ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
PioK zajebiscie tunningujesz te fotki ;] napisz w jakim programie takie cuda mozna robić, tez bym sobie poprobował. I czy mozna gdzies taki program sciagnac czy trzeba kupić?
Troche amatorki ode mnie
hmmm tuning ... nie za bardzo wiem co masz na mysli piszac tuning ... generalnie to obrabiam foty w Adobe Camera RAW i za duzo tam nie robie... korekcja ekspozycji, czasami kontrast podciagam i w zasadzie to wszystko
Witajcie, piękne fotki dobry sprzęt i wogóle
U mnie aparat o wiele gorszy, ale niema co sie przejmowac, trzeba wyruszac w plener i szukac miejsców, to tez tak zrobiłem:
po drodze spotkałem takie małe kwiatuszki, niewiem zabardzo co to jest ale ładnie wyglądało
i również takie cuś
nie opodal tego strumyka było z 5 sarenek,
po 3 nieowocnych w poszukiwania godzinach znalazłem pierwszego spota, nie jest to może jakaś rewelacja, ale jak na początek to nic lepszego nie znalazłem...Jak będe miał więcej czasu to pewnie jeszcze nieraz sie wybiore na poszukiwania.
Tak więc zabrałem sie resztką sił do pracy:
i na koniec całokształt 3 dołki, do których pójda po dwie roślinki do każdego
Wbrew pozorom nie spodziewałem sie że to szukanie miejscówy będzie takie męczące, zwłaszcza że przez te 3 godziny cały czas sie przebijałem przez gąszcz lasu.Lecz jak znajdywałem jakieś dobre miejsce to było poprzysłaniane przez drzewka
ide sobie wczoraj poznym wieczorkiem.... po uwczesnym spaleniu lolka ;].... patrze .... a tu sie cos w trawie swieci ... podchodze blizej a tam takie uoo :