What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

gen.G.Hammond

New member
Witam, jestem dawnym uchodźcem z OG, kiedys miałem tam konto, nawet nie pamietam nicka, po zamknięciu OG długo nie zaglądałem na żadne fora, kiedyś trafiłem na forum IC z google, wtedy jeszcze nie było polskiego threada nawet, poczytałem więcej i dalej nie zaglądałem. Od paru miesięcy jednak czytam IC, widzę że tworzy się potężne forum ale nasza część jest chyba trochę ospała? Witam wszystkich

gen.George Hammond ;)

mateusz999

New member
Witam wszystkich podobnie jak kolega wyżej sporo czasu spędziłem na OG jak i na IC niestety ostatnie kilkanaście miesięcy miałem trudności z dostępem do neta i moje stare konto zaginęło w akcji ;) W tym roku znowu zaczynam akcje outdoor tylko jak narazie mam problem z porządnymi nasionami ;)

HA_wk

New member
Witajcie ogrodnicy :tiphat: My name is Michał i jestem ty nowy :bump: ale chetnie tu zostane na dluzej z racji tego ze to moja pierwsza przygoda z outdoor'em i oby nie ostatnia :gday: Takze PZDR i good luck ;]:smoweed:

S

sweet-dreams

dobra to ja powracam po czasie przerwy rozterek zyciowych iii wogule co bedzie dalej niewiem zoabczymy i mam pytanie ile postow mosze sobie nabic zeby wesc na chata ?

M

Mr.TopTop

fajnie że jesteście, czas mija bezpowrotnie a my żyjemy dalej, punktem odniesienia jesteśmy my sami, ze swoimi problemami, myślami, roślinami, proza życia jest piękna dla ludzi którzy nauczyli się czerpać z niej radość, np. ja lubię leniuchować hehehe, pozdro top :)))

white.buddha

New member
Dzień dobry.

picture.php

ziben

Active member
Veteran
Siemanko! Jestem z Wami od sierpnia 2008 roku, ale miałem małe problemy z rejestracją więc tylko obserwowałem hehe. Niektórzy mogą mnie znać z obu trawek.. Na jednej z nich jestem administratorem. W temacie MJ siedzę ładnych parę lat lecz uprawą zajmuje się od 2007 roku (outdoor), a od zeszłego roku zacząłem bawić się w indoorek. Na razie mam za sobą 3 udane outy oraz jestem w trakcie kończenia trzeciej uprawy indoor (nie licząc boxów na sadzonki oraz jednego niewypału - niestety ale men się trafił i jakoś tak nie kiełkowałem dalej). Mam nadzieję, że będzie nam się miło wspólnie spędzać czas. Joł!

:smoweed:

CooCooCal

New member
Witam polską społeczność ICMAG'u.
Zgodnie z konceptem tematu napisze pare słów o sobie.
Mam 19 lat, przygode z MJ zacząłem w wieku 13 lat. Zawsze mnie pociągała ta używka (być może dlatego, że jestem rap-maniac) jednak po inicjacji byłem rozczarowany, bo prócz kapcia w mordzie nie czułem nic. Dałem sobie spokój więc na pare lat. 2 lata temu trafiłem na forum trawka.com,org i zgodnie z zaleceniami starszych stażem rozpocząłem ''studiować'' : ) Zrobiłem miniboxa, improwizorka, sprzęt amatorski, ale spełniał swoje założenia. Zamówiłem pestki z OP jednak nie udało mi sie doprowadzić do kiełkowania.
2 podejście pestki LR#2 z seedbanku, lecz same męskie mi sie trafiły. Nie poddałem się mimo chwili zwątpienia w opatrzność.
3 podejście i wreszcie panna LR#2. Zbiór śmiesznie mały ale moja radość z napawania się pięknem tej rośliny, zapachem a także pierwszym highem, była zajebista.
W poprzednim sezonie wziąłem się za to bardziej na poważnie. Bogatszy o doświadczenie zainwestowałem w kilka rodzajów pestek, same AF(WR, DR, AK47, DRxBB, DRxHK) oraz gratisy outdoor no-name(2 hermy).
Zbiór był jedynie zadawalający. Przyczyny doszukuje się w 2 tygodniach burz na początku czerwca, ponieważ druga tura wyszła o niebo lepiej. Palonko było bardzo mocne, poczęstowałem paru ludzi nie mogli uwierzyć że sam tego dokonałem. Niestety nie miałem warunków do suszenia, ale jakoś sobie poradziłem-kosztem zapachu i smaku.
Najbardziej zapadła mi w pamięć chwila gdy zapaliłem DRxHK. Było to niesamowite. Smak jaki ta roślina ma, i high jakim dysponuje jest nie do opisania. Kto próbował ten wie.
Polecam ją każdemu.
To było by na tyle, rozpisałem się prawie jak we wtorek na maturze z polskiego...
Życzę wszystkim udanego sezonu :)
Z fartem.

