What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Super Skunk + Critical Sensi Star

Salut!

Sunt la primul meu grow.

Strain: Super Skunk (Sensi Seeds)x 15 + Critical Sensi Star (Delicious Seeds) x2
Germinare: Pahare unica folosinta cu pamant canna terra
Vegetatie: 4x36 TL-D 12000K Extreme Cool Day
Inflorire: 600 W Hps + balast electronic
Pamant: Canna Terra Professional si Professional Plus
Nutrienti: Canna Terra Vega, Canna Terra Flores, Rhizotonic, Cannazym, Pk 13/14 si Canna Boost

Dispun de 2 grow box-uri. Primul grow box are 120x50x100 pe care il folosesc la vegetatie, iar al 2-lea are 100x100x180 pe care il voi folosi la inflorire.
Pana acum am 5x SS care le-am pus vineri la germinat si au scos toate capul si aseara le-am mutat sub neoane, iar luni am pus 10x SS si 2x Critical Sensi Star la germinat.
Daca am omis anumite chestii sau am gresit anumite chestii in descriere va rog sa ma scuzati sunt la primul post. Am doar telefonul la indemana pentru poze si nu sunt un fotograf prea bun. Astept mai multe pareri de la voi. :)

U

Universu

Prin acele pahare lumina patrunde destul de bine sinu e bine pt radacini acoperacu ceva in rest pari hotarat bafta.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca inca nu arde la mana cand o tii la nivelul plantelor, le mai poti apropia de neoane.
si na, pe viitor mergi si tu pe neoane mai full spectrum, 12000 Kelvin e cam extrem.

coolbud

puffin' the herb
nu te lua dupa universu , si eu germinez/clonez in aceleasi pahare si n-au nici o treaba.

U

Universu

Daca ar avea radacinile nevoie de lumina ar iesi la suprafata

coolbud

puffin' the herb
scuze ca te intreb , cate seeduri(plante) ai germinat/clonat in pahare de unica folosinta si ai avut probleme cu radacinile din cauza paharelor ? eu am germinat seeduri si in pahare de unica folosinta incolore si n-am avut nici o problema.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si 600w.. trebuie veg scurt, la cate plante ai plantat n-o sa mai ai loc de ele acolo.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Mai conteaza si dimensiunea ghivecelor. Cu ghivece de ~2l le poti vegeta 2-3 saptamani si pe urma la inflorit.

Super Skunk creste bushy in perioada de vegetatie, dar in flower se lungeste ca nebuna asa ca trebuie antrenata pentru a obtine topuri cat mai omogene. Sper sa nimeresti doar fenotipuri bune. Am avut un grow cu Super Skunk (8 clone crescute in hidro DWC) care m-a dezamagit tocmai la final prin lipsa de potenta. A fost un caz izolat, dar o lectie din care am invatat ceva. Celelalte plante crescute din acelasi pachet de seminte nu a dezamagit insa.

Nu ai spus daca semintele sunt feminizate sau regular. In caz ca sunt feminizate, 15 seminte dintrun singur strain pentru un prim grow e un pic cam mult sau chiar risipa.

sunt 17 in total sau cel putin sper sa raman cu toate, m-am gandit sa fac sog, sa le tin in jur de 15 zile in veg si dupa sa le muta in flower, dar am o mica problema cu grobox-ul. Dupa ce am montat tot in el am realizat ca reflectoru cu extractoru nu au loc. Folosesc 2 extractoare unul sa trag aerul afara si unu sa racesc becul de 600. Cel care trage aerul afara l-am scos in afara cortului pentru ca nu mai avea loc. Dar nu stiu ce sa fac cu cel care raceste becul pentru ca l-am atasat de reflector cu tot cu tubulatura si atinge peretii. Ma gandeam sa-l scot afara si pe cel de pe reflector dar nu stiu daca va mai fi la fel de eficient. Daca il faceam mai lung si mai putin lat probabil nu aveam problema asta.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
decat sa ai coturile alea fortate de pereti, e mai bine sa il scoti si pe ala afara. si asa o sa poti pune si reflectorul mai pe centru. totusi, la 600w puteai sa faci ceva mai mare de 1 mp.

Initial am vrut sa-l fac mai mare, dar m-am razgandit crezand ca o sa fie prea mare pentru ce plan am eu.
@hempfield, toate semintele sunt feminizate

Astazi am mutat si restul rasadurilor sub neone. In afara de una au iesit toate, dar am o problema cu umiditate, sta undeva la 45%. Am pus si un prosop ud atarnat de carligele care sustin neoanele fara nici un rezultat, iar bugetul nu imi permite sa cumpar un umidifacator. Astept mai multe sfaturi de la cei care au experienta in domeniu.

O zi buna in continuare!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
mai degraba o tava.. apa se evapora mai repede pe suprafete mai mari. dar daca un prosop nu ajuta.. n-o sa ajute nici o tava. (asta in ideea ca acel prosop avea si un ventilator care sa bata spre el..)

daca nu.. pentru viitor.. un umidificator ultrasonic, care o sa te duca undeva pe la 10 dolari, nu e foarte mult daca stai sa te gandesti. si iti mai trebuie un vas cu apa si aia e..

FiltruFRATE

Member
Incearca la aerisire coturi de 60 de grade, alea de 90 iti taie intre 30 si 60% din fluxul de aer. Btw pozele-s lipsa. O sa fie interesant de vazut cum te gospodaresti intr-un spatiu asa mic.

Succes :)

Ei bine nu stiu cum o sa ma gospodaresc, sper sa primesc destule sfaturi de la cei de aici, se pare ca m-am aventurat cu cam multe plante. Pe viitor o sa incerc sa fiu mai ponderat. Pozele lipsesc pentru ca le-am sters si am lasat doar poza cu grow box-ul pentru flower.

O seara placuta!

growcase

Member
o idee...
ai putea sa lasi cat e nevoie pentru flower, iar restul sa le vegetezi si sa faci clone inclusiv pentru sezonul de outdoor !
de altfel poti merge perpetuu, la 2 sau 3 saptamani de floare bagi alte plante la inflorit, bineinteles, din clone.
spor cu fetili si muguri grasi !

Ei bine nu cred ca am cum sa aplic metoda asta pentru ca nu stau la casa si cum la sfarsitu lu' mai inceputu lu' iunie vine caldura o sa-mi fie greu sa pastrez temperatura in grow box, mai ales ca bate cam soarele toata ziua. Poate doar sa incerc sa pastrez cateva pentru outdoor. Ramane de vazut ce o sa fac. Multumesc pentru sfat si sa speram ca or sa fie cat mai grasi.

U

Universu

Cum nu ai spatiu de vase cu apa prosoape atarnate poate poti face o cutie plina cu apa prosoape etc si sa bagi de acolo umiditatea in growboxul tau sau dai multe gauri in podeaua boxului si il ridici pe o tava plina cu apa e usor de spus idei vin multe.

Last edited:

Latest posts

Latest posts