What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

VIPAR SPECTRA 450W,White Widow, Cali Cookies, Afgan Kush

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mega fertilizarea aia ii valabila in veg man.. erai un drogat si ai facut tu pe-a sandelu, cred. Sau erai pe forumul ala plin de papagali care nu aveau treaba cu growurile? :))

gganjaabwoy

Active member
apai erau si multi sandei clar..dar erau si buni(incepatori dar silitori in ce faceau)...si mi-a luat ceva pana am prins "logica growingului" si sa stiu de cine sa ascult...acolo punea-i o intrebare rapundea 10...cu 10 pareri diferite...no ia ganja si fa o medie la 10 pareri vez una de mijloc:laughing:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sandel ar fi fost bun acolo. Poate asa reusea si el sa foloseasca sfaturile cuiva. Evident, alea proaste, cum ii place lui.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Sandel este bun peste tot. La o adica, de cine am face caterinca?

gganjaabwoy

Active member
aiai...vez...sandel ii defapt paciuitoru...asa ar trebui sa facem misto intre noi si na...poate nu ar mai fi asa armonie pe forum:))

edmundd

New member
Lectie invatata, azi a venit pisatul de iguana, am amestecat 4 ml cu un litru de apa si le-am udat desi ieri au fost udate doar cu apa chioara, acum astept sa vad care e evolutia.

gganjaabwoy

Active member
pai dupa ce ai udat cu apa cioara si urmatoarea zi alta cu fertil la doxa maxima din prima care sa fie evolutia?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@edmimd Da' cer apa zilnic? Daca nu, mi-as pune mai degraba problema de apa...

edmundd

New member
@jtm- fetele primesc apa o data la 3 zile da le gasesc pleostite si dupa ce le ud isi revin, am vrut sa le ud la 2 zile da pamantul e umed de fiecare data

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca ai avea pamant bun, temperatura si umiditatea potrivita ar trebui sa iti reziste fara probleme 4-5 zile (si chiar 6-7 daca plantele is mai mici sau e mai racoare in growroom). de altfel asta e perioada optima intre udari, din ce am observat eu.
2-3 zile e putin, si sa le mai gasesti si pleostite de fiecare data, iar nu e bine.

edmundd

New member
Update

Update

Acum ca am cateva minute libere am facut cateva poze, fetele au primit ieri ultima doa de nutrient urmand a fi udate doar cu apa simpla si pe data de 2 martie ma gandesc sa le dau topor, ca si evolutie afgan kush-ul o duce el mai bine fiind cel mai dezvoltat in schimb celorlaltor doua persista petele ruginii pe frunzele mai mari cea mai afectata fiind cali cookies-ul , in schimb dupa ce am administrat nutrientii diferenta s-a simtit chiar din primele zile mugurii incepand sa se umfle si mirosul sa fie din ce in ce mai puternic (noroc cu filtrul de carbon pe care l-am conectat).

edmundd

New member
Cali Cookies

Cali Cookies

picture.php

View image in gallery

picture.php

View image in gallery

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu nu cred ca 3 strainuri diferite iti vor termina in aceeasi zi. Si nici ca poti stii dinainte cand e ziua de recolta. Foloseste un microscop, cum face toata lumea. Nu e distractiv sa fumezi iarba culeasa prea devreme. (si nici prea tarziu, dar in majoritatea cazurilor observ ca lumea se grabeste.)

edmundd

New member
Bine puncat, microscopul trebuie sa ajunga, ma gandeam sa le dau topor la toate trei odata pentru ca o sa folosesc cortul pentru uscare neavand alt spatiu disponibil, acum asteptam testul microscopului.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
O cutie de carton cu un vent de pc la viteza mica e la fel de buna pentru uscare.