What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Seed Leaf

masakrator

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
zabrala sie za kwitnienie :D

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Amnnesia

Member
Hejka przyjacielu
co tu duzo gadac wymiatasz jak zawsze przepiekna roslina K+ i kupa dobrej karmy Pozdrowionka

TheCreator

Member
Veteran
Dość poważny ten pień :eek: Dobrze się oszroniło, zazdrościć nie wolno, ale na szczęście podglądać można ;)
:tiphat:

masakrator

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
Bedzie klepac oj bedzie :D

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Edit: Na zdjecie z listkiem klikamy prawym - ustaw jako tapete - mi ladnie sie wkomponowala .

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Coraz lepiej to zaczyna wygladac :D w nowej generacji .

View Image

to ci niespodziewanka mila hehe naprawde zaczyna nabierac dziwacznych wygladow :huggg: ciesza mnie rozne / wszelakie mutacje a tutaj na prawde roslina wyglada swietnie , az sie nasuwa pytanie co by bylo gdyby ...? hehe

powodzenia zycze bracie oraz wysokich lotow :blowbubbles:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
lob19 - planta ktorego tutaj obserwujemy wychodowal masakrator z nasionka ktore powstalo na lisciu gdzie znajdowal sie banan i preflowers jednoczesnie , czyli wychodzilo by na to ze to jest S1 , ale w pieknej mutacji :D

sytuacja byla zblizona do tej , gdzies mamy dokladne foty na ktorych widac to lepiej ja chyba przoczylem przegladajac albom i dlatego zapodam cos podobnego

picture.php

ciekawym doswiadczeniem jest miec z jednego sionka 2 roslinki z czego jedna sie okazuje facetem a 2 kobita ...

dziekuje za wszystko i zycze wysokich lotow :D

picture.php