What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

תמונות :-)

סוכר :)
כן אני פספסתי את החורף... הייתי עייף מידי ויש יותר מידי דברים אחרים על הראש
אני כנראה אחכה לחורף הבא
מקווה שרוב הציוד יחזיק מעמד :)
מברוק אחי הם נראים סוכר

isranabis

Active member
Veteran
אנג'ל החורף לא נגמר יש מקום לשני סיבובים עד לחודש מאי גם אצלי לא הכל הלך חלק ורק אתמול התחלתי להפריח ולקחתי ייחורים לנגלה הבאה שצריכה לבוא ברצף,אני חושב לקנות את הלאד שמפורסם כאן באתר ואז להמשיך לגדל גם בקייץ

tba

Member
אנג'ל החורף לא נגמר יש מקום לשני סיבובים עד לחודש מאי גם אצלי לא הכל הלך חלק ורק אתמול התחלתי להפריח ולקחתי ייחורים לנגלה הבאה שצריכה לבוא ברצף,אני חושב לקנות את הלאד שמפורסם כאן באתר ואז להמשיך לגדל גם בקייץ

אין לי ניסיון עם נל"ג, אבל קח בחשבון שעם ה 200 וואט שלי הטמפרטורה 4-5 מעלות מעל טמפ הסביבה

Bud+

Member
עם מזגן בקיץ הטמפ' שלי 10 מעלות מתחת לסביבה :)

עם המנורת נל"ג 250 שלי האוהל מתחמם בערך ב2 מעלות מעל מה שמחוץ לאוהל, עם קולטיוב ומאורר.

tba

Member
אם כבר מדברים על מזגן...
אני שוקל לרכוש מזגן נייד לקיץ הבא, יש למישהו ניסיון עם הדבר הזה?
היתרונות שלו זה שהוא מגיע כיחידה אחת כך שאין מדחס בחוץ, ואין צורך בהתקנה
חדר הגידול שלי כולו הוא 2*2 כך שלא צריך יותר מ 1 כס לדעתי
מה דעתכם?

Bud+

Member
מזגן נייד זה אחלה, ו2 על 2 זה מספיק מקום למגדל הישראלי לעשות נפלאות.
על 4 מנורות של 600 הוא יספיק בקושי.
בשביל לתפעל את זה אתה תצטרך רפלקטורים מקוררי אויר שיכנס אויר מבחוץ ויצא אויר בלי לזלוג לחדר.
הקרינה שיוצאת וכמה חום שיצא המזגן אמור לפתור.

קח בחשבון שהמזגנים הניידים הרבה פחות אפקטיביים ושורפים דיי הרבה חשמל.

אני ממליץ בעיקר לגדל בחורף וכך להימנע מהשימוש במזגן,המזגן הכי קטן שתשמש שווה ערך ל-900 וואט שאתה מפעיל
עדיף להפגיז בחורף עם הוואט הזה במקום ולקבל עוד קטיף מאשר לגדל בקיץ ולהוריד מנורה וחצי

אם מגדלים בקיץ אני ממליץ להישתמש בקול טיובים,אם מגדלים בחורף אני ממליץ להישתמש ברפלקטורים היותר רחבים אבל פחות יעילים מבחינת טמפרטורה
לרוב בחורף אני משאיר פשוט את החלונות פתוחים וסוגר בערב לפני השינה וזה שומר על הטמפרטורות של החדר
אתה גם מקבל אויר טרי כל הזמן שזה מעולה לצמחים,רק צריך לדאוג שזה לא יהיה ישיר מידי על הצמחים,צריך להכניס אויר קר בצורה פאסיבית לארון אם ניתן,לא להפגיז את האויר הקר על הצמחים
בכל מקרה אני חושב שעדיף פשוט לתכנן נכון את התאריכים שלך ולא להישתמש במזגן כי זה מפריע מאוד ומייקר מאוד סתם
יש תקופות חורף פה שאפשר לגדל שני סיבובים כמו שישרא אמר

