What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

שרשור קומבינות בחדר הגידול - פתרון בעיות ב&#15

kamikaza

Active member
השמונה אינץ' ששמתי לינק אליו עובד על 24 וולט דיסי

אלו של השש אינץ' שאני מוסיף לינק עכשיו עובדים על 12 וולט דיסי

אני הייתי מפשיט את החוטים ומחבר למחבר מהיר נשלף שמתאים לשנאי שאפשר לקנות בכל חנות אלקטרוניקה

לינקים לשש אינץ' - עם משלוח זה יוצא זול יותר מהמאווררים בארץ, חחחחח

http://www.ebay.com/itm/Auto-Charge...t_Portable_Car_Appliances&hash=item2a32b9cfef

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trk...nkw=6"+car+oscillating+fan&_sacat=0&_from=R40

ganesh5000

Member
נבדוק את זה. פשוט אני וחשמל לא כאלה חברים טובים, ואני צריך חבר שיעשה לי את השטויות האלה.
אם לא הפרוייקט הזה, לא הייתי לומד בחיים איך לחווט תקע או ונטה וגם את זה עשיתי אחרי שהתייאשתי מלסמוך על חבר שאין לו זמן לנשום.
נשמע מצחיק קצת, אבל מי שהתחשמל פעם אחת כשהיה קטן, לא נוטה לחזור להתעסק עם חשמל אחר כך.

יש גם מאוורר קליפס 6 אינץ' בהום סנטר בארבעים שקל (לפחות באתר). הבעיה היא שעוד לא הגיע לסניפים בגלל ה"חורף" שיש לנו.
אמרו לי +- 10 ימים זה צריך להגיע לסניף

מה שכן, הוא נראה מאוורר עוצמתי ביחס למאווררי קליפס שמוכרים כאן.

kamikaza

Active member
הייתרון במאווררים האלו ששמתי פה, זה שהם מסתובבים

מה שתמיד הפריע לי עם כל הוונטות, זה שהזרימת אוויר קבועה

מה שעלול ליצור כוויות רוח

נראה לי שמאוורר קטן מסתובב יכול להיות אחלה פיתרון

ganesh5000

Member

orev

Active member
המאוררי קליפס לא זזים...
אפשר לכוון אותם אבל הם מוציאים אוויר בכיוון קבוע
המאוורר קליפס 6 אינץ שלי עשה לי כוויות רוח באחד הצמחים

Scroggy B

Active member
אין אין, כבר איזה חצי שנה אני חושב על השרשור הזה.
שרשור הקומבינות הגדול, כמה פוטנציאל יש בשם הזה.. הרי עם של קומבינות אנחנו, קומבינות בעסקי הגידולים אמנם לרוב לא עובדות לטובתנו, אך יש משהו בלעשות זאת בעצמך. ב"לגבור" על המהנדסים שלא חשבו על משהו, או לעיתים בלחסוך כמה $$$ על איזו שטות פשוטה.. הרגשה נפלאה נושאת עימה הקומבינה המוצלחת.
חשבתי וחשבתי מה אוכל להוסיף ובסוף מצאתי!! מקווה שזוהי קומבינה ראויה לדעתכם.
קומבינה זו מתאימה לאנשים שקצרים במקום, ויש להם חלל גידול יחיד אבל בכל זאת הם רוצים ייחורים מצמח מסויים. יש לי צמח
Silver Haze X Mystery strain
כלשהו שמביא סטלה פשוט פצצה מפגיז לך את הראש בקטע שאתה חושב שיצאת מהמטריקס...
הייתי חייב לשכפל אותו!
אז קימבנתי את הדבר הבא.
על גבי הרפלקטור מקורר האוויר הטמפרטורה היא כ-40 מעלות.
הנחתי עליו קרש חיתוך פלסטי, וכעת הטמפרטורה על המשטח הייתה כ-30 מעלות.
בתוך הקופסה מזגתי קצת מים והנחתי את קוביות הייחורים על גבי תבניות למאפינס (כדי שלא ייספגו מהמים).
הטמפרטורות שנמדדו - 27 מעלות המים בתוך הקופסה, 21 מעלות האוויר בקופסה. לחות בקופסה הייתה מעל 90 אחוז.
הרציונל היה לתת חמימות באזור השורשים ואוויר קריר יחסית בעלים, להשרשה מהירה יותר.

חסרון : צריך להזהר לא להפיל את זה לתחתית האוהל!

Last edited:

WEED11

Member
כן סקרוגי, יש כאן רעיונות מעולים..

וגם הרעיון שלך ממש טוב...! איך לא חשבנו על זה קודם? :p

Scroggy B

Active member
אולי כי זה נראה מאוד מסוכן ?

שמע, אני בנאדם די קלאמזי ולא זהיר בכלל, אם אני לא הפלתי את זה... כנראה שיש משהו בקרש המחופספ ובעובדה שהרפקלטור המקורר מקובע למקומו על ידי השרשורים.
זה אולי "מסוכן" אבל אשמח לדעת למה "מאוד"? (אולי אני בעצמי מפספס)

Scroggy B

Active member
אין מים מעל חשמל, עוד כשבוע אני אקח ייחורים ואז אצלם תמונות טובות יותר והכל יהיה ברור.