What's new

slh-critical-white widow-ciderella 99-etc

petougia

Member
Λοιπον μεχρι στιγμης καλο ονομα μου εχουν πουλησει οι εξης: Ace seeds, Barneys, Cali connection, Cannabiogen, Dinafem, Dna, Green House, Mandala, Mr nice, Reserva privada, Serius, Sensi, Soma, Th seeds. Σιγουρα εχει κ αλλες πολλες καλες και σιγουρα αυτες που εγραψα εχουν και κατι που δεν θα ειναι για τα γουστα μου η σου. Τσεκαρε reserva privada: kosher kush, og 18 και απο cali connection girl scout cockeys (thin mint pheno).

psynobi

New member
το hawaian snow η περίφημη sativa με τις 14 βδομάδες είναι από green house. αν το βγάζει και κάποιος άλλος δεν ξέρω.

Booker

Member
έχεις δίκιο petugia από greenhouse ειναι το hawaiian Snow. Μαζί με την Panamesa θα μου πάνε 12 βδομάδες ανθοφορία για το επόμενο. Ακόμη τα σπόρια από greenhouse δεν τα έχω παραγγείλει θα περιμένω λίγο αν και έχω κουραστεί να ψάχνω τόσο λεπτομερειακά και αφού δεν αγόρασα αυτά που είχα σαν αρχική σκέψη λέω να μην το ταλαιπωρήσω άλλο το θέμα.
Αν και θα λοξοκοιτάξω για καμια sativa δυνατή.

Booker

Member
το hawaian snow η περίφημη sativa με τις 14 βδομάδες είναι από green house. αν το βγάζει και κάποιος άλλος δεν ξέρω.

14?
Για 12 το δίνουν. Πολύ χώσιμο οι 14, ξενερώνω και μόνο που το βλέπω.

papasouzas

New member
Φιλε booker για Σατίβες με καλά αποτελέσματα και μάλιστα με μικρή ανθοφορία ρίξε μια ματιά για original delicatessen seeds. Απο ότι έχω διαβάσει παίζει πολύ ψηλά εκεί προς Ισπανία μεριά...

Booker

Member
Mε 14 βδομάδες θα με πάρει πολύ μέσα ιουνίου και θα με φάει η ζέστη. Αλήθεια οι Panameses λέτε να τραβήξουν πάνω από 12 βδομάδες? Είναι εύκολες στο grow ή είναι ευαισθητούλες ξέρει κανείς? Βασικά γουστάρω πολύ τα silver haze αλλά είπα αυτή την φορά να τα αποφύγω γιατί είναι αρκετά ευαίσθητο strain και με τραβάει και 12 βδομάδες στο νερό, συν το ότι ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Τώρα τα panama με κέρδισαν στην παρουσίαση του άσου και είπα χαλάλι οι 12 βδομάδες, αρκεί να είναι σύρμα όπως λέει.
Πάντως αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος το χόρτο όλα σχετικά είναι. Για παράδειγμα χτες διάβαζα σε ξένο forum για το tangerine dream ότι δεν είναι original λόγω του ότι δεν υπάρχει ο ένας γονιός που λέει, δεν σκάσανε όλα τα σπόρια και γενικά λέγανε να μην τα αγοράσετε. Μερικές φορές άλλα περιμένεις και άλλα έρχονται όταν τα δοκιμάσεις. Οι γνώμες εδώ μέσα σαφώς και βοηθάνε αλλά και πάλι το άκουσμα του καθενός είναι σχετικό για κάποιον άλλον.
papasouzas: ωραίοι οι ισπανοί, ωραία site έχουν φτιάξει, αν και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες κοινές για όλα τα strains, για να έχω κριτήρια να επιλέξω γιατί με τους αδιάφορους προλόγους δεν βγάζεις άκρη.
Psynobi: .....μα είμαι χαβανέζος από νέα Ζηλανδία :gday:

petougia

Member
Νομιζω παλι δεν ξερω, στη ταγκερινα οπως και στη καλι μιστ (οπως και σε ποσα αλλα) ειναι δυσκολο να βρεις τον καλο φενοτυπο.. Θα σου λεγα να τσιμπησεις απο cali connection το girl scout cookies εχει παιξει τρελη φασαρια μ αυτο και με το og 18 απο reserva, γενικα απ οτι εχω καταλαβει οι αμερικανοι ειναι καλοι (dna reserva th cali): Aπλα το cookies βγαζει λιγο, και μερικοι βγαλανε και αιρμαφροδιτα, αλλα αυτοι που βγαλανε το thin mint pheno εχουν κολλησει ασχημα..

Booker

Member
Πολύ αιρμαφροδιτισμός έχει παίξει με το μπισκοτάκι, δεν πλησιάζω καν. Τελικά αποφάσισα για το επόμενο να το πάω μόνο με 2 panama και τα υπόλοιπα indices apo Barneys.

Στο θέμα μας τώρα χτες πότισα με epsom,50γρ σε 10 λιτρα νερό, αν και μαγνήσιο παίρνουν από το ζαγόρι που τα ποτίζω, νομίζω μόνο καλό θα κάνει. Λίπασμα δεν έχω ρίξει ακόμη και τα φυτά έχουν αρχίσει να ανθίζουν ικανοποιητικά ενώ είμαστε στην 3 βδομάδα ανθοφορίας. Το ελληνικό που έβαλα βγήκε θηλυκό και έχει ανθίσει πιο πολύ απ όλα, το διασταυρωμένο cinderella+ελληνικό βγήκε και αυτό θηλυκό και πάει φαίνεται ότι καλοπερνάει στο τεντ. Χτες έβαλα και ένα σούπερ ανεμιστήρα 30 watt, αλλά μικρό σε μέγεθος, νομίζω ότι είναι ότι πιο χρηστικό-βολικό βρήκα. Μετά από 10 μέρες άπνοιας τα μποφόρια θα ξαναρχίσουν στο τεντ.

