What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Przesadzanie dorosłej Pani

Ilovedrive

Member
Upload

wrzucam kilka fotek plantów :

Ta prawie padła po przesadzeniu na mojego spota i szczerze mówiąc myślałem że padnie i dlatego nawet nie wspominałem o niej A jednak odrodziła się po ok 3 tyg! szybko poszła w górę i z tego co widze zaczyna kwitkąć. Zacząłem podlewać ją Plantonem K.

Ta również nie miała się dobrze przez długi czas . ale teraz idzie jak burza i ładnie pachnie :)
Nie wiem czy nie miałem problemów z ph bo większość problemów pokończyło się z rzuceniem dolomitu pod planty .
Nie wiem jakie tam jest ph. Podłoże jakby ze zgniłych tataraków wydaje się żyzne .

A to bohaterka threada . Ma już ponad 1,90 i również podlałem ją już Plantonem K.

Pisze o nich bezosobowo ponieważ nie wiem co to za odmiany :/
Kupiełem od znajomego kilka dobrych pestek lecz po przesadzeniu na outa i ulewach! nic z nich nie zostało ...
Więc na początku czerwca kupiłem od kumpla 3 sadzony po kolana aby coś tak czy siak rosło. Kumpel znajdował pestki w mateXie i odkładał jeżeli smakował mu ziółko.
Pierwsza ze zdjęć wygląda mi na jaką satiwke .Ma dużo małych listków .

pozdrawiam

Last edited:

Latest posts

Latest posts