ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
jahman ty łobuzie siemano
IG wygląda przepysznie no i przepięknie You must spread some Reputation around before giving it to jahman again.
siadam wygodnie i czekam na więcej hyhy
pozdrawiam serdecznie
Dobry, dobry sort jahman.
Super Ci wyszedł gf,pod jaką lampą go masz? Fotki też professional bez kitu. Jestem ciekaw jak cheesel wyjdzie, chciałem prawdziwego cheese od BB seeds ale zanim się zebrałem poszłooo.. i dalej nie ma, zawsze byłem ciekaw czy uda mi się trafić pheno pachnące serem
Zauważyłem, że masz tenta, daj znać proszę jaki model i czy jest 100% światłoszczelny? Te,które widziałem w ogóle nie były a przeraża mnie pomysł budowy kolejnej szafy/cyborga, napisz co sądzisz jako użytkownik, tu lub pm.
IcedGrapefruit to piekna odmiana pod kazdym wzgledem. Rosnie bez zadnych problemow, ladnie sie rozkrzewia, topy zbite i pachnace. Jedna z lepszych odmian jakie mialem. Chyba znowu skusze sie na nia .
Pozwole sobie wrzucic kilka fotek jak wygladalo to u mnie gdzies w polowie kwitnienia. Szkoda ze nie mam zdjec z konca ich zycia (nieoczekiwany format dysku ;/). Bo wygladaly naprawde soczyscie a kilka sztuk zmienilo calkowicie swoj kolor na ciemnofioletowy.
Jahman jak cos to PW i usune zdjecia zeby nie zasmiecac Ci tematu.
Jahman, witaj.
Piękne kolorki. Wyglądają naprawdę fascynująco. Musisz byc dumny z takich panien Na pewno zajrzę tu jeszcze za jakiś czas, żeby zobaczyć jak to wygląda na kolejnych fotkach. Wielu pewnie chciałoby mieć takie rzeczy pod swoim słońcem, a ja przede wszystkim.
Powodzenia i niech puchną!
Fishu, też masz niezłe poletko. Jestem ciekaw ile Ci z tego wyszło i co to za lampy, ale odpowiedź pewnie już gdzieś jest, więc idę szukać
Witam!
Dużo dobrego w Waszą stronę! Dziękuję za pozytywną wibrację i miłe słowo!
IG kwitnie i kwitnie! Jedno pheno wydaję się być szybsze z mniejszym plonem bardziej w stronę indi...Następne dwa tworzą ciekawe kwiatki...plus lekka purpura
Ostatnie najbardziej przypomina klasycznego GF zapowiada się ciekawie