What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Thread pentru votare RoArena Spring 2013

Thread pentru votare RoArena Spring 2013

• Total voters
    34
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu am propus de la inceput sa limitam marimea ghiveciului mai mult, ca sa se vada ce diferenta aduce growerul. dar s-a hotarat ca nu erau prea multi participanti care sa se bage la ghivece mai mici, asa ca s-a mers pe limita de 5L.
daca sunt idei de genul asta, cum sa facem mai bine data viitoare, chiar ar fi bine sa le expuneti aici, poate alegem o versiune mai buna de reguli pentru data viitoare.
de asemenea, v-am spus sa va ganditi cand ar fi bine sa se desfasoare cel din toamna, de 4 luni, adica in ce perioada. Vreau sa il anuntam din timp ca sa aiba timp toata lumea sa intre daca doreste.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ar fi bine sa stabilim regulile din timp (pentru a putea fi dezbatute si agreate de cat mai multi), iar ca dimensiune a ghivecelor sa alegem nu o plaja, ci volume fixe , iar fiecare grower sa se inscrie la una sau mai multe categorii. La fel si pentru cantitatea de lumina.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
dar nu e mai simplu sa limitam volumul ghiveciului, si sa nu mai conteze restul? cred ca de aia s-a si ajuns la concursurile de genul beercup pe forumul international, ca sa nu existe reguli prea complexe. se vede clar cine stie sa creasca si cine nu daca poate sa ingrijeasca o planta intr-un ghiveci de 1 L sa zicem, sau chiar mai mic daca se doreste.

P

Phral

Mie mi-a placut enorm de grow-ul lui hempfield, cum e totu' organizat, ca la carte! Daca ar fi sa fac un top hm :-?
1. piramidon
2. coolbud
3. hempfield
4. fenomeno_djo | exploziv_gbb

Numaya

Member
jos palaria Piramidon - banuiam castigatoru de la inceput... pacat ca nu mai esti la fel de vorbaret ca pe vremuri... ar mai invata lumea cate ceva...

bravo si tie Coolbud ... te lauzi prea mult cu ea, dar ai cu ce :D

Numaya

Member
ma mananca degetele sa polemizez cu tine putin , mai strang si eu posturi, dar nu e cazul. Am spus Bravo Coolbud, ai cu ce te lauda... nu citi printre litere :D

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Mah fratilor, numa' surprize placute in ultima vreme, spunand asta ma refer la atitudinea generala de pe sectiunea RO, iar pt asta jos palaria! :tiphat:
Respectand cinismul lui Zoe (fenomeno:D) si eu consider ca simplul fapt de a participa e laudabil, iar aici si-a dovedit maiestria explo, maestrul papusar, ca doar el ne-a imbarligat la competitie.
O competitie din care fiecare participant a iesit cu-n ranjet satisfacut si-o punga de bud doar pt sufletul lui/ei.
Ca sa nu dau cu oistea-n gard chiar la sfarsit eu n-am sa votez, pt ca as vota pt mine :)D) iar unii ar considera gestul non etic. Eu l-as considera etic, avand in vedere ca am plecat cu o singura samantza, fara back up, si am dus pana la capat treaba ca de obicei, suprinzandu-ma chiar si pe mine cu rezultatele. Care puteau fi mult mai bune.
Continuati sa polemizati fratilor (nu polenizati :D) si rulati cat mai des, iar daca n-aveti ce, uitati-va pe-aici ca gasiti repede exemple de fartati care erau in acelasi impas si-au rezolvat-o simplu c-o boaba, o gura de apa si multa multa pasiune.
Ya'll keep grow them weeds folks, yiiihaaaa!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Asta-i ordinea finala:

Piramidon L1
coolbud L2
exploziv_gbb L3
hempfield / fenomeno_djo / Drackon L4

Felicitari! Premiati-va cu cate un cui din partea mea! :joint:

Evil6

Member
Nice goin guys, cu toate ca nici nu am apucat sa votez, my bad... Next time sper sa am si eu timp sa particip.

Daţi-mi voie să salut şi eu iniţiativa...fiindcă intră la penal. :))
Dacă aveam drept de vot,votam cu Ex din două motive: genetica şi estetica. E ca un diamant boala aia mică şi sigur e-nzestrată cu un superhai. Şi toţi participanţi,de altfel, au făcut o treabă bună, bravo Drakon, eşti de apreciat,nu mint.
Despre concursul în sine sunt multe chestii de spus de aceea am să tac lol. Până la a doua ediţie care va începe pe 15 septembrie se pot face unele îmbunătăţiri.
Dacă trimite-ţi mostre juraţilor atunci voi fi printre ei,în caz contrar mă mulţumesc cu o participare,noroc.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
acceptam sugestii de idei prin care se poate imbunatati concursul, daca tot e vorba de asta.

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts