A
Avaible
Mama ce au crescut in 3 zile lol!
Update de 2 weeks , dupa cum vedeti plantele sunt niste bestii
View Image
View Image
View Image
View Image
le-am dat o doza light de piranha acum vreo 3 zile sa le stimulez putin radacinile si se pare ca a avut un efect benefic , inca nu le-am dat altceva.Plantele beau aproximativ 0.5 l odata la 3 4 zile.
nu se face nimic, trebuie sa ai presiune negativa inauntru, si mirosul va iesi doar pe exhaust. daca scapa ceva miros cand iesi de acolo, un spray de camera rezolva imediat. si nu uita sa schimbi hainele, ca alea put cel mai rau cand iesi din growroom.
@coolbud: ”Lumina : 300w (reali) Led Panel
Culori : are aproximativ 32 de leduri albastre si aprox. 118 rosi”
Mai cool-ule, eu nu cred ca ai 107000lumeni la panoul ala LED de 300W asa cum imi spuneai zilele trecute (daca am inteles bine). Nu ca nu ar fi un panou bun, cred ca e perfect pentru cortul tau, dar asta ar insemna o eficienta luminoasa de 300lm/W, si nu s-a inventat inca lumina aia, sau eu nu o stiu. LED-urile nu prea trec de o eficienta luminoasa de 100lm/W, 150 ar fi un vis, insa nici asta nu prea cred, desi se mai poate. Nu te uiti putin prin specurile de la producator sau sa dai un link, sa vedem si noi?
Nu de alta, dar ma complexezi, ca nici panelurile alea de 1200W de le-am vazut in China, nu treceau de 50000lm, desi ar fi trebuit sa aiba vreo 100000lm, dar cu specificatiile chinezesti esti mereu in ceata, asa ca is curios ce si pe unde ai gasit,,,
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Intre noi, eu cred ca ai un zero in plus. 10700lm suna destul de credibil. LED-urile de fapt nu stralucesc la intensitatea luminoasa, ci la faptul ca ea poate fi distribuita in benzi clare, si fix care vrei, fata de un MH, HPS, CFL, etc, ceea ce face ca la acelasi flux lumins pe frunza, sa fie mult mai eficiente.
Ia si un link, de exemplu, pentru ceva similar (poate nu de aceeasi calitate):
http://www.alibaba.com/product-gs/54..._led_grow.html[/FONT]
ntz ntz ntz jtm..