What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Tangerine Dream + Ripper Seeds Sativa

enricco

Member
Dupa o perioada de timp in care nu am mai cultivat indoor am decis sa reiau acest lucru minunat pentru ca am vazut ca muistii de la diicot nu se mai iau de groweri individuali si sper sa isi mentina pozitia ca altfel ii ia mama dracu pe toti.
Nu mai aveam o camera de cultura de cand am desfiintat-o pe cea veche, toate uneltele erau impachetate, nutrienti nu mai aveam, gelul de clonare era expirat. Ca si grow room sunt intr-o improvitatie acum, fara aerisiere constanta, o fac manual de 3-4 ori pe zi, deasemenea nu folosesc termometru pentru ca stiu temperatura pe care o am ca este de 24 grade constant,este un setup temporar pana termin seria aceasta, imi va fi dificil la flowering sa o tin pe 19 mai ales in perioada iernii dar am mai avut niste plante la flowering aici si am fost foarte multumit de rezultat asa ca am decis efectiv sa nu controlez climatul decat prin aerisire manuala si un ventilator, umiditate ii dau printr-un umidificator.

Strainuri folosite :

TANGERINE DREAM
Am pus Tangerine Dream de la Barney's Farm (5 buc), nu e o banca asa de stralucita dar vroiam aroma de citrice, aceea imi place cel mai mult la un cannabis bine crescut si maturat corespunzator.

Despre strain :
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze

TANGERINE DREAM™ is an Indica dominant strain that offers tangy Tangerine aromas and flavours, giving an instant relaxing and cerebral high. This plant has a short flowering time at just 65 days; however it will need supporting in its final weeks. TANGERINE DREAM™ grows up to a metre tall, and its strong side branches yield an impressive 600g per square meter. Colas grow large and heavy, beautifully coated with red and orange trichomes.
Type: Feminised
Photoperiod: Normal
Cultivation: Indoor/outdoor
Genetics: G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
Effect: Instant relaxing and cerebral high
Indoor Yield (g): 600 gr/m²
Flowering Time (days): 60 - 65
Feminised Outdoor Harvest Month: October
Feminised Outdoor Harvest Month Week: 1st-2nd week
Height (cm): 90/100cm
Height Indoor (cm): 100cm
Indica %: 70%
Sativa %: 30%
Medical: No

Sativa de la Ripper seeds, niste seminte ambalate individual, am pus 5 la numar, nu cunosc multe despre acest strain, nu scria pe plic nimic, m-am uitat dupa o perioada la ei pe site si am vazut ca sunt mai multe strainuri, l-am luat din Spania dintr-un grow shop, am zis ca vreau sa vad si ceva local si i-am cerut o sativa, erau niste seminte gigantice.

De ziua nationala semintele au fost germinate in servetele apoi puse sub un CFL de 200 W in cort cu umidificator . Din pacate 2 seminte nu au fost introduse corect in pastile si s-au dezvoltat mai greu, urmeaza sa le scot din setup, am sa merg doar cu 8 plante inainte, pacat de materialul saditor, nu imi place risipa dar nici risipa de lumina nu este o solutie.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    66.1 KB · Views: 39
  • 2.jpg
    2.jpg
    65.2 KB · Views: 52
  • 3.jpg
    3.jpg
    55.1 KB · Views: 44
  • 4.jpg
    4.jpg
    65.7 KB · Views: 44

enricco

Member
ziua 27 de la samanta, facut primul low level stres, topping si inlaturarea ramurelelor inferioare

Attachments

• 5.jpg
    5.jpg
    49 KB · Views: 46
  • 4.jpg
    4.jpg
    53.4 KB · Views: 43
  • 3.jpg
    3.jpg
    63.4 KB · Views: 46
  • 2.jpg
    2.jpg
    55.9 KB · Views: 41
  • 1.jpg
    1.jpg
    55.6 KB · Views: 42
  • 10.jpg
    10.jpg
    61.8 KB · Views: 40
  • 9.jpg
    9.jpg
    57.5 KB · Views: 45
  • 8.jpg
    8.jpg
    47.1 KB · Views: 44
  • 7.jpg
    7.jpg
    56.8 KB · Views: 41
  • 6.jpg
    6.jpg
    67.1 KB · Views: 40

