What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

תקופה רעה

Israboy

New member
שלום חברים,
אינני מאוד פעיל בפורום זה, אך אני קורא הודעות על בסיס קבוע ולומד הרבה.
ברצוני להתחיל לגדל בביתי אך לאחרונה אני שומע על הרבה מאוד תפיסות של "מעבדות ביתיות" יש לי זרעים ויש לי את רוב הציוד אך עדיין אני צריך לקנות השלמות, בכנות אני מפחד מאוד להגיע לחנויות הידרו מחשש למעקב, האם מישהו מזמין מחנויות אלה כי גם פה יש בעיה שלחנות יש את הכתובת שלך
איך אתם מתנהלים בלי לקחת סיכונים?

האם להזמין מוצרים בדואר זהו פתרון בטוח יותר מלהגיע לחנויות?

מצטער על הפרנויות אך לאחרונה נראה שמשטרת ישראל חזק מאוד עם הרגל על הגז
:smoweed:

isranabis

Active member
Veteran
זה לא בושה לפחד וכדאי לדעת מה העונש שאתה עלול לקבל אם תתפס,תמיד כדאי לעשות את הכל עד כמה שניתן בטוח אבל מי שמגדל עלול להתפס וכדאי להיות מוכן לשלם את המחיר
וכאן יש הבדל בין 2 או 3 שתילים לבין 20 או 30 לבין כמה מאות או אלפים
יש חשיבות גדולה לפעם ראשונה,אפשר להגיד כמעט בודאות שעל שתיל אחד בפעם ראשונה לא מגיעים לכתב אישום אבל אם תהיה פעם שניה על בוף באותה השנה של התפיסה הראשונה תקבל שני כתבי אישום,יש הוראה לא לשפוט משתמשי קאנביס בפעם הראשונה וזה אכן כך.הפחד זה תגובה שיכולה להציל חיים אם אתה מפחד אל תגדל ואל תרגיש רע עם ההחלטה תאמין לי שבמצב המחירים היום גבר מי שלא קונה אפילו אם צריך להפסיק,אפשר לפרק היום כסף על קאנביס כאילו שזה קוק קריסטל,כולה עשב אבל הזרעים שלו שווים יותר ממשקלם בזהב

Israboy

New member
תודה רבה על התשובה, אך לא ענית לי לגבי הגעה לחנויות גידול? האם לא נחשפים שקונים שם?
עדיף להזמין בדואר? מישהו מזמין ויש לו נסיון טוב?

isranabis

Active member
Veteran
חנויות הגידול זה כולה חנות לגננים לא כל הקליינטים מגדלים מריחואנה והמשטרה לא יושבת על החנות אני הזמנתי בדואר וגם קניתי ישירות ולא קרה לי כלום

גם אני קניתי גם ע"י הגעה לכמה חנויות שונות וגם ע"י הזמנה לבית
בסופו של דבר הציוד הזה יכול לשמש לגידול עגבניות באותה מידה
אי אפשר לעקוב אחריהם,זה לא יהיה חוקי במיוחד

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אם תפריע לך שלם במזומן במקום ואל תקנה בהידרושופ.
גם לא בושה לבקש לדבר עם המוכר בחוץ אם בפנים יש מצלמות, ובכל החנויות היום יש מצלמות.

אל תזמין משלוח גם אם אתה סומך על החנות כי השליח הוא לא שלהם ולך תדע על מי תיפול. לי כבר היה מקרה.

Israboy

New member
תודה רבה לכולם על התשובות, פונזי למה לא לקנות בהידרושופ? סניף מסוים? שמעת על משהו? בהצלחה לכולם:)

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
תעבור על ההודעות פה בזמן האחרון וגם פתחתי עץ בנושא.