Ευχαριστώ ganja!
Ψιλοβαρεμάρα χθες και είπα να βγάλω καμια φώτο να περάσει η ώρα...
Έσκασε για τα καλά σήμερα και ο 5ος σπόρος! Να δούμε που θα τον στριμώξω όμως αργότερα
Στήθηκε και το σύστημα που θα τα φιλοξενήσει για λίγες εβδομάδες, χωράει 5 φυτάκια.
Έριξα μόνο λίγο AN Micro μέσα στο νερό και έφτιαξα το ph στο 6.0
τα 4 καλά τα βλέπω πρόεδρε, το 5ο λίγο στεναχωρημένο..Τι έπαθε;;; βρωμοτζενέτικ ή σου ξέφυγε τίποτα κ δεν άντεξε; Το νου σου γιατί κι εμένα το ένα έτσι μου ήτανε για κανα 2 βδομάδες και μετά έκανε ένα ΜΠΟΥΜ μόλις έστρωσε ρίζα!
Όντως ρε tjo, μεγάλη διαφορά στους φένο παρατήρησα και εγώ στα slh. Άλλο με πολύ σκληρούς πέτρα παπάδες και άλλο με πιο αφράτους και μεγάλους, συνολικά αν θυμάμαι καλά υπάρχουν 3 feno από την greenhouse.
LegacyTron @ άργησε να σκάσει και δεν το πρόσεξα πολύ, τώρα έβγαλε ρίζα και στάνιαρε λίγο.
tjo @ δεν βλέπω κανένα δεντράκι με λεπτά φύλλα σαν το δικό σου...
Βοοκερ :>
Update...
Οι θερμοκρασίες τα έχουν τσακίσει λίγο, 29-30c πιάνει το νερο.
Θα τα αφήσω μέχρι τέλος του μήνα veg, και μετά πάμε 12/12
Άρχισαν και το trainning για να μην ξεφύγουν σε ύψος
Ξέχασα το μικρό φυτάκι την προηγούμενη εβδομάδα και οι ρίζες του μπλέχτηκαν άσχημα με των άλλων. Μάλλον θα τα βάλω και τα 5 έτσι όπως είναι για άνθισμα, ελπίζω να μην γίνει μπάχαλο.
οι φωτό κλάσικ α ρε αλήτη θα πάρω κι εγώ μια καλή φωτογραφικήηηηηηηηηηη ζηλεύωωωω
να σου πω, για τέτοιες θερμοκρασίες στο νερό πολύ τούμπανα τα βλέπω! Αέρα πατέρα! Τι κάνεις? Το σούπερ κοκτέιλ βάζεις μέσα που προτείνεις αναλυτικά σε άλλο παλιό ποστ;
+1 για την μόντα με τον ανεμιστήρα κ το Hercules clip ^^