Τι λενε?Σμοουκ τεστ
Τι λενε?Σμοουκ τεστ
Respekt for the growers in Greece!
.Τι λενε?
03.33 smoke test!
Delicorganic 04.00?
Kalamata Red IBL thread
Σε σκέφτηκα 04.01?έφτιαξα καφέ,μ'επιασα με ένα "τρικλισμα" στο περπάτημα.Ειχε λυθεί η πλάτη μου!(αν θυμάσαι έχω ένα θεματάκι),αυχένας,χερια,και,προφανως πόδια μου
09.30 πήγα για ύπνο
Like a baby
Δώσε μου λίγο χρόνο γιατί το μαγικό,η μαγεία της,ξετυλιχτηκε,εμφανιστηκε,εδειξε το πρόσωπο της, με καταλύτη το θρεντ του φίλου μας! και το δεύτερο τσιγάρο 05.30?
Trust me Εχει παρα παρα πολλα θετικα αυτη η ποικιλια
Αρώματα μαγικά.Γεμιζουν το δωμάτιο
Όλα προχωράνε στον δικό σου" ρυθμό"
? χάθηκε το ποστ?
Δεν πειράζει
Αντε red αρχιζεις τα τεσταρισματα σιγα σιγα ...δεν αντεχεις αλλο!
Πρέπει!!!
Έχουμε το σωστό "stuff" για να συνεχισουμε το εργο
Είναι έτοιμα Τ.και πολύ δυνατά!.Εβδομαδα με δέκα μέρες GG#4/TuT pheno 1Αντε red αρχιζεις τα τεσταρισματα σιγα σιγα ...δεν αντεχεις αλλο!
Πήγα να σηκώσω την 18αρα για το φλασινγκ,χθες,εμεινα εκεί.Η πρώτη σκέψη,λες το TuT να δουλεψει?Είναι έτοιμα Τ.και πολύ δυνατά!.Εβδομαδα με δέκα μέρες GG#4/TuT pheno 1
Δεύτερο 24ωρο με TuT,στεγνωσε καπως,πινετε
Στο σπάσιμο,θελει ώρα για να πιάσεις αρώματα,πολλα ωραία διαφορά,γιατι άμα το βάλεις στο στόμα σου,σε αιχμαλωτησε
Τζούρα τραβάς,νομιζεις θα πάθεις συγκοπη,δεν προλαβαινεις,σε έχει γαμησει,ματια βαραίνουν,μυαλο αρχίζει και ταξιδευει(το θρεντ του φίλου,καταλυτης),κορμι μια ζεστά,χαλαρωνεις οι ώρες περνάνε,"μουδιασμένος" στον καναπέ με ένα χαμόγελο
Σκέψεις θετικές,αναμνησεις,πολλα ωραία σου βγάζει,σου δίνει και μια δόση "αισιοδοξίας",γιατί δεν σου αφαιρει την ενεργητικότητα,αλλα,θα προτιμούσες τον καναπέ
Πήγα να σηκώσω την 18αρα για το φλασινγκ,χθες,εμεινα εκεί.Η πρώτη σκέψη,λες το TuT να δουλεψει?
Έχει "ζεσταθεί",λυθεί το σώμα μου από χθες