What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Seminte....

SandalE

Member
Dilema zilei :

Pe formularu de comenzi de la gipsy scrie :
"If you placed your order online, your shipping was calculated when you checked out. If you didn't place your order online, please add shipping charges of (£5 or $5 or 5€) for each 4 packs."

Aici sunt in dilema, pentru 4 boabe ? Sau pentru 4 seturi de cate 4-5 sau 10 boabe ?
Exista comanda limitata ? Adica trimit comanda doar daca este mai mare sau egala cu 4 pakuri ??

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
packs inseamna pachete. ei pun doar 4 pachete/ plic, deci trebuie platita inca odata taxa de ambalare si trimitere la fiecare 4 pachete aditionale.
ce e asa greu?

si de cand seed e acelasi lucru cu pack?

S

sharpeq287

VAI eu cred ca mi-am luat tzeapa cu semintele..am comandat de pe seedsboutique cu cardul.iar la adresa de delivery nu am pus adresa de pe card, normal ca nu vreau sa imi ajunga semintele acasa sa le vada mama,tata.le-am trimis un mail in care le-am spus ca nu am pus aceasi adresa cu cea de pe card.ei mi-au raspuns asa "We do not allow card orders to ship to an address other than that registered to
the card. If you order to a different address, not matched to the card, the
order will fail to go through.".ati mai comandat vreunu cu cardul la alta adresa decat cea a cardului de pe seedboutique>??sper sa imi ajunga, ca daca nu am cam supt-o.dar odata ce muistii mi-au acceptat comanda, mi-au luat banii de pe card, e normal sa nu imi trimita unde vreau eu?

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
da-mi datele de pe cardul tau si voi cumpara destule seminte pt a planta un camp intreg.
le voi trimite pe adresa mea ;)

S

sharpeq287

hai gantz ca nu am chef de mistouri..daca nu trimit la alta adresa decat cea de pe card dc au acceptat comanda?:|din cate stiu se face o verificare inainte sa accepte o comanda..deci??

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
nu e vorba de misto. asta e motivul principal pt care unele companii aleg sa foloseasca adresa pe care a fost facut cardul. frauda e intalnita peste tot in lume, mai ales in cazul produselor controversate.
au acceptat comanda pt ca datele erau corecte.
o verificare din partea magazinului poate fi facuta printr-un mail...iar adresele de mail pot fi sparte sau cea folosita de catre cel ce iti cunoaste datele.
o verificare din partea bancii se face, in cazul cardurilor de credit de pilda, de obicei in cazul tranzactiilor mari sau in cazul in care se observa un comportament ciudat in felul in care un client isi foloseste card-ul. unele banci iti trimit un SMS si te anunta de fiecare tranzactie, altele te suna personal. Si mai sunt si banci pe care le poti suna ca sa facai o contestatie in cazul acelei achizitii si cateodata acele tranzactii sunt anulate si banii iti sunt returnati.

Eu am folosit un card de debit pt a lua lucruri de pe amazon. Acolo aveam optiunea de a trimite produsele pe alta adresa. Am primit doar un mail de la amazon. Banca nu m-a intrebat nimic...si nici amazon nu a facuto. Doar m-a anuntat ca produsele au fost trimise.

Ce poti face acum? Sa te rogi ca parintii sa iti respecte intimitatea si sa nu isi bage nasul in corespondenta ta. Avand in vedere faptul ca SB are o reputatie buna atat pt delivery cat si pt ascunderea semintelor, ar trebui sa fie totul ok.

Si daca vrei sa mai iei seminte pe viitor si sa le primesti pe alta adresa, mai bine folosesti un plic ;)

S

sharpeq287

deci pana la urma asta inseamna ca eu mi-am luat tzeapa nu?daca nu ajung semintele alea la mine unde se duc?raman la posta sau unde pizda masii ca ma duc dupa ele:))

DmX

Member
sharpe si tot gantz a zis ca sunt recunoscuti in a fi discreti cu livrarea seminteleor adica le ascund ei prin hartii pe acolo stii tu de ce zic...

