El jardinero
Active member
Billy Bones благодаря за съвета,ще го имам в предвид.Повечето неща ги знам,но за помпичката не се бях сетил.Евала...
Копривата(1:2) е вече в действие,демек една част тор и две части вода.Последните 3 седмици от цъфтежа мисля разтвора да е 1:1.Забравих да спомена че това гледане е без нито един вентилатор,без пх уред,без ек метър,без пх- или пх +,без уред за измерване на влагата,без рекламните течни торове и без купешка почва Термометъра пред деня показва 31–37,а през ноща 20-23 градуса.Поливането става на всеки трети ден(по половин литър разтвор на саксия)
Между другото, в този ред на мисли... ще се радвам някой да сподели опит в тази насока- какви методи използва за сваляне на температурата поне малко? Примерно: популярен метод е с контейнери лед- не е от най ефективните но сваля с някой-друг градус, а и вдига влажността. Вентилаторите и добрия екстрактор също са от голямо значение, естествено. Моля споделете- може да не сме се сетили или прочели за нещо различно и ефективно...!
Мисля ,че преувеличавате значението на високите температури. Преди време , като се учих за първи път на различни елементарни техники (в този случай- LST -нищо особено) и използвах като образец дневника на някъв американец и той по едно време спомена че температурите в бокса му стигали до 42 градуса целзий. От 35-42 за цели седмици и като гледах крайните резултати не можех да повярвам. Не , че беше нещо кой знае какво , но напълно задоволително. Надявам се и аз на такъв успех при предстоящите високи температури Юли и Август. А и естествено пожелавам и на колегата успех!
ПП До колкото съм запознат най-важното е растенията да се държат в по-големи контейнери, за да може температурата на почвата да не достига такива високи нива.
CO2 (ово незнамо како се пописува) -2.30лв. Не му дае да жегира!Е си верен ко
мене са увек 39 градоси по целзио! И все е уред! Ако цуркулаша ти ради нема везе земо!
Все пак коз се гледа на места, където градусите достигат граници далеч над тези в бокса. Да не говорим за места като Афганистан, където денем не се диша, а вечер без огън и одеало ще тракаш със зъби до сутринта. Просто тревата е адски адаптивно растение и с малко желание може да се гледа почти навсякъде.
Просто тревата е адски адаптивно растение и с малко желание може да се гледа почти навсякъде. Съветът ми е да се бяга от мнението на общата маса и да се експериментира. Така човек ще може да направи изводите сам за себе си, а после да помага и на колегите по фронта.
Ами аз имам доста летни индор сетове зад гърба си с различни сортове както и мои близки приятели и сме наблюдавали какво става при постоянна температура над 32гр в бокса/стаята.
Така,че не мога да повярвам как някой в тях ще гледа на 40гр и ще постигне същите резултати като този,който гледа на 26-28 със същия клонинг или сорт.
Е па за джойнто Ви утепах "Свака част"LavaLava: да,бе,все пак първия ти пост беше на 4ист български