... имам АБСОЛЮТНО ЦЯЛАТА ПРОДУКЦИЯ на БиоБиз и на която друга фирма се сетиш и на тия дето не се сещаш също , и съм пробвал неща които не са ти минават на ум дори .Търсим различни неща затова става разминаване , ако главите не се чупат от тежеста си , значи нещо не съм направил както разстението е искало . Ти така ли гледаш твоите ?
На хаус & гардън " Shooting powder" е с доста стабилни проценти на фосфор и калии. 0 - 39- 25. Наскоро един клиент си взе и беше доста изненадан от резултата
А като цяло тази марка има oще няколко стимуланта за цъфтеж.Това което споменах вече, BUD-XL,Top-BOOSTER и
TOP SHOOTER.Всичките са концентрати.
Моето мнение е да пробваш по отделно всяко как действа за да си изградиш собствено мнение.
Иначе " Shooting powder" с био-блум трябва да ти свърши работа
TOP SHOOTER е течния вариант на Shooting Powder!
Значи аз използвах вече пудрата (shooting powder) и съм доста доволен
Сега съм си взел Буд Хл които ще комбинирам с пъдрата
Shooting Powder не се комбинира с PK's или бъстери понеже има голямо съдържание на P.K
...пробите с БиоБиз са правени когато още не си знаел за съществуването на марката .Ти НЕ си го пробвал и в това съм абсолютно убеден!.
Защото самата тя е PK booster
Иска по-голяма саксияНашия неще да расте и това е!храня го с (водораслов микс,Гибрелин,Флор тор) е неще и неще на 15-18см е от лампите 5х40w CFL другите са като тополи в сравнение с този гръч,защо се получава така?