hm hm kakšni so pa aktivni thc kristali? drgače pa genetika in fenotip sta taZdravo zamima me kako povecas stevilo pasivnih thc kristalov. Naprimer gledam slike na icmagu za naprimer white widow, pa so an nekaterih slikah, verhi cisto beli prekriti z "pasivnimi kristalcki", nekatere bilke ww majo pa cisto obicno zelene verhe. Je to predusem odvisno od genetike? Ali je pac potrebna kaka posebna tehnika growanja.
lp
mogoce sem se malo nerodno izrazil. Vendar koker ima jaz u gavi maj bi bili aktivni tisti ki imajo aktivne ucinke na cloveka in se nahajajo predusem v verhih. Pasivni naj bi bili pa isti ki se nahahjo na rastlini in so vidni z prostim ocesom. Sej pomoje je moja trditev iz glave napačna. Drugace pa hvala za odgovor.hm hm kakšni so pa aktivni thc kristali? drgače pa genetika in fenotip sta ta
Zdravo zamima me kako povecas stevilo pasivnih thc kristalov. Naprimer gledam slike na icmagu za naprimer white widow, pa so an nekaterih slikah, verhi cisto beli prekriti z "pasivnimi kristalcki", nekatere bilke ww majo pa cisto obicno zelene verhe. Je to predusem odvisno od genetike? Ali je pac potrebna kaka posebna tehnika growanja.
lp
ahahahahah ja jst kr fleš uklopm, pol si pa frizuro kr tm poštimam, k ogledalo je last ženskeposlikaj isti vrh s flashem in brez flasha pa bos vidu kako se s flashem aktivirajo kristali ahahahhahha
@rosskemp usi krimici ki sem jih do sedaj srecal oz so oni mene XD so imeli znacko okoli vratu. In usi so jo imeli na enaki "verizici" ki je taka kot vidite ponavadi v vojaskih filmih kjer so zapisana imena (upam da veste kaj mislim). In tudi na 3tji sliki ki si jo prilimal ce gre za krimica, in ce imas dobrer "makro vid" se mu na vratu vidi ta verizica, na kateri imajo obeseno znacko