CB composana nu e de la noi ) si foarte bun cel pentru rasaduri , nu arde plantele cresc frumos si are stimulenti pentru cresterea radacinilor in el.Nu vreau sa ma contrazic cu tine dar eu de fel nu dau 2 bani pe pamantul gasit la noi in magazine.Fiecare dupa posibilitati / idei s.a.m.d
asa-i zice pe ambalaj probabil sa nu se faca confuzie cu "humus" aka dressing sau sos pentru mancaruri )Ai spus "biohumus". Exista si humus chimic ?
In soil science, humus (coined 1790–1800; < Latin: earth, ground[1]) refers to any organic matter that has reached a point of stability, where it will break down no further and might, if conditions do not change, remain as it is for centuries, if not millennia.[2] Humus significantly influences the texture of soil and contributes to moisture and nutrient retention.
In agriculture, humus is sometimes also used to describe mature , or natural compost extracted from a forest or other spontaneous source for use to amend soil.[3] It is also used to describe a topsoil horizon that contains organic matter (humus type,[4] humus form,[5] humus profile).[6]
am folosit eu, este FPE. e bun mai ales pt calciu. are si ceva mg. dar are si o componenta de protectie solara in el, care limiteaza fotosinteza. asa ca nu l-as recomanda mai mult de odata in veg.
si nu-l tine la caldura ca fermenteaza. aa, si ai grija ca e f concentrat, daca nu ma insel se dau 0.3 ml/ L.
FPE Fermented Plant Extract
Mod de folosire
Răsaduri (5-7cm) – 2,5 ml/10 l apă/50 mp
Legume în sere și solarii – 20ml/10 l apă/100 mp
Legume și flori în câmp – 10 ml/10 l apă/100mp
Vița de vie și pomi fructiferi – 10-20 ml/10 l apa
sa ma ingrijorez daca floarea e in 9,5 saptamani de flower (de la aparitia firisoarelor) si nu nici un trichom amber, doar cloudy si ceva clear.
Northen Light cica are 7-8 saptamani de flower.
mai mult de 0.5 ml / L nu cred ca iti trebuie (si mai mult de 1 ml / L nu iti recomand sa dai orice ar fi). chiar si la o doza mica se vor inviora imediat. si vezi ca desi e foliar si natural, cum ziceam e foarte concentrat, chiar trebuie tinuta pauza aia de 2 sapt. eu l-am folosit cu succes la outdoor, 1-2 stropiri in veg, cu cu max 0.7 ml / L, si se simtea in cateva zile se dublau si se faceau de un verde mai sanatos.
si da ai nimerit-o. plante fermentate anaerob.
O sa prepar 0.5L de solutie, cu 0.25ml de CROPMAX si o sa le aplic un tratament foliar, sa vedem cum reactioneaza. Sa pun si o picatura de sapun lichid pentru o mai buna aderenta la frunze ?
Intrebare : am doua ghivece cu cate 3 clone pe care de cateva zile (o saptaman) le stropesc cu solutie de argint coloidal. Sa le aplic si lor tratament foliar avand in vedere ca au inceput sa arate cam nasol si au aparut semne de arsuri pe frunzele stropite cel mai intens ?
da, 7-8 saptamani de flowering zice --- pe site.
cam in 10 zile de la inceperea 12/12 au aparut primele firisoare.
Lumina are un HPS de 250W la o planta, pe un spatiu de 50x50cm, destul de multa.
Cred ca e vorba de stress, ca i-am tot curbat tulpinile in flowering ca sa nu-mi iasa din dulap.
Am pus si o poza cu un manunchi de muguri