yo cred k stiu d c te intereseaza...
iti recomand sa incerci BHO (cauta pe youtube) care ajunge pana la 90% concentratie sau peste
eventual arunca un oki p-aicea, eu am facut bho din ruderica -pot sa jur ca era si industriala prin alea- si m-am spart
cine te-a mintit ca iti trebuie sistem de 1500 usd pentru a face bho? si daca il faci in aer liber sau in incaperi bine ventilate nu e nici un risc. in afara ca te vei otravi cu reziduurile din butan, desigur.
primul strat?? tu sigur ai facut vreodata bubble?
Dar care e primul strat cand tu ai doar un bag de extractie?? eu cred ca tu de fapt iti iei sfaturile din reclame. De aia tamisium e the way to go.. de aia ledurile diy nu pot fi mai bune decat ce fac firmele de leduri.. si tot asa.
ce pot sa iti zic sigur ca filtrand tot bubblehashul prin bag-ul de 25 iti iese un hash de cacat, care nu poate fi numit bubble (desi poate a fost facut in niste saci care se numesc bubble bags). sacul de 160, de 70 si 45 microni is absolut obligatorii. Si eu am facut la inceput cu un set redus, ce avea doar 220, 73 si 45.. si am stricat o gramada de iarba fara sa fac vreodata full melt bubble hash. care, apropo, e foarte greu (a se citi imposibil) de facut din frunze si trim, trebuie buzi. si amestecare manuala.
si daca cumva sacii tai is de calitatea celor de pe aliexpress.. si ai dat cu paint mixerul si bormasina in ei.. ai fumat plastic! exact, sacii aia nu sunt din tesatura impermeabila, ci din tesatura normala care are un strat de plastic cauciucat pus peste. ala ajunge in hash-ul tau inevitabil, chiar si fara amestecare mecanica. aia doar mareste cantitatea de plastic pe care o vei fuma.
tamisium e scump, trebuie comandat din state cred eu, ultima data cand am cautat sa cumpar din europa nu am gasit.. si n-as vrea sa ma duc la vama sa ridic asa ceva. eu nu am investit atat ca sa fac bho nici daca luam in calcul pretul materialului pe care l-am procesat, peste pretul echipamentului. si a fost foarte bun. in afara de problema aia cu reziduurile din butan, care m-a facut sa ma opresc din combinatia asta. bubble-ul e mai bun (sanatos pt plamani), si mai aromat.
nush daca am mai postat poza asta aici, dar o postez, poate mai ii roade curiozitatea pe unu si pe altu' sa incerce sa isi faca bubble.
https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=9115&pictureid=372630View Image