ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
תיסלם עידק!
עישנתי רק פופקורן שראיתי שלא יתפתחו למשהו עשין, אני מנסה להתאפק ולא להוריד פרח רציני, אבל אולי מחר או בשישי אני אתפתה ואוריד אחד מהמאסטר קוש בשביל להרגיש אם כדאי לי לשטוף ולקצור או לחכות עוד שבוע.
הבאסה שגם אותו צריך לייבש..
הפופקורן היה נחמד, החזיק אותי יום שלם בלי לפתוח מהחשיש, ככה שעשה את העבודה והסטלה היתה מורגשת לגמרי, אבל בטח לא מה שאני מצפה לקבל מהפרחים הבשלים.
אני חושש ליישן בלי מד לחות נורמלי. אין לי ממש ניסיון בזה ואני לא רוצה לעבוד עם ניחושים
הזמנתי מחו"ל כמה מדים של קליבר, נקווה שיגיעו כמה שיותר מהר.
היום או מחר אני גם מתכוון להזמין שקיות לחות של בובידה 62 אחוז.
צנח לו זלזל.. הורדתי באץ חביב מהמאסטר קוש הראשונה
כמה ימים נעביר דיווח על הראש. מבחינת טעם אני לא מצפה ליותר מדי, כי היא אחרי דישון
הצבע של הטופ מעט סגלגל/ירוק כהה. לאחר בדיקה ברשת ראיתי שזה הצבע הטבעי לזן הזה
לא יודע כמה התמונות מעבירות את מה שאני רואה בעיניים.
הפרח עצמו דחוס וקשה למגע
אין עלה שלא מפוצץ בטריכומים, עד כדי כך שלא ידעתי כבר מה לגזור ומה להשאיר על הפרח.
נראה לי שהולך לצאת מהזן הזה אחלה של אייס
שתהיה לכם בום של שבת!
וויד המד לחות נמצא בתוך הצנצנת שבה הפרחים נמצאים, כדי לעקוב אחרי רמת הלחות שלא יקבלו עובש, ולא יתייבשו יותר מדי.
ברגע שהגעתי לרמת לחות של 65 בערך הצמח מתחיל בתהליך היישון שלו.
בשביל לשמור אותו ברמה הזו של הלחות, בין 60-65 אחוזים, מוסיפים שקית לחות שעוזרת לשמור על הרמה הרצויה של הלחות.
אלה שקיות לחות שמשתמשים בהן לשמור על סיגרים.
תחפש בגוגל
boveda packs
אני מיישן בצנצנות בארון מטבח כבר הרבה זמן ולא קיבלתי הרבה תלונות בחיים האלו על יישון לא טוב
שמים בלחות מסויימת, פותחים לאורר כל יום ומפסיקים שהוויד במצב שרוצים אותו.
מצאתי אותם בעלי אקספרס בגרושים, הרבה יותר זול מהקישור ששמתי פה, זה רק לדוגמא.
דרך אגב קזה, יש שם את המאווררים שנדלקת עליהם, גם ממש בזול, שווה לך לבדוק.
השקיות לחות אמורות להספיק למחזור יישון אחד. כתוב בהוראות שזה עד שהן נהיות קשיחות.
אני מאמין שבתוך צנצנת ביישון זה יחזיק לצורכי היישון עצמו, אחר כך קונים חדשה.
זה לא עולה הרבה, אפשר למצוא חבילות גדולות במחירים זולים באי.ביי, עלי אקספרס וכדומה