enricco

Member
O sa pun si cu lumina alba, am facut azi niste poze pana sa vad mesajul tau
Ziua 30 ; Am schimbat ghivecele cu unele mai mari, radacinile erau foarte sanatoase, am schimbat si suportul de la LED pe care se agata, faza e ca am gasit in camera un borcan in care am avut niste resturi alimentare, era plin de mucegai inauntru, sper sa nu patesca ceva plantele, sunt 9 la numar acum, am scos doar un Tangerine pe care am pus-o la exterior in solar, chiar sunt curios la 5 grade cat o sa aibe daca face ceva sau moare, am avut o planta scoasa din pamant de un mistret, s-a tinut saraca intr-un firicel si a dat si ea vreo 2 grame, e luptator cannabisul, vrea sa supravietuiasca. Mai au de stat la VEG 2 saptamani maxim, dupa care le pun la inflorit, aveam in plan sa iau si niste clone dar mi-e teama sa nu fac ceva harababura ca o sa imi dea peste cap temperatura din camera.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    79.6 KB · Views: 40
  • 2.jpg
    2.jpg
    69 KB · Views: 42
  • 3.jpg
    3.jpg
    75.1 KB · Views: 45
  • 4.jpg
    4.jpg
    44.3 KB · Views: 46

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Salut enricco ! Si sa încep așa: toping e o tehnică de high level stres nu low! Cum tot spuneai de cehia ... Nu te-am văzut la cannafest în cehia :D Glumesc ca oricum nu te cunosc! Si in al 3 le-a rand fetițele arată bine succes cu ele și aștept update-uri noi!!! Hai noroc! Si la multi ani!

enricco

Member
Salut, n-am mai fost la Cannafest si nici nu cred ca ma mai duc la vreun eveniment de gen doar daca se face la noi in tara. Am fotografiat si pe lumina normala, planta cea mai mica se vede ca a fost lipsita de lumina dar o sa isi revina ea. La multi ani !!, n-am nimic de fumat acum, m-am apucat de alcool asa ca de anul nou, am in concelator niste pungi cu frunze am sa fac niste hash foarte foarte lung din ele in zilele ce urmeaza .

Attachments

• 5.jpg
    5.jpg
    42.2 KB · Views: 40
  • 4.jpg
    4.jpg
    50.7 KB · Views: 40
  • 3.jpg
    3.jpg
    50.3 KB · Views: 43
  • 2.jpg
    2.jpg
    47.7 KB · Views: 46
  • 1.jpg
    1.jpg
    55.2 KB · Views: 48
  • 6.jpg
    6.jpg
    37 KB · Views: 39
  • 7.jpg
    7.jpg
    64.3 KB · Views: 46
  • 8.jpg
    8.jpg
    81.5 KB · Views: 43

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Salut, nu ai spus cati w de leduri ai acolo, insa din poze pare ca va fi aglomerat, prea multe plante pentru acel screen. Apropo de screen, bun diy.
Succes!

plm

Member
Nu e rau, nu e rau deloc!

Grija mare la spatiu, o sa se aglomereze grav, puteai sa folosesti ghivece patrate, mai optimizai din spatiu insa e ok si asa, dar o sa ai mult de munca cand o sa trebuiasca sa "tesi" printre screen o sa se umple repede dar depinde acum si cat le tii in veg, mult succes in continuare si sper sa nu intampini probleme!

enricco

Member
Ziua 38
Led-ul acela teoretic ar trebui sa tina 1 mp2, eu am 1.2 mp2, seminte mai am garla, de fumat nu mai am ce fuma, le bag in flower saptamana viitoare. Au aparut si primele insecte, deja mi-au mancat din frunze, o sa le stropesc cu zeama de ardei iuti fiarta. Nu imi dau seama la o planta ce are, frunzele pe margine sunt lasate, inainte sa fac transplantul am adus niste pamant diferit fata de mixul pe care il aveam pe acela il suspectez eu. Am pus poze si cu LED_ul, nici nu stiam ca, consuma 190W, acum m-am lamurit clar ca trebuie bagate la flower ca mai mari de atat nu au cum sa se faca. Imi place gustul care le da LED-ul, ultimul crop a fost nu ca demential, ci mega, mega demential si cu o turbare de miros cand intram in casa, imi miroaseau hainele puternic.

Attachments

• 5.jpg
    5.jpg
    73 KB · Views: 53
  • 4.jpg
    4.jpg
    23.3 KB · Views: 40
  • 3.jpg
    3.jpg
    44.3 KB · Views: 43
  • 2.jpg
    2.jpg
    55.5 KB · Views: 39
  • 1.jpg
    1.jpg
    22.6 KB · Views: 40
  • 6.jpg
    6.jpg
    31 KB · Views: 40

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Prin fierbere ardeiul iute isi pierde efectivitatea. Tie iti trebuie extractie la rece, peste noapte sau chiar pe parcursul a 2 zile.
Dar ce ai tu acolo cred ca traieste in sol, asa ca nu ajuta sa stropesti frunzele.
Apropo, ce teapa originala sa iti vanda un produs de 360W care consuma 190W.. Daca au fost capabili sa iti dea teapa asta, foarte posibil ca nici cei 190W sa fie reali. Ai reusit sa scoti vreodata mai mult de 190 grame cu acest panou? Iar in poza se vad aprinse doar 44 leduri, restul au murit?

