What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

To co? Jedziemy z konkursem?

Status
Not open for further replies.

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Witam

Moim zdaniem fotki powinny BYC TYLKO zwiazane z konopiami, jako ze spotkalismy sie na tym forum i nagrodami sa pestki...
Tematyke sugeruje: OUT, IN, Macro, Coco, Purpule,Indica,Sativa.....itd

POzdro Zielona Ekipo !!

Intern@tional

Active member
ICMag Donor
Na dobry początek włożyłem kwiatek do lufy :) Nieważne liczby i daty. Liczy się to, że tu jesteście i wysyłacie w świat pozytywną energię:)
Peace!
picture.php

A

AsiaSrasia

Szukam pomyslu na marcowy temat :)
Macie jakies propozycje czy po prostu nie bedzie zadnego tematu odgornie narzuconego?
Kazda fotka bedzie miala szanse wziac udzial w konkursie?
Nie chce mi sie wymyslac (czasu mi brakuje troche)...

flpflp

Member
Veteran
ja bym zostawil jako "temat wolny", bedzie wieksze urozmaicenie i wiecej ludzi bedzie moglo wziac udzial.

Amnnesia

Member
Zmieńcie ograniczenie co do ilości postów to sam wrzucę jakieś zdjęcie :thank you:
Przede wszystkim camertasis nie zgłaszamy własnych fotek to punkt pierwszy regulaminu poza tym jesli obecne zapisy regulaminu zostaną takie jak proponowane samo 30 postów nie wystarczy do zgłoszenia twojej fotki przez innego użytkownika bo pozostaje kwestia 3 miesięcy stażu ( Twojego lub tego kto zgłasza ). A żeby już nie było kompletnego offtopa proponowała bym po prostu Miss Cannabis March 2013 kolejne miesiące umożliwią zamieszczanie fotek także z outa Pozdrowionka i Jedziemy
:plant grow:

camertasis

New member
@Amnnesia Nie wiem czy widzisz ale konto na forum mam dłużej od Ciebie, po prostu nie udzielam się jak nie muszę. No chyba że jakoś inaczej liczycie tzw. staż

TheCreator

Member
Veteran
Hm, teraz outdoory ruszą, to co ja pokażę?? :shucks:
Poza tym, to podzielam zdanie o "temacie wolnym" i czekam z niecierpliwością :tiphat:

cheech and bong

Active member
Jako staruch zaproponuję temacik Marzenia o Marii w Marcu. Myslę, ze est to temat na tyle otwarty, że możemy się naoglądać bardzo wielu ciekawych propozycji. Jest to pierwsza edycja tej zabawy jak widzę więc można chyba ja zacząć właśnie tak luźno i eksperymentalnie. Wyobraźcie sobie ......... Marzenia o Marii w Marcu :)
Pozdrawiam

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts