ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Mr.TopTop oddalem go mojemu kumplowi kolekcjonerowi, jego hobby to zbieranie monet i niezwykłych mało spotykanych przedmiotów, ma swoje pomieszczenie w którym jest mnóstwo półek z rzadkimi niespotykalnymi przedmiotami...
Panowie wiosna, wrzucać foty, łazić po lasach hehe, natura jest piękna, ja aparat nie za dobry mam ale ostatnio miałem gorszy i ogarniam go dopiero, przynajmniej ma makro i te 7 mp, ale fotografia to naprawde fajna sprawa...
Czaczo: Pierwsza i druga fotka w poście 1296 mnie powaliły, zajebiście uchwyciłeś ten kwiat
A teraz coś ode mnie, krótka fotorelacja z tripa nad rzekę który sponsorował dr.Albert Hoffman. Siedząc sobie nad brzegiem i cykając otoczenie w kadr weszło mi coś czego się nie spodziewałem... a mianowicie kilka bardzo dorodnych plantów z gatunku mi najbliższego.
Cyknąłem fotki z kilku metrów gdyż przez pokrzywy nie dało się bliżej podejść a ja byłem w 3/4 i sandałach
Po kilku dniach odwiedziłem to miejsce i zastałem bardzo przykry widok, wszystkie krzaki były połamane, bardzo "nieprofesjonalnie" czyli na siłę wyszarpane jak mniemam.. Rośliny miały jeszcze przed sobą blisko 2 miesiące.. z bliska zauważyłem że rosły w dołku z kupną ziemią, ktoś o to dbał a jakiś debil pewnie zepsuł nastolatkowi zajawkę, brak słów.
Pozostaje mieć nadzieje że kolega miał kilka, bardziej bezpiecznych spotów.