ישרא - כרגע פרשתי,יש לי יותר מידי דברים שאני חייב לעשות ואני צריך להיתמקד במקצוע הראשי שלי ולא בתחביב כרגע
כל הציוד שלי יושב בצד ולצערי אני מנחש שהמד בלולאב לא אוהב להישאר ללא עבודה
במקרה הכי גרוע אני אצטרך לקנות לו יחידה חדשה ב-400 ש"ח
הדשנים פחות מפריע לי כי זה לא כזה יקר וחלקם כבר היו לקראת הסוף
כל החרקים ועניינים שהיו לי פה קצת התישו אותי
:)
בכל מקרה אני מקווה להיתאושש מתי שהוא ולחזור לגדל
יש לי עדיין זנים מאוד טובים לגדל פשוט אין לי כוח להיתעסק בזה ולבנות את החדרי גידול החדשים
יאללה בהצלחה לכולם חברה
מקווה שהולך לכם טוב

isranabis

Active member
Veteran
המזגן הנייד לא מומלץ אם היחידה של המנוע נשארת בתוך הבית ופולטת חום אפילו אם יש שרשור מהמנוע החוצה עדיין נפלט חום לבית,המנורות לאד שיש כאן באתר יקרות אבל אם הם נותנות עבודה זה חוסך הרבה חשמל במיוחד באמצעי קרור ומיזוג אני רק צריך לראות תוצאות של מישהו שגידל עם המנורות האלה

tba

Member
המזגן הנייד לא מומלץ אם היחידה של המנוע נשארת בתוך הבית ופולטת חום אפילו אם יש שרשור מהמנוע החוצה עדיין נפלט חום לבית,המנורות לאד שיש כאן באתר יקרות אבל אם הם נותנות עבודה זה חוסך הרבה חשמל במיוחד באמצעי קרור ומיזוג אני רק צריך לראות תוצאות של מישהו שגידל עם המנורות האלה

אזור הגידול שלי זה בעצם חדר קטן (2*2) שמחולק לאזור גידול, פריחה וחלל עבודה קטן כך שמזגן צריך לקרר חלל מאוד קטן

המזגנים הניידים מאוד יקרים, אבל מאחר ואין להם ביקוש, שוק המשומשים פורח. מצאתי אחד במצב מעולה ב 500 שח. הוא עובד על 850 וואט ואני מקווה שיעשה את העבודה. מזגן עילי רגיל יהיה יעיל יותר אבל ימשוך תשומת לב מיותרת. בכל מקרה אני מתכנן להשתמש בו רק ב"קצוות" : תחילת ספטמבר ובסוף העונה בסביבת מאי-יוני. בשיא הקיץ יהיה חם מדי

אנג'ל, יש מצב שאתה צודק ועדיף להפציץ כמה שיותר בחורף-נראה עד אפריל כמה אצליח לגדל

ישרא, בשבוע הבא הוויט-ווידו שלי תהיה מוכנה. היא גודלה מזרע רק על לד, כך שאוכל לתת חוות דעת

isranabis

Active member
Veteran
קניתי לאד לפני 5 שנים ואכלתי אותה כי היו אף או הזה גידל רק ירוק, בפריחה היבול היה ביזבוז זמן אני עוקב כל הזמן על ההתפתחויות ונראה שהלאדים של ה5 ואט לדיוד חודרים לא רע ומתחילים להתקרב לנל"ג מבחינת היבול,אני גם מעדיף את הלאד בלי המאווררים הייתי מאוד מעוניין לראות תוצאות של הלאד שמפורסם כאן באתר עושה רושם של משהו טוב

tba

Member
המחירים שלהם מטורפים! 250$ ל25 וואט. והם משתמשים ב לדים של 1 וואט

אני מניח ש 10 יחידות כאלו יתנו יבול לא רע אבל העלות היא פסיכית

Latest posts

Latest posts