ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Order number, sau nu mai tin io bine minte )) numarul comenzii, masan romania e complicat cu spitale, radiologii, ne afecteaza pe toti ... =)) offtopic !
@MJgrow m'am interesat.. box'ul pentru mine nu este o problema, deocamdata, tre sa imi strang ceva banet sa iau mai multe tipuri de seminte..(vreo 3 exemple zic eu).
am sa fac asa... am banu...dau comanda... pana imi vin semintele... lucrez la box( imi fac mai mult de unu desigur) cam asta ar fi .
eu am luat pe adresa mea,platit cu cardul meu si au trecut vreo 6-7 luni.nicio problema.asa ca acum o zi am facut din nou aceeasi chestie.Nu inteleg de ce mi-ar monitoriza cineva tranzactiile online (apropo,apare un site de electronice pe extras) si ce primesc in posta din moment ce nu sunt filat si etc.Daca nu vinzi,nu are de ce sa-ti fie frica.
cum si eu abia am terminat primul indoor nu prea ma pricep la strainuri..dar totusi iti recomand afghan kush, s-a dezvoltat ff bine, a avut perioade de stres destul de multe si nu s-a hermafrodit, nu am avut nici un fel de probleme cu ea(bine doar un mic overfert, am turnat ca natarau )..highul e belea, intram in "filmul" fiecarui video pe care il vedeam .acum nush unde o sa gasesti pack de 5 feminizate, eu le-am luat standard si nu de pe sb..una peste alta afghan kkush indoor first grower foarte ok
am pus 2 la inceput.am avut norocul sa am mascul si femela.dar tu stii cum poti face?iti iei 10 sem standard, pui 3-4 la germinat, lasi 1 sapt vegetatie, bagi in flower, vezi cate femele ai, masculii ii arunci si repui femelele la reveg..le mai lasi 1-2 sapt in veg si dupa flower pana la sf.si ramai si cu seminte mai multe, daca vrei poti poleniza si ai semintele tale .asa daca iti iei feminizate nu o sa mai ai cum sa mai cresti decat daca iti cumperi alte seminte..dc sa dai banii pe seminte cand iti poti face tu?
pai dc nu e material de breeding?adica tot ce au nirvana sunt praf?eu nu cred..si oricum nici un pc nu e matrial de breeding..dar totusi macar 2 generatii tot e o planta buna nu?