What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

סכנה בהגעה לחנויות גידול

Dr happy

Member
היכן אפשר לרכוש פילטר פחם ומפוח לא בחנויות הגידול ?
ברצוני לשדרג את מפוח המק"ש560 שברשותי למשהו חזק יותר

קוקוס, היכן ניתן להשיג קוביות קוקוס?

יורס
האפפי

זה גם יכול להיות תרגיל

זה גם יכול להיות תרגיל

שלום לכולם,
שמעתי לאחרונה ממקור מהימן לחלוטין על בחור שנתפס אחרי ביקור בהידרושופ, בהיותו במעצר דיבר עם עוד בחור שגם הוא נתפס לאחר ביקור בהידרושופ באותו היום
אז מה הסיפור? המשטרה עוקבת גם אחרי חנויות גידול? מפחיד העסק.

איזו סיבה יש להם להכניס אותך לתא עם אחד שניתפש בדיוק על אותו המקרה ? זה נשמע כמו תרגיל חקירה והם עושים את זה הרבה. בדרך כלל בסיטואציה הזו אתה תזמר טוב יותר מישיבה מול חוקר

לא נראה הגיוני שיש להם אינטרס בפרסום ידיעות כאלו, למרות ששום דבר לא הגיוני אצלם. נראה שאם היו להם שני מקרים כאלו באותו היום, הם לא היו מעוניינים לשים אותם באותו התא

איזו מדינה לא הגיונית הא

היכן אפשר לרכוש פילטר פחם ומפוח לא בחנויות הגידול ?
ברצוני לשדרג את מפוח המק"ש560 שברשותי למשהו חזק יותר

קוקוס, היכן ניתן להשיג קוביות קוקוס?

יורס
האפפי

בעיניין המפוח, תוכל למצוא בכל חנות של מיזוג אויר ותעלות בד"כ באזור תעשייה (אצלנו)...

פיטר פחם כבר קצת בעייתי לקנות בארץ לפחות ממה שאני יודע.. ולא בא לי להזמין אחד מוכן מאיביי. אני מתכנן לבנות לי אחד מהמדריכים שיש באינטרנט, בגדול העיקרון מאוד פשוט בפילטר הזה, צריך רק להשיג פחם שאפשר לקנות באינטרנט כשקים כאלה:
(אפשר לעקוף מכס כ"יריעות בידוד לאולפן" או משהו כזה, תהיה יצירתי...)

http://www.thatpetplace.com/pet/prod/246478/product.web

מדריך שמצאתי בגוגל בפחות משניה

http://www.420magazine.com/forums/do-yourself/115176-diy-high-flow-carbon-filter.html

מפה כבר תבנה לך פילטר שיתאים לצרכים שלך, נראה לי סבבה של פרוייקט קטן לעשות..

Dr happy

Member
היי סטיבה..
בעבר בניתי פילטור פחם, לא יצא להיט בכלל, אולי כי הייתה הבניה הראשונה
מה שמטריד אודי בבניה כזאת ... חוסר הידיעה כמה מק"ש אני בונה והתאמה למפוח, עם שאר הדברים מאמין שאסתדר

לגבי הפחם... אפשר לרכוש אותו בארץ
http://www.lyrad.co.il/2010/03/פחם-פעיל-לטיהור-אויר-ולספיחת-גזים-אנאו-2/

פחם פעיל אפשר לקנות גם בהיידרו גרו די בזול...

לגבי פילטר, אם אתה הולך לחנות שהיא לא באותו מחוז שאתה גר בו, אז לא אמורה להיות בעייה, במיוחד אם אתה מגיע באוטובוס...

דרך נוספת, אתה יכול גם להזמין את זה לאיזור כלשהו ולקחת משם, או אפילו לבקש מצד שני לעשות את זה, ואם באים לשאול אותו שאלות אז לפי החוק הוא לא חייב לומר להם כלום, ואין שום דבר שהם יכולים לעשות לו אם הוא לא מסובך בדברים אחרים.

עריכה: סליחה, בהיירושופ יש פחם פעיל.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
בהיידרושופ הפחם פי 10 יותר יקר מבלירד כימיקלים.

היידרושופ מודד לפי ליטר, לירד מודד לפי קילו. הבדל עצום.
מה שכן, אצל לירד נדיר שיש שק פתוח ושק שלם זה המון לאכסן. עדיין יוצא זול יותר

isranabis

Active member
Veteran
פונזי אתה מגדיל את חשיבותו של צו החיפוש תהיה בטוח שאם יהיה למשטרה ספק קל שבקלים שאתה מגדל אז הם יפעילו כח ויכנסו ללא צו חיפוש, והבעיה שגם במקרה שהמשטרה חיפשה ללא צו ולא מצאה כלום ואתה מגיש תלונה לא עושים למשטרה כלום,ואני לא מדבר סתם ככה בדיוק קרה לי

DB420

Member
מההכירות שלי עם החוק המשטרה וגם עבודה במצ"ח זה לא משהו בשיגרה ששוטר יפעל על דעת עצמו,
בטח ובטח שלא לפרוץ לדירה כאשר אין צו, גם כשהחשד האישי של השוטר גבוהה במיוחד.

אני לא יתווכח עם נסיון אישי שהיה לך, אבל אני לא מכיר את זה בשגרה.