kips0n

Member
To i ja nie będę zamulał i coś dodam od siebie ;>

Siema. Generalnie przyszedłem tutaj z haszysz.com dużo się naczytałem o uprawie zawsze chciałem to robić bo wydaje mi się, że to fajna sprawa jestem bliski osiągnięcia celu tj 1 uprawki w moim hmm boxie? ^^ nie wiem jak to nazwać bo trochę mi brakuje do wymarzonej uprawki. Na chwilę obecną mam tylko jedną peche regular ( brak pieniąsóF ;< ) AK47 x WR pięknie mi kiełczy myślę, że jutro ją wpakuje do ziemi ;) Jeszcze raz wszystkich serdecznie witam.

Ahh bym zapomniał dobrze by było napisać po co tutaj zawitałem otóż myślę po 1, że to forum jest bezpieczniejsze po 2 jest to międzynarodowe forum więc łatwiej będzie o prośbę z pomocą od doświadczonych growerów nie tylko z Polski ;)

J

JimRevolta

Witajcie jestem tłumaczem z haszysz.com

Jeśli chcecie aby wam coś przetłumaczył z polskiego na angielski albo na odwrót śmiało walcie na pw...

Zazwyczaj przebywam na haszyszu ale staram się tutaj zaglądać codziennie

feziuu

Member
Siemka jestem growerem, który przybył z haszysza w celach informacyjnych ;))

Staram się tu ciągle zaglądać i czytać ciekawe rzeczy.
Papa idę na spota :D :wave:

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Siemka jestem growerem, który przybył z haszysza w celach informacyjnych ;))

Staram się tu ciągle zaglądać i czytać ciekawe rzeczy.
Papa idę na spota :D :wave:

Jak już tu przybyłeś to rób to co piszesz powyżej! CZYTAJ ciekawe rzeczy a nie pierdzielisz w każdym threadzie trzypotrzy.
Albo lepiej idź na spota. Papa.

User_Name

New member
o, widzę że oprócz mnie dużo osób jest z haszysza :) Cieszę się że odkryłem icmaga, bo nie mogę znieść dośc niskiego poziomu polskich fór (nie mówię tego o wszystkich ich użytkownikach )

Cześć :D

Old_bob

New member
Witam

Witam

No to i ja napiszę pierwszego posta na IC .

Więc jestem ...Old_bob (aka Maro) i też jestem wychowankiem haszysz.com :tiphat: (a przedtem chyba .pl jak dobrze pamiętam) chodź tam się nie udzielałem, ale jakieś 5 lat czytałem dzień w dzień o hodowli i w ogóle, ale teraz mam możliwość pierwszego grow i postanowiłem się zadomowić na jakieś bardziej "światowej" stronce, gdzie jest mniej "osiedlowców".
Opuściłem hasza kilka miesięcy temu bo się zrobił syf, przypały itp i w ogóle przestało być miło, więc :thank you: haszysz.com i witaj IC :dance013:

Najbardziej interesują mnie zagadnienia związane z uprawą w ziemi (dobór nawozów do odmiany, idealne mieszanki glebowe itp) i naświetlaniem (uvb, działanie różnych barw...). Jednym słowem mam nadzieje że tutaj rozwinę wiedzę teoretyczną, bo praktyczną dopiero zaczynam zdobywać.