ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
איזה הולנד ,בהולנד שמן אסור והם לא יודעים מה זה דאב, בקליפורניה כבר 10 שנים שזה יותר טוב מהולנד ושם זה רק רפואי, הכי קטע שהולנד כמעט הלכו אחורה וזה נעצר רק בדקה ה90 , גם אלינו הלגליזציה תגיע אבל רק אחרי רוב המדינות בארצות הברית ואירופה, אחרי שיגיעו נתונים חיוביים מהארצות שעשו את הקאנביס חוקי הרבה מההתנגדות תדעך עכשיו זה רק עיניין של זמן שיכול לקחת 5 או 10 שנים במדינה כמו שלנו
אחי אפילו בקישור שלך אפשר לראות את הייחוס לשרתים
זה שהם לא מסבירים את זה בויקיפדיה טוב זה בעיה אחרת
Internet programs such as Web browsers can access sites with .onion addresses by sending the request through the network of Tor servers
1.אחד הסרברים שלהם נפרץ לפני כמה זמן כך שזה מאוד אפשרי לפרוץ לרשתות שלהם
2.אתרים של פדופיליה מותקפים שם באופן קבוע למרות האנונימיות שאתה טוען וכל חומר שכתוב על טור ממש לא מדבר כמוך בנושא
רוב החומרים שאני מצאתי ממש לא נמצאים בויקיפדיה אלא ברשת השנייה,איפה שאתה ממש צריך לחפש קישורים מדף לדף בשביל למצוא את החומרים האלה
סורי אם אני לא מתכוון לשבת עכשיו שעות עד שהאתרים האלה יזוזו בשביל להראות לך את ההסבר המלא על הרשתות אבל זה ממש לא מאובטח כמו שאתה טוען
בכל מקרה תעשה מה שתרצה אני ממש לא מתכוון להיתווכח,אני סומך הרבה יותר על החומר שקראתי מאשר עליך
המידע שלך נשמע מאוד סובייקטיבי וממש לא חקור היטב
עצם זה שאתה לא יודע שכל המידע שם מתפרק לרשתות שונות וזה חלק גדול מהאבטחה שיש שם זה חתיכת חוסר מידע
אני מודה אני לא מומחה אינטרנט
אבל אני כן יודע לקרוא וכפי שזה נראה,עדיף לא להיות "מומחה" כמוך אלה פשוט לקרוא מספיק
אנג'ל עזוב, אתה רואה שאני אפילו לא ממשיך איתו.
אני מאמין שהאנשים פה בפורום קיבלו שיעור קצר על זה, ומי שמעוניין ללמוד עוד קצת מוזמן פשוט ללחוץ על הקישור שנתתי. - אני ממליץ בחום לקאטקה לקרוא את זה קודם כל.
במידה והוא כל כך בטוח בעצמו, תן לו, שיהנה, הוא נראה לי די נחוש בדעה שלו.
בשביל זה אני אפילו לא מגיב על מה שהוא רשם לי מקודם, יותר פשוט לתת לו ללמוד על הבשר שלו...
אז אנג'ל, בוא נשאר לא מבינים, כמו רוב אנשים שכותבים על הרשת הזאת, וניתן ל"מומחי האבטחה" להנות מהספק.