ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Zastanawiałem się, który dział będzie odpowiedni do wątku, który chciałbym poruszyć.
A mianowicie - czy wśród naszej zacnej ekipy są jacyś pasjonaci łysiczek lancetowatych? Potocznie zwanych zibenami
Jako, że mamy ostatni dzień września, a za oknem coraz bardziej dającą o sobie znać jesień, powoli nadszedł czas na grzybobranie ))
Jeśli topic nie zostanie skasowany, proszę o podzielenie się swoimi opiniami etc. na temat łysic osobiście miałem okazję poznać ich moc już kilka(naście?) razy. Natomiast w tym roku chciałbym spróbować swoich sił w ich szukaniu (północna część Polski). Potrzebuję jednak troszku pomocy.....
Siema Ziben. Jesli moge Ci cos doradzic to najlepsze sa podmokle polanki w srodku lasu. Gdzie zwierzatka robia kupke to juz lata temu wykminilem, gdzie nie ma kup nie ma grzybkow. No i musi byæ specjalny gatunek trawy. Tak on wyglada.
Psiak od kumpla wabi siê Aron. Moze na fotach tego nie widac ale jest ogromny. Ma glowe wieksza niz ja. Non stop mojego ziomka ludzie zaczepiaja czy by nie chcial szczeniakow z niego zrobic
I aktualne foto. Bestia prawie 60kg.