Si o intrebare pentru cultura mea generala, ce inseamna hash foarte lung?

Last edited:

enricco

Member
te rog sa detaliezi acea extractie la rece cum se face. Restul de led-uri se aprind cand apas butonul de flower, ultima oara am vazut 2 becuri arse. Cum scap de acei daunatori care traiesc in sol ? O sugestie

O sa iti arat si hashul meu foarte lung, am gasit zilele trecute niste poze pe care le-am facut iarna trecuta. Ce fac eu, am 2 saci nenorociti de ani de zile cu care imi fac din frunze atunci cand turbez hash, e cu multa, multa gheata si iarna trecuta inclusiv am lasat o galeata plina de gheata afara, s-a depus pe fund, l-am strecutart, iar l-am inghetat, am scos o cantinate destul de mare raportata la nr de frunze, slaba ca si efect dar ma ajuta sa trec peste momentele cand nu am ce sa fumez, o sa incerc sa fac cat mai multe poze tura aceasta la reteta mea de hash lung

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pui materialul pe care vrei sa il extragi, cat mai maruntit in apa. Lasi la temperatura mica timp de 12-48 de ore. Poti sa mai agiti din cand in cand. E recomandat sa pui relativ putina apa si mult material, pentru ca de diluat mai poti dilua solutia, de concentrat nu prea mai poti. Poti folosi si usturoi, tutun si rozmarin pe langa ardeiul iute.
Dar asta e valabil doar pentru insectele ce traiesc pe frunze si se hranesc din acestea.
Depinde si de ce daunatori ai, eu in poza nu vad decat ca e neagra si mare musculita, deci cel mai probabil nu e ceva ce suge seva.
Pentru a scapa de o insecta fara a arunca cu toate chimicalele posibile la plante in speranta ca pana la urma nimeresti ceva care sa o omoare trebuie intai sa o identifici.
Cu aceeasi lupa cu care te uiti la tricomi te poti uita la ea in timp ce o compari cu poze al unor daunatori ai cannabisului sau din ghidurile de identificat insecte daunatoare aflate pe internet. Dupa poti cauta cum sa o omori, sau sa ceri ajutorul in functie de specia pe care o ai.
Ce iti recomand eu e sa cauti in toata casa o posibila sursa pentru aceste insecte, pentru ca e iarna si e foarte putin probabil sa le fii adus de afara. Poate au venit cu pamantul, sau poate ai avut pamantul undeva unde ai aceste insecte. Sau poate ai o planta la geam care e invadata de aceste insecte..
Pana le tratezi iti sugerez sa le controlezi cu multe benzi din acelea lipicioase si sa uzi cat mai putin, si eventual sa le testezi cu niste felii de cartofi puse pe pamant, sa vezi daca mananca din radacina ele sau larvele lor. Daca vezi ca sunt atrase de cartofi, schimbi cartofii des si ii arunci in pungi inchise ermetic la gunoi. Asta ar fi a3a metoda de control, dupa udatul mai putin si benzile lipicioase.
De omorat, in functie de cat tii la sanatatea ta si a plantelor o sa gasesti solutii organice sau chimice dupa ce identifici specia.

Legat de panoul tau de led, cred ca nu ar strica sa dai pe flower, pentru ca ... acum folosesti doar vreo 100W, cel mai probabil MAXIM 100W. Nu ar strica sa ai putere mai mare, mai ales ca zici ca nu ai de fumat, ma mir ca nu ti-a dat prin cap mai de mult ca ai putea vegeta de 2 ori mai repede daca folosesti toata puterea panoului. + ca ai fi avut recolta mai mare, chiar si 50W in plus ajuta cand vorbim de cateva saptamani de veg sau o luna.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Am uitat sa mentionez ca poti sa fierbi apa pentru extractie inainte de a adauga materialul in ea, dar sa nu o pui fierbinte peste material pentru ca vei evapora compusii volatili care iti trebuie pentru a combate insectele si.. pentru ca o sa regreti daca respiri aburii aia incinsi cu compusii volatili din ardei iuti.

