What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

ultimul film vazut? recomandari filme/seriale?

G

greenstep

1.The boondocks-un anime despre societate,cultura,muzica si SUBURBII(are 4 sezoane)

2.Weeds(mama cea traficanta :)) )

3.Lie to me(o organizatie secreta-gen detectivi spre genii care deconspira si rezolva o serie de cazuri bizare si aparent fara raspuns...o sa ramaneti socati la sf fiecarui episod)

4.Fringe(sf/politist/mister... destul de cult si tot felu de subiecte cu intriga maxima)

G

growcase

FlashForward - e despre unii care isi iau blackout timp de 2:17 secunde...si asa incepe povestea :D, are doar 1 sezon deocamdata...

wouldubreakfree

user b4nn3d
nu-mi place flashforward:(
recomand in primul rand asa: two and a half men - comedie, criminal minds - actiune/crima, fringe-mister/sci-fi(nu din ala de prost gust) si House MD-drama/mister. evident ca mai sunt enorm de multe preferate :p

G

gibonelu'

1.Supernatural

2.The 4400

3.LOST

4.Heroes sezonu 1 e ok, restu mai slabute

5.Prison Break

6.The Walking Dead un serial mai nou, toata lumea se transforma in zombi and shit like that :):joint:

A

AlexFermieru'

-weeds(numa de weed nu e vorba ...)
-supernatural(deamon hunters, alea alea, e tare serialu')
-dexter(despre un criminal in serie care omoara numai scursurile societatii fara a fii prins de politie, pe langa asta mai si lucreaza la gabori :)) , stiu ca pare cam a super hero dar nu are nici o treaba, au legatura episoadele intre ele, te tine in suspans, recomanda 100%)
-prison break(serial despre niste parnaiasi care tot scap, scapa, iara ii prinde, iara scapa si tot asa :)) )
-oz (ceva gen prison break dar muult muult peste prison break, serialul chiar e o capodopera, recomand 100% )
-smallville(serial pe baza filmelor cu superman, o lungeste cu enspe mii de sezoane, cam borrying)
-entourage(la asta ma uit acum, e vorba despre viata vedetelor de la hollydud, cum incearca un mic actor sa ajunga cat mai sus , iarba la greu, super funny serialul, recomand nush cat la % sunt la inceput :) )

cam astea le-am vazut pana acum.din ele va zic, nu ratati dexter, oz si supernatural, sunt prea tari..se mai uita fratimio la lost care cica e foarte tare, dar pe mine nu prea m-a atras.cam atat.vizionare placuta :)

Ps : da, am uitat de the walking dead(e super tare) si de house(prea tare atat filmul cat si personajul house :) )

wouldubreakfree

user b4nn3d
da :d din tot ce ai zis si eu recomand blana OZ si dexter.restunu prea sunt pe placul meu.
a si prison break.dar ca de obicei se lungeste mult si se fute serialu. primul sez de exceptie.si urmatoarele merg dar asa si asa.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
the simpsons
the american dad
the family guy
the cleverland show
two and a half men
shit my dad says

hai sa facem 15 mii de threads care nu au legatura cu growing-ul...sa "socializam"....cred ca multi au uitat care e ideea de baza a acestui forum

my 2 cents

A

AlexFermieru'

nici ala de muzica nu e despre growing
nici thread de discutii interminabile
nici altele :D
e un forum man :).growerii de aici mai fac si alte lucruri in afara de smoke and grow, plm, e misto sa mai si vezi un serial sau sa asculti o muzica spart..are oleaca de legatura :))

wouldubreakfree

user b4nn3d
hai sa facem 15 mii de threads care nu au legatura cu growing-ul...sa "socializam"....cred ca multi au uitat care e ideea de baza a acestui forum

my 2 cents

te deranjeaza?nu posta
exprima-ti frustrarile in alta parte
asa incuiati sunteti incat veniti cu replici de genu "e un forum de grow deci ramaneti la subiect". lasa-ne cois si vezi-ti de ale tale... dupa cum am spus.. te deranjeaza?nu cauta certuri aiurea ca nu e prima oara cand te dai tu superioru lu peste.

my 2 cents

wouldubreakfree

user b4nn3d
The prisoner. interesant :D
e vb de un tip care se trezeste in desert(un sat - numit "The Village").toti erau convinsi ca doar atat exista, ca nu mai e nimic inafara de satul lor.toti de acolo in loc de nume, ei erau strigati pe numere. gen actorul principal(6). incepe sa-si dea seama ca e ceva in neregula pe acolo si pe parcurs ii vin tot felul de amintiri legate de viata lui reala. mai mult nu stiu ca mai am ultimul el de vazut.
are 6 episoade.

G

gorbaciov

explo sterge tata tot asta ca l-am facut degeba, e altu mai interesant =))

Gigel2

Member
Nici macar numele nu e mai interesant :) 40 de posturi pe zi,40 de threaduri personale,40 de mii de alte idei...maratonist ...atat
Trainspotting e un film tare ...