Booker

Member

greek

lemon haze

cinderella + greek sativa

white widow

critical

Διανύω την 3 βδομάδα ανθοφορίας, στο τελευταίο πότισμα τα έδωσα λίγο boosteraki, big bud της advance,μόλις 2ml ανά λίτρο για κάθε γλάστρα. Πριν το booster, τα είχα δώσει και λίγο epsom.Τα κάτω φύλλα απομακρύνθηκαν επιμελώς, και το φούντιασμα πάει ικανοποιητικά. Έχω πάει πλάκα με το greek sativa που παει πιο σφαίρα από όλα και φαίνεται πως αυτή την φορά οι φούντες φουσκώνουν. Τα λεμόνια είναι λίγο κάπως αλλά δεν με ανησυχεί.

makedon

Member
Veteran
η σατιβ που λες και η σιντερελα σφυρανε φιλος.
τση πουτανας γινεται εκει μεσα

:tiphat:

Booker

Member

ciderella 99

ελληνκή Sativa

s.lemon haze

Κλείνω τις 6 βδομάδες ανθοφορίας, γενικά δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα πέρα από τα λεμόνια που κιτρινίσαν κάποια φύλα από μερικά αλλά φουντιάζουν κανονικά και την ελληνική sativa την βλέπω να καφετιάζουν πολύ οι τρίχες και φοβάμαι μην μου το γυρίσει σε Hermy. Ψήλωσα κάποιες γλάστρες με τάκους από κάτω για να έχω καλύτερο cano copy. Από λίπανση δυο φορές τα πότισα με biobizz(4 βδομάδα βάση προγράμματος) και ανάμεσα με big bud 2ml/lt και λίγο έξτρα top max 3ml/lt.

Last edited:

Booker

Member
Τελικά ελληνική Sativa έβγαλε μπανανίτσες, λίγες και τις πιο πολλές τις έκοβα πριν ωριμάσουν, πιθανόν να επηρέασε και την χήρα γιατί σαν πολύ καφετιάσανε οι τρίχες της. Το ελληνικό θα κοπεί αυτό το σκ και μετά το χρονοδιάγραμμα λέει το white widow, τα critical και την cinderella θα τα κοπούν το καπάκι εορταστικά με το νέος έτος δηλαδή σε 10 μέρες και τα λεμόνια θα πάνε λίγο ακόμη. Ευτυχώς που μοιράζονται γιατί όλα μαζί πολύ πακέτο να τα κάνεις.
Ξέρει κανείς να μου όταν κάποιο φυτό γίνει ερμαφρόδιτο στην 6 βδομάδα ανθοφορίας πως επηρεάζει αυτό την ανάπτυξη της φούντας, πχ σταματάει η παραγωγή tch ή κανονικά δεν τρέχει τίποτα?

Δυο σημερινές φώτο.

LegacyTron

Member
σταματάει στο hermie point και τα "δίνει" αλλού :( Αν είσαι πολύ γκαντέμης το κάνει και λίγο degrade γενικότερα :/ Αλλά στα @@ σου όλα κομπλέ σου πήγανε αρχηγέ μουυυυυ!!!

Booker

Member
οταν λες τα δινει αλλου? Σε CBD εννοείς? Το καλό είναι ότι πρόλαβε και φούντιασε αρκετά σε σχέση με την προηγούμενη φορά που το έπαθα.
Πάντως με την προσθήκη λίγου big bud φάνηκε ότι βοηθήθηκαν να σφίξουν οι φούντες, στο widow και στα critical είναι πέτρα και μεγάλες. Τα λεμόνια φαίνεται να είναι αν όχι τα καλύτερα μου μέχρι στιγμής από τα καλύτερα, το τέλος θα δείξεις βέβαια μη λέω μεγάλα λόγια. Το πειραματικό cinderella με έλληνα θα δώσει το περισσότερο, θα έλεγα ότι είναι 60% ciderella και 40% ελληνικό στα χαρακτηριστικά. Από κρύσταλλος είναι φουλ, αλλα αυτό με προβληματίζει το κόψιμο. Οι κορφές έχουν ωριμάσει αλλά έχει μπόλικο πράμα προς τα κάτω που θέλει λίγο παραπάνω. Ακόμη δεν έχω δει θολούς κρυστάλλους σε κανένα. Χτες πότισα με μελάσα και μέχρι να κόψω μόνο νερό.

LegacyTron

Member
δώσε κι άλλο χρόνο, άσε τις τσιγκουνιές τώρα ότι έγινε έγινε. Αν δεις ότι το πρόβλημα με τον ερμαφροδιτισμό επεκτείνεται, δώσε 1 βδομάδα φονικό φλας και κόψε.

Αλλά αφού δεν έχεις δει θολούς τι να σου πω, πρόβλημα....

Το καλό είναι ότι αρχίσανε το σεξάρισμα μετά την 6η βδομάδα οπότε καλά είσαι, πρόλαβε όπως λες κ έσφιξε το εργαλείο

Booker

Member
καφέ ήθελα να γράψω και όχι θολούς, από θολομάρα άλλο τίποτα.