ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Dziękuję za dobre słowo i Karme! Wszystko rośnie, aż miło
Szybkie wieści z ogrodu
Chiesel w 3 tyg 12/12 ogolnie przystreczował sobie troszkę
Przez chwilę myślałem ze tracę kontrolę Raz przyciąłem.
Hmm dwa phena(tak to widzę na teraz
Jedno szybsze, dwie idą wolniej. Szybsze bardziej błyszczące
Zapach? Dziwny bliżej nieokreślony...chodź jak by słodki i dość mdły.
Ogólnie wszystko ok...bez problemów, zastanawia mnie efekt
A szczególnie ile w tym jest tego czisa i tego dizla
Szybkie wieści z ogrodu.
Sprawy nabierają rozpędu, chodź niepokoi mnie jeden fakt...
Po uprzednim sprawdzeniu znalazłem kilka podejrzanie napuchniętych calaxow, Sprawca nie został zlokalizowany. Będą jakieś nasiona...
Mam nadzieję, że tylko na tym się skończy.
Do koloru
Pozdrawiam! Dużo dobrego! Niech się zieleni gdzie może!
Kolor świetny, piekne topy sie formują, wogóle zajebiście zrobione zdjecia, ostatnie kozak :] K+ dać nie moge, ale z całą pewnościa zasługujesz. Pozdrowienia bracie, zdrowia życze
Szybkie wieści z ogrodu Wszystko idzie jak należy...
Dziewczyny nabierają gabarytów, zapach dość ciężki, mocny, owocowo-śmierdząco-uciążliwy. Myślę, że brak filtra nie wchodzi w grę Zobaczcie.
i closeupsy
Pozdrawiam komentujących i podglądaczy Miłego weekendu!
Hej hej, dzieki za super foteczki na zaczecie dnia, piekne planty kolego. Zawsze mi sie podobal taki miesisto zielony kolor lisci, nie wiem czy to ustawienie aparatu czy normalnie one tez takie sa - ale efekt mowi sam za siebie
Azzzzzz: przyjacielu normalnie one takie są...
Alphadog z pod Twojej ręki...ahh poezja...wspomnień czar...pamiętam! Dużo dobrego!!!
Ok szybkie wieści z ogrodu
Zapach bardzo słodki, owocowy...uciążliwy, ciężki...nieznośny
Mieszanka wszystkiego...każda roślina inna... bardzo wrażliwe, jak widać przesadziłem z pk delikatnie, ale może mi wybaczą Zobaczcie!
JJJJJJaaahhhhhhuuuu ! konkretnie pojechales, sa juz przepiekne topy a co bedzie za 20 dni to boje sie pomyslec :>, widze ze w sprzet tez dales - efekt jest :>:>.
polecam pod ta sativke dac troche dolomitu i uwazac z nawozem, wiem po sobie, ze gdy juz roslnie tak pieknie to reka swierzbi zeby bylo jeszcze lepiej...
witaj bracie
duzo widac po fotach , np. masz calkiem innego boxa jeszcze takiego nie mam hehehe , no i to co najwarzniejsze ze sie nie boisz KOBIET , widac masz naturalny dar do roslin co da sie zaopserwowac FIM POWER , kocham wszystkich co kultywoja MJ czy tp w PC czy u babci w ogrodzie , ale wyzsza szkola jazdy to wlasnia fim , klony , sionka itd ... ladnie sie rozrosla i z 1 topa glownego wyczarowales dwa
Tak trzymaj , i trzymaj sie tez starej zasady IC ! pokazywanie roslin na forum dobrze robi roslina , hehehe one to kochaja jak sie je pokazuje szerokiej publicznosci
powodzenia
p.s. po listwie przypodlogowej widac ze to karaina zielenio-gorska hehe