What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

SYLWESTER 2007 - HOLANDIA ?

LDV

Active member
przemyśl to dobrze. w sylwestra w amsterdamie będzie taki chaos że ciężko będzie cokolwiek tam ogarnąć i się ogarnąć...
czasami moze byc hujowo bo się tam nie znajdziesz...

tez juz o tym myslalem z kumplem dosyc powaznie

C

Ca2

pomysł ciekawy...ale pod warunkiem, że wyskoczycie na jakąś imprezę (gdzie raczej się nie zmieścicie) lub zrobicie balety w hotelu. Brat siedząc w GB wpadł na kaprys ze znajomymi i na sylwestra pojechali do paryża :D no i trafili na wielki chaos i nieogar. A gdzie się tam odnaleźć na tęgiej piździe po 5g shitu?:D

asdf

Member
hehe tylko sie opanuj na poczatku,ja sie rzucilem ostro na wszystko i po chwili nei wiedzialem co sie dzieje a zgubic sie w adamie nie jest trudno

G

Guest

szczerze to gdybym pierwszy raz jechal do amsterdamu to wolalbym tak zwyczajnie a nie w sylwestra czy jakies inne swieto... choc napewno moze byc grubo :) no chyba ze byles wczesniej. zycze milego wypadu hehe :wave:

natural_sensi

New member
hehe twoja dobra orientacja nie pomoze jesli bedziesz gruubo zrobiony. Ja po miesiącu pobytu w tym miescie czasami sie gubilem tak wiec mozesz miec ciezko

LDV

Active member
I jakisz masz poglad na to wszystko? W sumie nie trzeba bedzie sie pchac w tlum. Kupic cos wczesniej i tyle. A potem dwa dni jeszcze zostac tam.

to bedziecie mieli to samo co w polsce...

najlepsza i jedyna opcja to dogadac sie z jakims kumplem/kuzynem ktory mieszka lub bardzo dobrze zna amsterdam i on tam ustawi imprezy, znajomych itd :)
tak to gitara...

a zeby przyjechac do amsterdamu, nacpac sie i w ogole nie wykorzystac tego potencjalu tylko po to zeby powiedziec ze "bylem na sylwestra w amsterdamie" to hujowa opcja.

nie oszukujmy sie, nawet w holandii bedziecie mieli problem zeby dostac bardzo dobrej jakosci nielegalne dragi na ulicy jesli nikogo nie znacie. duza szansa ze zostaniecie wyjebani lub ze ktos sprzeda wam jakies gowno (prawdopodobnie jakis cpun z ulicy ktoremu nie zalezy)

Podsumowując:
1. Nie dostaniecie nawet dobrych dragów prawdopodobnie
2. Nie bedziecie na lepszych imprezach prawdopodobnie
3. Nie bedziecie wiedzieli na jaką fajna miejscówe się wbić
4. Spacery po amsterdamie tez bedzie hujowy pomysl bo bedzie tam rzeź w pizdu i bedziecie pewnie jakimś gównem naćpani wiec zero orientacji.

tak jak to widze. wiadomo moze byc bardziej optymistycznie ale moim zdaniem hujowo sobie takiego sylwestra montowac...

Last edited:
V

vod

zgadza się.

nie ma to jak mieć rezydenta, który ugości i oprowadzi :D

G

Guest

LDV said:
nie oszukujmy sie, nawet w holandii bedziecie mieli problem zeby dostac bardzo dobrej jakosci nielegalne dragi na ulicy jesli nikogo nie znacie. duza szansa ze zostaniecie wyjebani lub ze ktos sprzeda wam jakies gowno (prawdopodobnie jakis cpun z ulicy ktoremu nie zalezy)

Podsumowując:
1. Nie dostaniecie nawet dobrych dragów prawdopodobnie

ee to teraz sie dziwnie zrobilo :) po co komu nielegalne dragi, bierzesz z 2 l vodki wyborowej, weed z qplami, sylwester jak ta lala :)

G

Guest

Będzie dobrze :) Jedźcie. ja bym się nie wachał dybym mógł. Pięknie jest znależć się choćby na kilka dni w innym świecie. świecie absolutnej tolerancji. A jak się chłopaki zgubią to następnego dnia się przecież znajdą... Ja spędzałem 2x w Amsterdamie urodziny królowej (29 IV). To niesamowite co wtedy dzieje się w europejskiej stolicy trawy. W Sylwestra jest pewnie podobnie. Jedźcie, bo będziecie kiedyś żałować że wtedy nie pojechaliście... Życzę trafnych wyborów w coffeekach :D AAaaaa no i nie bierzcie za dużo kasy bo wszystko przepalicie hehe i amstelem przepijecie :D Szczęśliwego Nowego Roku hehehe

Ale się ładnie bogusikową ww złożyłem hehe

EDIT: Trochę inna sprawa, że to zima a nie maj. Ale dacie radę :D Kto ma dać jak nie Wy? hehe

Last edited:

LDV

Active member
ee to teraz sie dziwnie zrobilo :) po co komu nielegalne dragi, bierzesz z 2 l vodki wyborowej, weed z qplami, sylwester jak ta lala :)

to tak samo jak z gandzia, jesli nie sprobowales to nie wiesz co tracisz. ;)

asdf

Member
ha,na sylwestra o nocleg w samym amsterdami bedzie trudno,szukajcie gdzies na przedmiesciach(troche dziwne ze jeszcze tego nie zalatwiliscie).jak jedziecie samochodem to radze zalatwic jakas navi bo nie jest latwo gdzies trafic

LDV

Active member
sylwester?

na 6 miliardów ludzi na świecie to wystarczy mały odsetek tych który chcieliby spędzić sylwestra w amsterdamie. nie ma sie co dziwic ze ciezko o nocleg w miescie...