What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

SYLWESTER 2007 - HOLANDIA ?

T

technoMAXgrower

hello.
(...)
Nawiozujac do głównego tematu nie mam specialnie warunków do stworzenia tu czegos konkretnego, mimo to boksik jeden postawiłem z jednym lampionikiem 400W. i traktuje tego mini growa tylko iwyłacznie w celach kolekcjonerskich i dlatego że to nadal nieprzerwanie lubie. Za pare tygli wsawie foto niestety foty beda z telefonu :( Mam organics jedną pania Killer Quen 2, Schnazz@2, 2 okazałe C99xApollo11 from Joey weed, jedna Dreamwaver x Gotbud x Godness i 3 SpaceJill(Romulan x c99) Subcool Do zobaczenia

Last edited by a moderator:

NEO-ANGIN

Member
hehehe Lofer no to sylwester musial byc zajebisty. (...)Czekam z utesklnieniem na foty z Twojego indoora, zreszta nie tylko ja. Mini grow z lampeczka 400W ??:p Napewno jest bardzo "mini". pozdrawiam

LDV

Active member
wielka euforia bawiłem sie aż do 10:45 i z wielkim żalem szedłem w kime, bo prawde powiedziawszy śmiało moglem kontynuowac party chyba w nieskończoność. M ówie wam co za luta na parkiecie jest sie królem baletow i robi sie co chce

popieram, popieram. Nie ma to jak dobry balet od czasu do czasu, byle nie za często bo jednak troche psychikę przestawia na parę dni. Ja preferuje ze 2 razy do roku + spontany w wakacje czyli maksymalnie 4 razy...
Ja skończyłem swój balet o 15:00 ;) tylko dlatego bo nie miałem z kim koontynuować.
(...)

C

cracker4

siemanko jako ze niedlugo pewnei zachacze amsterdam mam pytanko...

Edit (kov): pytanko nie na to forum, ICMAG to forum o MARIHUANIE!!!!

pozdrawiam

G

gelowas

"Byłem w muzeum Hashu i Marihuany. Zajebiste krzaczki tam rosna." - jesli byles pod wrazeniem tego muzeum to niezle musiales byc spalony hehe no krzaki widze z Twojego foto, ze nie maja takich niedoborow jak ostatnio ;P
Musze Cie zasmucic, kiepski repertuar coffeshopow sobie obraliscie, :)
Tweede Kamer faktycznie mega polecany przez ludnosc tubylcza, ale niestety nie dotarlem, w lecie tez sie wybieracie Panowie?

TMG & reszta odlotowcow, wnioskuje, ze troche pocpaliscie na Nowy Rok, oj nieladnie...

G

gelowas

Cardiel, nic dodac, nic ujac, wymieniles czysta czolowke amsterdamska. :)
...ale bez planu shopow na pewno bysmy sobie nie poradzili.
Fajah, hmmm ostre rzniecie powiadasz, to jak chlopaki, chyba nie ma co sie dluzej zastanawiac...w lecie z tydzien na polu amsterdamskim trzea posiedziec naaaaah :D:D:D
plis daj tutaj na forum publicznym namiary na te zlote pole, nie wiem czy to mozliwe, ale w lecie jak sie orientowalem to 3 pola sa (a przynajmniej tak sie reklamuja) 20min piechota do centrum. Is it possible?

asdf

Member
o,ja tez tam nocowalem i mi sie podobalo,troche daleko do centrum ale da sie przezyc
bylem tam na wakacjach i najwyrazniej rpzegapilem ta wielka impreze na kempingu

Latest posts

Latest posts