ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Świnki są fajne!
Nie wiem czy wiecie, ale w epoce renesansu, gdy kościół zabraniał wykorzystywania (sekcji) ludzkich zwłok, ludzkiej anatomii nauczano właśnie na organach świń, gdyż są zbliżone do naszych!
...a dla wszystkich tych, którzy twierdzą, że ŚWINKI są takie czy owakie dedykuję ten oto link:
Ładne giekonki Gieciku... nie boisz się, że naćpane będą od widoku ganji, którą chcesz im tam za szybką posadzić!? ;]
@ GReen dreAM - Ahh...ohhh... ZAZDROSZCZĘ CI stary! Pogoda zapewne lepsza niż ta pochmurna i deszczowa w UK, he ; ) !? Ile ja bym dał, żeby znaleźć się na francuskiej riwierze... Ahhh... ten kraj, ten klimat, kultura, zabytki...wino i wyśmienita kuchnia oraz Ci przyjaźni ludzie, lubiący (O DZIWO!?) Polaków.
Skoro już przy Francji jesteśmy, to ja zapodam coś z drugiego końca Galii:
bardziej się boje o te które dam do środka, złapałem kiedyś 2 polskie zwinki na pare tygodni i przekopały mi doniczke do dna
Miałem 20lat żółwia lądowego pare razy nakarmiłem go liśćmi, myślałem żeby go karmić tylko nimi i podlewać konopki jego sraką
plener z cyklu pt "gdzie by tu sie wrzucic do morza na kwadracie"
nie wiem jak to u was wyglada pod katem kontrtastu, barwy etc....od jakiegos czasu dzialam laptopowo, a na ekranie laptoka nic nie wyglada jak powinno...wybaczcie