si cu parintii tai nu trebuie sa stai stresat spui ca scrisoare de la o fata.... mare rahat acum nu le-oi da explicatii pt fiecare rahat...

pe mine daca m-ar lua la intrebari cu rahaturi secunda 2 iese scandal

Cel mai bine este sa vezi postasul cam pe la ce ore aduce .... la mine a venit bilet dinala si m-am dus sa ridic pac pac

DmX

Member
@sharpeq287
eu zic sa plantezi astazi o specie de floare, leustean sau ce vrei, iar cand iti vin semintele ai acoperirea pefecta ca ti ai comandat o specie aparte de cactus ca sa o cresti. :)

Daca are probleme cu parintii , intimitate si nu este inteles .... plm mai greu sa faca grow-ul acasa risca sa se certe mai urat cu ei plm fara sa te superi

S

sharpeq287

bah deci eu vreau sa fac un grow outdoor.am 23 de ani , sunt student, nu am treaba cu parintii ..dar totusi sa vada tata acasa ca imi vine un plic cu seminte nu prea e frumos nu??pana la urma parintii tuturor dintre noi nu sunt de acord cu kktu asta.am mai zis ca eu am pus alta adresa la delivery adress,nu aceeasi cu cea de pe card, si e posibil din cate am inteles sa imi vina semintele acasa..pana la urma sa vina unde o fi, numa' sa vina..

S

sharpeq287

mi-au venit semintele de la sb :D..si pe langa cele 10 bubbleicious vad ca am primit "cado" si 5 seminte mandala safari mix :)..aseara am facut o comanda si pentru un afghan kush de pe alt site, crezand ca am luat teapa cu sb..acu daca vin si alea m-am scos de ceva strainuri anu asta:)..vineri am plecat acasa sa ma apuc de treaba :)..happy happy happy

D

deutza

mi-au venit semintele de la sb :D..si pe langa cele 10 bubbleicious vad ca am primit "cado" si 5 seminte mandala safari mix :)..aseara am facut o comanda si pentru un afghan kush de pe alt site, crezand ca am luat teapa cu sb..acu daca vin si alea m-am scos de ceva strainuri anu asta:)..vineri am plecat acasa sa ma apuc de treaba :)..happy happy happy

Normal ca au ajuns mult mai greu pentru ca a fost norul ala si nu au circulat avioanele .
Asteptam un jurnal

SandalE

Member

Ai comandat de la seedboutique.com ? Daca da, in cat timp au ajuns ? Pe 17 am primit mail ca au ajuns banii si ca au trimis boabele ! Au trecut 10 zile, mai am rabdare ... ! :bump:

S

sharpeq287

da eu de pe sb si am facut comanda pe 16 si am primit azi..dar problema e si noru asta cica..si la mine am facut comanda cu cardul, si adresa de livrare nu am pus aceasi cu cea de pe card..toti cei care au facut ca mine nu au primit nimic..dar eu am primit:D..si de asta is asa fericit, deja stiam ca am luat-o in mana..

ganjamind

Member
si eu am primit tot azi semintele :))
Si eu am avut o alta adresa decat cea din card...si muista de la receptie a desfacut plicul....
Mortii masii..!!!
Cica...Don...ai primit neste plante etnobotanice....
Mortzii masii.....

S

sharpeq287

ce urat :))..bine ca pana la urma ti-au venit si asa..si tu tot de pe sb ai luat?si tie ti-au dat 5 seminte free?:D

ganjamind

Member
am instaurat panica in toata firma....au si uitat ce au vazut inauntru....
Scuze si vina aruncata de la unu la altu....
Atata timp cat era trecut nm meu...era corespondenta personala...so....nimeni nu are nici un drept sa o desfaca...e fapt penal...
Pana la urma s-au linistit apele...mama lor de idioate...
am noroc ca is neste ignorante...si nu au avut habar ce e acolo...,au zis totusi ca is etnobotanice, asta am auzit eu de fapt ca sa spus...si am intarit barfa asta...spunand cuiva (ce stiu ca duce vorba) ca e treaba mea daca imi comand etnobotanice pentru party-uri atata timp cat is legale:D
Am trecut si de panica asta....

Latest posts

Latest posts