ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
אתה צריך להשקות עד שיוצאים קצת מים מהחורי ניקוז ולהשקות רק שהעציץ כבר קל להרמה.
אם אתה צריך להשקות יותר מפעם בשלושה ימים אז העציץ שאתה משתמש בו קטן על הצמח.
הנל"ג יותר יעיל כי הנצילות שלו פי 2 יותר גבוהה ככה שגם אם הספקטרום לא פיקס זה עדיין עדיף.
חוץ מזה יש נל"ג שהיא עם ספקטרום דואלי ולה יש ספקטרום יותר מתאים, מעבר לזה שהיא יותר יעילה.
רוב הנל"ג שנמכרות בארץ הן עם ספקטרום דואלי.
תקשיב או יותר נכון תקרא, אני מבין שאתה מנסה להוציא כמה שפחות כסף על כל העיניין אבל בדברים האלה זה מאוד פשוט : כמה שתשקיע ככה תקצור.
אני במקומך בולם את כל העסק ומתחיל ללמוד לעומק את העיניין כי זה נכון שללמוד מניסיון זה הכי טוב אבל אתה יכול למנוע הרבה סבל מעצמך ומהצמחים.
את הדגשים הבאים אני נותן מתוך ניסיון של גידול "אצל השכן" או בקיצור גרילה
1. בטיחות בטיחות ושוב בטיחות תקנה רפלקטור כמו שצריך ותתקין את המנורה באופן בטוח,לוח גיר או כל דבר אחר פוגע במנורה שלך עם התחממות וכן זה יכול להגיע למצב של שריפה,
2.בריחה של אור- תבדוק בלילה שמחץ לבית לא רואים משהו חשוד
3.במקרה שזה בית עם עוד שכנים-תדע תמיד שאם התחת שלך הגיע עד לשם אז כן גם התחת של השכן יגיע ולכן תנקה את הציוד ותעבוד שם עם כפפות(תאמין לי שרק הדבר הזה הציל אותי פעם)
4. ריח- בין אם אתה בעל הבית ובין אם יש לך שכנים,כאשר הבנות שלך יפרחו הם יפיצו ריח.
הכי חשוב תנסה ללמוד ממה שהחברה פהא אומרים וכי לפני שנה אני היתי במצב שך ואין לך מושג כמה חצץ אכלתי עד שבאתי והקשבתי פה לחברה.
נ.ב: אחרי בערך חצי שנה של פסק זמן(מצאו את חלל הגידול שלי ועשו מזה סרט לא נורמאלי) מצאתי מקום חדש ובקרות תראו קצת תמונות.
אם אתה מחליף את האור מפלורוסנט לנל"ג
אז תעשה את זה עם המנורה בגובה מטר מהצמח
ותרד כל יום עשר סנטימ
אחרת העלים ישרפו והצמח יכנס לסטרס
תנסה לא להכניס אותיות באנגלית
זה משבש את מה שכתבת
בגלל זה אני כותב את המיספרים בכתב
אחרת זה עושה אותו דבר כמו אנגלית באמצע שורה בעברית
מחר סוגרים שבוע שלישי בהפרחה.
משקה לראשונה עם דשן PK...
הצמח עבר טראומה רציניתי בשבוע הראשון להפרחה ולא קיבל מים בכלל במשך שבוע.
חזרתי לגלות את הצמח במצב נורא. חזרתי להשקייה כמו פעם והצמח התאושש כמעט לגמרי.
חוץ מ:
1. שתי הקולות העליונות העלים נשרפו (הוספתי תמונות
2. העלים למטה גמרו את החיים לגמרי (גם כן בתמונות).
לגבי הייחורים.
כבר שבועיים נמצאים בבאבלר.
יש ממש ניצני שושרשנים, להעביר כבר לאדמה או לתת להם להמשיך (מעכשיו הטמפרטורות רק יורדת באזור) - העלתי גם תמונה של הצמחים מלמעלה...
הבבלר קנוי או עבודת יד שלך?? אצלי הבבלר מוציא שורשים תוך פחות מחמש ימים
יכול להיות שאתה שם יותר מידי מים
הייחור משריש הכי מהר שיש לו הרבה אוויר תראה שהוא לא טבול במים
אלה רק מקבל רסס ולא יותר
על איזה משאבה זה עובד אוויר או מים?? אני מעדיף אוויר
בטח שאפשר
שים בית מנורה קרמי עם נורת להט 40
תחת הפרופוגטור שים שתי תמיכות מהצדדים(2 בלוקים ) מעליהם משטח עץ,לוח עץ, אריח קרמיקה 30על 30 ומעליו את הבבלר שלך שהנורה תהיה במרחק סביר
ותראה שאתה יכול להשיג חימום -- יש גם מגש חימום בחנויות הגידול
isranabis
בחיית דינק תן לראות מה גודל אצלך
אתה כל כך שותף פה יהיה סבבה אם נראה את הירוק שלך
judge not your fellow until you are com to his place