neata
ma aflu in aceeasi situatie cu tatal meu : acum 2 zile i s-a spus ca are cancerd pancreas si metastaza ficat si ca nu va apuca 2017. ce medic nebun poate spune unui om de 77 de ani si sotiei lui de 70 asa ceva?
ma-ntreb daca ati rezolvat aceasta problema si cum as putea si eu sa-mi salvez tatal fara riscuri.
vad ca totusi daca exista reteta de la medic este ok.
Pai na, e adevarul. Adevarul medicului. Si, statistic vorbind, are dreptate, daca a metastazat deja, si are 77 ani.
PM nu poti da pana la vreo 50 de mesaje parca, iar e-mail nici macar nu stiu daca se poate daca nu esti moderator or so, asta explo iti poate spune.
Revenind, rezolvai mai sunt, insa simplu nu este, mai ales datorita varstei. Totusi, poti face cate ceva... la noroc.
1. Ulei de chimen negru. Ii dai cat poate, 1-3 linguri pe zi. E scarbos, dar il poti amesteca cu ceva sucuri de fructe, miere, stiu eu, din astea. Ii dozezi cantitatea cat sa nu ii scada tensiunea prea tare.
2. Canepa. Iei de la plafar, Sonnentor. Are 1-2%CBDa, e bun. Doza de tratament ar fi cam 20-40g/zi. Macini, si ii dai jumatate din cantitate cruda, sa o mestece precum un berbecutz, iar jumatate o decarboxilezi in unt clarifiat, macar 10 minute. Sigur, poti sa faci si cannabutter clasic. Se imparte totul in cate doze se poate.
3. Intravenoase cu vitamina C. Macar 30g/zi, sau mai mult, daca suporta. Daca face chimio (eu n-as face), nu face perfuziile cu vitamina C in ziua de chimio.
4. Armurariu sau silimarina, 10g macinat, respectiv 1g/zi, una din doua.
5. Mai sunt si altele, vezi in posturile anterioare, tot de pe threadul asta parca, ca ai tratament complet pe cate imi amintesc. Sunt multe remedii antitumorale. Ce ti-am zis, e de baza.
Atata doar, revin, varsta. Si pacatele. Le adunam, in atata timp, ce vrei... Si la toti ne vine randul
P.S. Si rugaciuni, multe rugaciuni.