DB420

Member
ההיכרות יותר מתקופת הצבא ככה שאם זה עוד תקף למישהו אני ישמח לשתף.
אבל מה שתקף לצבא לא תמיד תקף לכחולים, וההתעסקות היא גם ברמה יותר קטנה.
אין יותר מדי חיילים שמגדלים, למרות שכבר ראיתי שתילים יפים גדלים בבסיסים :)

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אם שוטר פרץ לך לבית בלי צו חיפוש ולא מצא כלום אתה רק צריך לעשות כמה טלפונים ולמצוא עורך דין תאב בצע שרוצה לשים את השם שלו בעיתון.
זה לא קשה היום.

גם לא קשה בכלל להוציא צו חיפוש ועושים את זה מאוד מהר.

אבל שוטרים עדיין מטומטמים ועצלנים ומעדיפים את הנוק אנד טוק - דופקים בדלת ומרחרחים.

DB420

Member
ששוטר דופק לי בדלת אני לא פותח לו אם אין לו סיבה לבוא אלי לבית.
אם הוא ממשיך להטריד אותי מבלי סיבה אני מדווח עליו.

כמה שהם מפגרים הם עדיין אוהבים את העבודה שלהם, ומספיק לשוטר לפשל בסדר גודל של לפרוץ לבית מישהו והוא עלול לאבד את העבודה..

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אני לא פותח לאף אחד שאני לא מכיר, שוטר או לא.
למרות שאין לי כלום בבית, אין לי שום סיבה להכניס אנשים הבייתה. בכל מקרה אני לא רואה איך זה ישחק לטובתי.

guyja

New member
לצערי כבר היו מקרים שעובדי ומנהלי הידרושופ הלשינו על לקוחות שלהם
אם אתם לא מאמינים תחפשו במאגרים משפטיים.
אני בכל זאת קונה אצלם כי למרות שהם מלשנים הם יותר מקצועיים מהאחרים

אני גם קראתי פסק דין שהם נתנו בו עדות
אבל חשוב לומר לזכותם שזאת לא בדיוק הלשנה - הם עסק חוקי והם חייבים לשתף פעולה עם החוק כשמדובר בחקירה פלילית - מצד שני יכול להיות שהם נכנעו ללא מאבק משפטי, זה אני לא יודע, אולי אפילו בלי צו בית משפט, בהחלט ייתכן, אבל אי אפשר לשפוט אותם רק על פי העובדה שסיפרו בחקירה שהם מכירים את הבן אדם וראו אותו בחנות הרבה וכו'.

הלשינו על הלקוחות שלהם זה קריטי אם הם התקשרו בעצמם למשטרה ואמרו "אתה שומע יש פה בחור שקנה ממני חמש מאות ליטר אדמה ובלה בלה בלה"
זה קריטי לדעת
אבל אם הם באו לבית משפט ואמרו שכן הבנאדם קנה אצלם ציוד... לא הבנתי למה ציפיתם? שישקרו בעדות בבית משפט בשביל להגן עליו מפרט שלא מזיק לו בשיט?
אם אתה אומר לי שה הסגירו לקוחות שלהם אין סיכוי שאני אקנה שם יותר וזה לא ממש שפוי לקנות שם יותר
אבל אם אתה אומר שכל מה שהם עשו זה נתנו עדות שהם מכרו לאדם הספציפי הזה ציוד... ברור שהם יתנו עדות..
איזה מטורף יסכן את העסק שלו בגלל סטלן כזה או אחר..
אתה היית מסכן את העסק שלך בגלל שהלקוח שלך לוקח סיכון?
להם יש חובה אחת,להיות אנונימיים כלומר לא להסגיר את רשימת הלקוחות שלהם שלא נתפסו
מזה משנה אם כבר נתפסת... יש לך הרבה יותר באלגן בבית בעדויות מאשר כל שטות שהם יגידו...
מה הם יגידו "הבחור בא אלינו אמר שהוא רוצה להיות הסוחר הכי גדול בארץ"
פארנויה זה דבר טוב ובריא וגם לעדכן בפרטים... אבל לתת עדות בבית משפט שהבנאדם הזה לקוח שלנו מזיק להם יותר מאשר שזה מזיק ללקוח אז זה ממש לא הלשנה
אם הם מסגירים שמות של לקוחות זה סיפור אחר לגמרי
אם יש במאגרים המשפטיים משהו על כך שנכנס שוטר לחנות וביקש פרטים של מישהו שקנה שם והם נתנו לו אז זה חמור מאוד
אם אפשר לדייק קצת יותר בפוסטים האלה כי לייצור פרנויה על חנות סתם זה מזיק יותר ממועיל

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אני לא מוצא שום הגיון בלהשאיר להם את הפרטים שלי.
שם? לאונרדו דקפריו בע"מ.

guyja

New member
אני בעל עסק בעצמי והרבה פעמים - שאלו אותי בלשים לגבי אנשים מסוימים
במקרה הטוב - אם כיבדתי את הבלש אמרתי שעוברים מולי המון אנשים ואני
לא זוכר ... ובמקרה אחר אמרתי שאין לי שום אינטרס לשתף פעולה איתם
במיוחד שאני אישית ללא עבר פלילי ולא עשיתי רע לאף אחד..
בכל מקרה לפי העדות הם היו מאוד חיוניים למשטרה
ועדיין אני קונה אצלם פשוט בלי שתהיה להם דרך להפליל אותי.

Latest posts

Latest posts