είναι μερικά τσιγάρα για παρέα ρε παιδιά , για κουβέντα ,για να πεις για να ακούσεις για να χαθείς και να λες πώς φτάσαμε ως εδώ και από πού είχαμε ξεκινήσει .
να σκέπτεσαι πώς οι δικλίδες έχουν στο στόμα τους τα αυγά τους και πάει ο γύλος και γεννά το δικό του αυγό μέσα στα άλλα αυγά , και σπάει το αυγό ποιό γρήγορα από τα άλλο και τρώει και όλα τα αυγά τις δικλίδας μάνας . και αυτή η ηλίθια το μεγαλώνει για δικό της και το προστατεύει κλείνοντας στο στόμα τις μέσα .. κάτι σαν τον κούκο που βάζει το αυγό του στην φωλιά του αηδονιού . ..... ποίος τους τα δίδαξε ? κανείς ,,, πώς ξέρουν να κάνουν κάτι που δεν το είδαν πουθενά και τους δίδαξε κανείς ? ένστικτο θα μου πεις .... δηλαδή τι ? τι είναι το ένστικτο που κάνει το μωρό να έχει δυνατά χέρια για να γαντζώνεται από τα μαλλιά τις μάνας του για να μην πνίγει ? τι είναι το ένστικτο που κάνει τον σκύλο να γυρίζει γύρο γύρο πριν χέσει , για να χαμηλώσει το χορτάρι πατώντας το ? αφού χορτάρι δεν υπάρχει πια . τι είναι το ένστικτο ? κάτι που κουβαλάμε στα γονίδιά μας σαν γενετικές πληροφορίες ? η ψυχή μας ? το μποσδόνιο ? φωτογραφική μνήμη από προηγούμενη ζωή ? πληροφορίες που τις παίρνεις από την ενέργεια ?
καλό το λεμόνι , πολλά σε βάζει στο μυαλό ξανά και ξανά , και κάπου θέλεις μερικές φορές να γράψεις και κάποιες ατάκες . αλλά πάντα το ξεχνάς .
από που ξεκίνησα και που έφτασα , κάτι τέτοια παθαίνω και είναι ακόμα πρωί .
Κανονικά αυτό το νήμα θα έπρεπε να είχε άλλο τίτλο. "Τι ήπιατε χθες;" ας πούμε.
Γιατί το να πίνω και ταυτόχρονα να γράφω λίγο χλωμό το βλέπω...
Τέσπα(άκου λέξη!) το λεμόνι που ήπια χθες ήταν mellow και μια μικρή αγαλλίαση. Στην ώρα πάνω το καπάκι με Kali-bubble κι ήρθε κι έδεσε η αγαλλίαση...
Τάδε έφη ο γέροντας από τα Καρούλια στον νεότερο από το Ιδαίον Άνδρο...
kali bubble hash ? θα γκαστρώνεις γαιδούρα στην ανηφόρα γέροντα
δε μας είπες για τα νεγράκια εντυπώσεις...
κάτσε.. το ίδιο είναι κ στη 1η κ στη 2η φωτό??
μωβιζει οπως στη 1η ή απ τη φωτο φαινεται έτσι?
αν μωβιζει μετα το alban kush βρήκαμε και purple alban
δε μας είπες για τα νεγράκια εντυπώσεις...
ειμαι σε ενα φιλο και το σκυλι το μαυρο-κυριολεκτω- εχει ακομα λεμονι,μπιγκ μπαντ,ακ47 και περπλ κουσ...κι εγω δεν εχω τιποτα..
δεσμευομαι και εδω οτι μολις κοψω το τερας θα του γεμισω αυτα τα μικρα σουπερ βαζακια του..