתתי חוות דעת, לא יודע למה ננעלתם על המגנזיום יש סיכוי שזה גם פוספרוס אבל כדאי לכם אולי לעשות חיפוש בגוגל לבדוק מה יכול לגרום לגזע וגבעולים סגולים...

rootcap

Member
from what I've read so far, the filtered water in Israel have dangerously low MG levels,
and the tap water also are not up to par with the industry standards

anyway the information for both tap and filtered water are public
you can each read the ppm and whats in them for your specific area

זה נכון אבל לא בדיוק נכון.
קודם כל, מדובר פה בתוצאות מלפני שנתיים ומעלה.
דבר שני, הנתונים שאתם רואים ב"נתוני כמויות ואיכויות מים" זה הנתונים של המעיינות לפני שהם מגיעים אליכם לברז, מה שאומר שהמים עוד עוברים סינונים וכו' מה שאומר שהנתונים האלה לא בדיוק מתאימים....
ועוד משהו קטן, הנתונים במקורות זה נתוני מקסימום. זאת אומרת שיש להם הגבלת מקסימום על כל "מינרל" במים אבל אין להם הגבלות מינימום מה שאומר שמותר להם לשים כל כמות מינרל שנראית להם נכונה כל עוד היא לא עוברת את כמות המקסימום.

תהנו...

SoG

Member
the site is not up to date
i couldn't find the tap water report after the treatment they go through
they have written down regulation and standards to match European standards;
but no one follows or enforce any of them; what a shame,

Bud+

Member
אני לא צריך את הנתונים של מקורות, אני בדקתי שנה שעברה את הנושא בעצמי במעבדה מקצועית.
יש בהם הרבה יותר מגנזיום ממה שגידול (באדמה) של כל צמח שמגדלים בארץ צורך.

טונות של מגנזיום.... אם אתה אומר....
לפי מה שאני יודע משרד הבריאות מגביל ל-12 אחוז מגנזיום אם אני זוכר נכון, לא יותר מ-15 אחוז, אז אם אתה אומר טונות כנראה שאתה בעיניינים....
סתם נתתי חוות דעת, לא יודע למה ננעלתם על המגנזיום יש סיכוי שזה גם פוספרוס אבל כדאי לכם אולי לעשות חיפוש בגוגל לבדוק מה יכול לגרום לגזע וגבעולים סגולים...
אחוז מתוך מה?

rootcap

Member
אני לא צריך את הנתונים של מקורות, אני בדקתי שנה שעברה את הנושא בעצמי במעבדה מקצועית.
יש בהם הרבה יותר מגנזיום ממה שגידול (באדמה) של כל צמח שמגדלים בארץ צורך.

אחוז מתוך מה?

אחוז מתוך המינרלים שיש במים...

SoG

Member
mystery solved! (partially)
I've learned that when White Pistils Turn Purple/Red/Orange
This is not a problem and means you have done something right
It is common for pistils to change color if they are not pollinated.

Bud+

Member
אחוז מתוך המינרלים שיש במים...
אם יש לך מ"ג מלחים בליטר מים אחוז אומר כמות מסויימת ואם יש גרם מלחים בליטר מים אחוז מתוכם אומר כמות אחרת.
את הצמח לא מעניין האחוז אלא כמות המינרל הזמין.

מגנזיום קיים, אם אני זוכר נכון, במשהו כמו 29 פיפיאם במי ההשקיה והאקטיביות שלו בטמפ' שלנו דיי גבוהה, בין 80 ל90 אחוז אם אני זוכר נכון.
צמחים לרוב דורשים פחות מזה.

קנביס צורך כמות קטנה יחסית של מגנזיום ברוב הגידול אבל דורש הרבה יותר בחצי השני של הפריחה.
מולסה משלימה את החסך הזה.

אם אתה לא משקה במי ברז אלא במי מזגנים, במצע עני בחומרי הזנה, סביר שיווצר מצב של מחסור במגנזיום.

תוספת מגנזיום עם מלח אנגלי היא אגרסיבית מאוד ואני לא הייתי רץ לשם כל כך מהר בהתחשב בנפוצות המוגבלת של בעיות קיימות מגנזיום בהשקיה עם מי ברז בארץ.

sog - they change color even if they get polinated
what does the color have to do with anything? that's simple genetics
a black guy doesn't turn black because he didn't fuck lately
you are surprising me,after seeing such a setup
most pistils change color,polinated or not,it depends on the genetics
if the pheno is very stable,you should see from 10 seeds the same colors
if you grow them correctly,with right feeding,right humidity and temps,you will get the same color always
and i hardly think if they get polinated it will change
i have never seen that happen
in general if a plant isn't polinated is should bring out more resin color smell and such because it's still trying to get something,to attract something
just to survive

rootcap

Member
אם יש לך מ"ג מלחים בליטר מים אחוז אומר כמות מסויימת ואם יש גרם מלחים בליטר מים אחוז מתוכם אומר כמות אחרת.
את הצמח לא מעניין האחוז אלא כמות המינרל הזמין.

מגנזיום קיים, אם אני זוכר נכון, במשהו כמו 29 פיפיאם במי ההשקיה והאקטיביות שלו בטמפ' שלנו דיי גבוהה, בין 80 ל90 אחוז אם אני זוכר נכון.
צמחים לרוב דורשים פחות מזה.

קנביס צורך כמות קטנה יחסית של מגנזיום ברוב הגידול אבל דורש הרבה יותר בחצי השני של הפריחה.
מולסה משלימה את החסך הזה.

אם אתה לא משקה במי ברז אלא במי מזגנים, במצע עני בחומרי הזנה, סביר שיווצר מצב של מחסור במגנזיום.

תוספת מגנזיום עם מלח אנגלי היא אגרסיבית מאוד ואני לא הייתי רץ לשם כל כך מהר בהתחשב בנפוצות המוגבלת של בעיות קיימות מגנזיום בהשקיה עם מי ברז בארץ.
:woohoo:
29 פיפיאם ????
מ"ג או גרם ???? מה אתה מדבר איתי ???

אני יסביר את עצמי ביותר פשוט, בא לך להבין בבקשה, בא לך להתווכח עזוב אותי...
משרד הבריאות קבע רף מסויים של מינרלים במים. סתם לצורך הדוגמא, בוא נגיד שהרף הוא 2000 פיפיאם. ה-2000 פיפיאם מתחלקים לאחוזים של מינרלים. מה שאומר שה-2000 פיפיאם זה 100 אחוז. מפה נתנו הגבלה של אחוזים לכל מינרל...

עכשיו לפי הנתונים שלך, גם ה"טונות" של המגנזיום שיצאו לך בבדיקה לא בדיוק תואמים את ה-29 פיפיאם שאתה רושם.... 29 פיפיאם זה כמעט אפסי...