enricco

Member
Musculitele acelea, eu le-am adus de afara, asa fac aerisirea acum, sunt intr-o camera fara nicio fereastra, las usa deschisa cat sa intre aerul 5-10 min, de 3-4 ori pe zi.
Sa stii ca la LED-ul acesta, acum am cel mai mare numar de plante, ultima tura am avut 3 plante si am scos cum ai zis si tu ~150 g, din ochi, ca nu am cantar, doar am estimat si saracele le-am lipsit de 2 saptamani de flowering din aceleasi motive, ca iar nu mai aveam ce sa mai fumez.
Uite ca am gasit pozele de anul trecut ca si referinta pentru rezultatul final , ce se vede in galeata este dupa ce a fost strecurat prin cei 2 saci ( de vreo 10-15 ori) si apoi a mai stat peste noapte in galeata afara la -10 grade, apoi a iesit hashul acela, dar pe langa acela am mai facut de 5 ori aceeasi cantitate si l-am amestecat, ca si high daca il portionezi pe zile poti fuma linistit 2 saptamani, sper sa nu mai ajung frate aici, sincer iti zic, ca efectiv stiu ca sunt si oameni care fumeaza mult dar eu deja estimez ca depasesc 200g/luna, o sa imi fac cum am vazut pe net portionare pe zile

La recomandarea ta am apasat acum si butonul nr 2, tu ce mai recomanzi sa le bag si la 12/12 sau sa le mai las o saptamana pe 6/18 ?

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    62.9 KB · Views: 42
  • 2.jpg
    2.jpg
    34.9 KB · Views: 41
  • 3.jpg
    3.jpg
    12 KB · Views: 42
  • 4.jpg
    4.jpg
    26.9 KB · Views: 42
  • 5.jpg
    5.jpg
    14 KB · Views: 46

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar cand le-ai adus de afara? Ca iarna ele nu sunt active afara, indiferent de specie, cel mai probabil daca le-ai adus de afara le-ai adus in urma cu mai bine de 2 luni, cand inca erau 10-15 grade afara.
Legat de saci, daca treci apa care a trecut deja prin sac inca o data prin acelasi sac, yeldul va scadea, nu va creste, pentru ca fortezi din ce in ce mai mult hash prin tesatura filtranta si uzezi si sacii deci vor pierde din ce in ce mai mult hash.
Legat de pusul sau nu la flower, pai decat sa le lasi inca o saptamana in veg ca apoi sa le culegi inainte de vreme, mai repede le pui de acum la flower! ca altfel pierzi si timpul si tot iti bati joc de ele culegandu-le devreme.
hashul ala, din poze arata ok. nu imi dau seama cat e de slab, dar banuiesc ca tu ii zici "foarte lung" pentru ca e slab, nu? daca faci ce trebuie ar trebui sa fie hash destul de potent, chiar si daca ai putin material sau trim, doar ca iese mai putin.
poza aia, prima, vad parca un vacpak cu iarba umeda pe margine. la ce foloseste? sau cum a ajuns asa?
cat despre fumatul a 200 grame pe luna si crescutul ierbii cu ~~~190W, n-o sa ajungi nicaieri. Eu fumez 500-1000 grame pe an, si incerc sa cresc macar 300 per grow. Daca ar trebui sa cresc 3-4 luni niste plante ca sa fumez doar 1 luna dupa, cred ca as prefera sa nu cresc, imi suna enervant sa ma chinui sa cresc si sa nu fie destul. Mai umbla la grow. Mai baga becuri, rezolva ventilatia. Si daca decizi sa mai iei leduri, eu zic sa nu mai iei acelasi panou, cred ca iesi mai bine cu leduri cu dulie, sau diy daca te pricepi. mie imi pare o teapa acel panou. Pana si primele chinezisme ce le-am cumparat in urma cu aproape 10 ani, au aproape 90W reali desi au fost vandute ca si 120W. La tine scrie 360W pe el si probabil are in jur de 150W reali. Nu e combinatie. Gadeste-te ca poti cumpare leduri cu dulie de 50 euro si vor avea mai multi W reali si un spectru mai bun decat acel panou.

enricco

Member
Da foarte lung la mine, inseamna destul de slab, n-am facut niciodata hash de calitate, doar din trimming-ul. In vacpac-ul acela imi colectam hash-ul dupa foarfeca :), am pus poza aceea ca sa vezi ce disperat am fost de fiecare data.
Inca o intrebare mai are rost SCROG-ul in cazul de fata ? ultima poza e de azi

Latest posts

Latest posts