ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
hehe, uczylem sie na tym strzelac dla zabicia czasu zaznaczam na strzelnicy, szkoda ze nie mozna dostac w pl pozwolenia na automata, naboje sie skonczyly szybko hehe ... a te granaty to kolekcja fanatyka militariow jeden hukowy na sylwka tegorocznego sie szykuje, reszta nie jest sprawna (i cale szczescie hehe)
to cacko przywozl ze wschodzu, ale nie z rosji to polska konstrukcja (made in poland), wrocila do swojego domu hehe, rozebrana normalnie przewiozl w plecaku, 400$ z 200 szt. naboi, ale to kiedys, teraz chyba taniej, polautomata mozna chyba legalnie kupic i uzytkowac, sa wersje cywilne dostepne na rynku
@Biodizel - wykrywka nie moja, nawet nie wiem co to za model ... ale granat był nienaruszony (zardzewiały) tylko dla bezpieczeństwa został wypatroszony, bo kto wie ... wkońcu wojownicy sie tym rzucali ...
masz nosa ... nie da sie was oszukac ci co byli na og od razu sie zorientowali hehe
kumpel omalo z krzesla nie spadl jak to czytal, hehe, ja i bron hehe ...
jesli ktos napisal do mnie na PM w tej sprawie to sie o tym dowiedzial, ci co mnie znaja to wiedza hehe, ale historyjka ladna? ci co sie zorientowali dostna prezenty hehe, niespodzianki ! tobie polak tez sie nalezy, ale nie wiem czy gustujesz w takich zeczach
dodatkowo LDV i bamse, choc sie nie zorientowali, ale to juz inna historia hehe
u niektroych bedzie bialo w swieta i sylwestra hehe