ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
nie chcę być zgryźliwy ale w tym numerze nie ma nic co mogło by zainteresować potencjalnego growera ( CO MNIE OBCHODZI WYZNANIA MŁODEGO DEALERA/ CIEKAWE CZY TO WYWIAD CZY WYMYŚLONA NA BIEGU PRZEZ REDAKTORA HISTORIA ABY ZAPEŁNIĆ KILKA STRON)) panowie w tej gazecie poza reklamami(nic do nich nie mam pomagają nam młodym growerom dokonywać pewnych wyborów) NIE MA KOMPLETNIE NIC ,JEŻELI NIE MACIE POMYSŁÓW TO MOŻEMY WAM POMÓC, MOŻE ZAŁÓŻMY NA FORUM TEMAT DZIĘKI KTÓREMU REDAKCJA MOGŁA BY WPŁYNĄĆ NA MERYTORYKE SPLIFFA JA ROZUMIEM GAZETA POWASTAŁA NIE PO TO ABY ZACIEKAWIĆ MŁODYCH GROWERÓW I POGŁĘBIAĆ ICH PASJĘ ,POWSTAŁA ZE WZGLĘDÓW KOMERCYJNYCH POWSTAJE SILNE LOBBY KTÓRE NIEDŁUGO BĘDZIE NAM NAM ROBIĆ WODĘ Z MÓZGU ,POJAWIA SIĘ WIĘCEJ SKLEPÓW Z NASIONAMI I PRZYBORAMI I TO ONE DOTUJĄ WYDAWNICTOWO NA TYM POLEGA ŻYCIE //////////błagam panowie pomyślcie o nas!!!!!
po pierwsze to caps off baryl. nie jestes bardziej przekonujacy piszac duzymi literami.
po drugie mi bardzo dobrze podszedl wywiad z bylym dilerem. mysle, ze dobrze jest pisac o ludziach, ktorym obecna sytuacja prawna zmarnowala zycie albo o czlonkach mafii, ktorzy trzepia gruba kase na tejze sytuacji.
moze tez znalazlby sie jakis maly kacik historyczny ;J- jakis staly nieruchomy dzialik, w ktorym umieszone bylyby informacje o historii delegalizacji w USA, bo od tego chyba sie zaczelo; udzialu konopii w historii polski; kulturze palenia na wschodzie, jak rowniez nowej kulturze palenia na zachodzie; motywy konopne w biblii i naukach chrystusa ;J. mialoby to na celu uswiadomienie ludzia, ze konopie nie powstaly wczoraj, tylko sa czescia kultury nas wszystkich od bardzo dlugiego czasu.
nie jestem historykiem, wiec wszystko co moge podrzucic to ten pomysl .
hej moje brachy ja wiem ze growerstwo to wasze hobby i nic poza nim nie wifdzicie..ja was w pelni rozumiem i popieram.. dzial growingu bedzie rozwijany ( swoja droga swego czasu oglosilem konkurs na artykul o growingu nikt nie przysllal. my w gazecie hodowcow nie mamy wiec pierdolic nie bedziemy ) narazie nie opisujemy typowego growingu bo mamy do tego powody..niewazne jakie wazne ze napiszemy tylko jeszcze nie teraz.
co to wypowiedzi beryla to mi majtki spadaja.. i lzy sie pojawiaja w ocasch ze czlowiek do chuja w holandi spi w samochodzie (co prawda wywiad przeprowadzalem przy okazji pobytu) a taki zioemk mu mowi ze to weymyslone.. nie wiem beryl czy ciebie przypadkiem rodzice w knajpie nie wymyslili. ta gazeta widocnzie nie jest dla ciebie.. nie wszystkim sie artykuly podobaja.. kup sobie NAJ albo MOJ OGROD i napieraj.
co do kacika historycznego -- hmmm w drugim nuemrze o ile pamietam jest obszerny temat o histri i konopiach.
ja mam nieco mieszane uczucia co do tej gazetki...z jednej strony wielki szacun za odwage i checi ze cos takiego wreszcie pojawilo sie na naszym rynku no, ale wracajac do samego spliffa... jak dla mnie to wiekszosc artykolow jest ledwo liznieta, ledwo zaczynam czytac a juz sie koncza...strasznie duuuuuuzo reklam....no ale wiadomo, to dopiero poczatki...mam nadzieje ze z numeru na numer bedzie coraz lepiej....czego wam-redakcji, i sobie-czytelnikowi, zycze !!!
my bardzo bysmy chcieli pisac dlugie artykuly tylko trzbea mierzyc sily na zamiary ...
stac nas na 8 stron narazie nie wiecej... dzieki reklamom sie utrzymujemy. a na 8 stronach nie zmiescisz dlugich artykulow.
zrozum to tu jest wiele innych czynnikow ktore decyduja o wygladzie i zawartosci spliffa. czesto decyduja o tym wzgledy ekonomiczne .uwierz mi ze chciel bysmy aby spliff byl szerszy i zeby bylo wiecej artykulow. i zeby mial nawet 1000 stron ale niestety nie jest to mozliwe na chwile obecna jak i w dluzszej przyszlosci.
Pozdro SIou