What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Strecha 2010 ChemBerry (FMS)

G

grizly

10.7

10.7

Zdravim:tiphat:,dnes v noci probehla kontrola a zaliti....mooc pekne prekvapeni zase po tydnu:jump:
Ke kytkam jsem dal bambus na kterej postupne budu vyvazovat vetve.....
Plachta zatim funguje dokonale...i pres vysoke teploty se ve spod drzi dostatek vlhkosti a kytkam to dela moc dobre...:)

Ta nejmensi nalevo byla spadla na zem, proto je mensi nez ostatni....

Troufam si rict ze kytky letos budou mnohem vetsi....:jump:
Fotky nic moc v noci se to dost spatne foti...
Zitra kdyz zbude cas zajedu to nafotit za svetla....

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

G

grizly

Ahoj :wave:
genetika dobra ... :jump:
Diky moc :respect:
Urcite i pocasi a hlavne FISHMIX !!!
Na rust nic lepsiho neni !!!

Cau,jojo FISHMIX je dobra volba...Jen ten smrad mi docela vadi....
Skoda ze to tolik smrdi jinak bych ho zkusil i v dripu...:)

praxer

Member
Cau,jojo FISHMIX je dobra volba...Jen ten smrad mi docela vadi....
Skoda ze to tolik smrdi jinak bych ho zkusil i v dripu...:)

muzes ho zkusit v postriku, sice to smrdi, ale kdyz to nechas zaschnout a po par hod to splachnes rozprasovacem ta je to ok a na kytkach je to dost pozitivne znat.

G

grizly

17.7

17.7

Probehla dalsi kontrola:)
Po samcich zatim ani znamka,myslim ze to bude v cajku...

S focenim si dam tak na 14dni pauzu....:)

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Biatchzxz

Where am I?
Veteran
WOW! Everytime I look at these I'm more and more amazed. Very very nice job! I'm
moving to Prague :) . Cuz that's very gorgeous

P

pine boy

Now thats how its supposed to be. When you go to Prague Biatchzxz...Take me with ya!
Very nice plants:ying:

G

grizly

24.7

24.7

Cau:tiphat:,dneska jsem se konecne dokopal zajet na strechu za svetla...Po peti letech jsem jel na fichtlovi mazec!:biglaugh:
Masakr zase noo:jump: jsem to zas pofotil...

Mam podezreni na dva samce a to ta nejvetsi+ myslim ze druha zprava...:thinking:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

BURN

Member
Veteran
Sákriš koukám že ti to fakt nádherně jede,mě udělaj taky i 10cm za den když je slunečno a hlavně musím pořádně zalít,což se bohužel povede tak jednou za týden.Přeju co nejméně samců,snad budou jen ti 2...

G

grizly

Sákriš koukám že ti to fakt nádherně jede,mě udělaj taky i 10cm za den když je slunečno a hlavně musím pořádně zalít,což se bohužel povede tak jednou za týden.Přeju co nejméně samců,snad budou jen ti 2...

Ja se tam dostanu take jednou tydne...:)Samcu uz nastesti vic nebude..pohlavi uz vsechny ukazali...:dance013:

Samci tam sice asi sou ,ale nijak nasranej nejsem aspon bude mit tvurce teto genetiky material pro dalsi krizeni...:)

G

grizly

31.7

31.7

Zdravim,dnes v noci probehla kontrola+narezani nej samce pro mistniho breedra...:)
Samci byli nakonec 3....vubec se mi tak krasne kytky nechtelo trhat,ale neda se nic delat...
Trosku nam to spustlo...pocitam ze ted hodne pojedou do stran a prostor stejne zaplnej...
Nejvetsi kytka mela cca240cm:)

Priste uz budou dostavat Bloom od BioBizz+PK13-14+trochu guana

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

G

grizly

13.8

13.8

Zdravim,po 14 dnech jsem jel na kontrolu a kytky maj cca260cm proste masakr jsou to jedny z nejvetsich kytek co jsem venku mel...
Nektere vetve uz se lamou a to na nich nejsou palice...
Budu tam muset jet za svetla a kazdou vetev peclive privazat k bambusu...
Zalito prvne kvetovou slozkou BioBizz bloom...
Fotky nic moc byl hroznej chcavec...

picture.php

picture.php

picture.php

G

grizly

15.8

15.8

Za vlidnejsiho pocasi...
Spadle vetve privazany a osetreny tmelem...

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Machoman

Active member
Proč ty spodky nevyhodíš pryč,stejne tam budou prd pálky a akorát to bude plesnivet.Ten jeden bambus je dostačující podpera? Bych se celkem bál jak budou najety pálky,že to nevydrží.Nejlepší zkušenost mám s bambusou trojnoužkou,kde nekolik vetví zafixuješ rychloutahovákem k tem bambusům.By muselo bet tornádo aby to pak popadalo.Kytky pekny,hlavne at to dojede jak má...

G

grizly

Proč ty spodky nevyhodíš pryč,stejne tam budou prd pálky a akorát to bude plesnivet.Ten jeden bambus je dostačující podpera? Bych se celkem bál jak budou najety pálky,že to nevydrží.Nejlepší zkušenost mám s bambusou trojnoužkou,kde nekolik vetví zafixuješ rychloutahovákem k tem bambusům.By muselo bet tornádo aby to pak popadalo.Kytky pekny,hlavne at to dojede jak má...

Protoze tam budou dobre palky a kuli tomu sem je vazal a osetroval aby neplesniveli...
Ten jeden bambus bohate staci jel jsem na strese i bez nich...jen je budu muset nastavit uz nestacej do dylky...
Strecha je z kazde strany kryta, tak zadnej vetsi vitr nehrozi...

Latest posts

Latest posts