What's new

Primul meu outdoor

niciodat

New member
Salut băieți, recent am scris o postare pe Reddit, cum că vreau sa incep un outdoor și lumea m a îndreptat pe acest forum pentru sfaturi
Vreau sa salut pe toată lumea și să mulțumesc celui ce m a îndrumat aici
Așa, decii...anul trecut am incercat un guerilla grow pe un camp plin de spini, in mijlocul lor exact langa un izvor, tin să menționez că am inceput in iulie pe 10 cu niste auto, ulterior am germinat prea multe și am pus și 2 in casa la o lumină de 150w
Mergeam zilnic la cele de pe câmp sa le verific, le am germinat in casa și le am plantat direct in locul special amenajat pentru ele, mica mea gradina de le câmp, erau în jur de 20 de răsaduri mici de o săptămână când zi de zi îmi dispăreau cate 2/3 tind sa cred că căldura și lumina puternica din acea lună mi le au distrus, nimic nu am recoltat de pe câmp, după încă o săptămână nu mai aveam nici una
Acum, anul acesta am alt plan, am găsit deja alt loc înconjurat de copaci spinoși, foarte ferit de oameni și un acces foarte greu, vreau sa întreb la voi niste sfaturi pentru pregătirea solului și cum să țin animalele sălbatice departe de locul acela(iepuri, fazani și câini vagabonzi)
Ce ar merge mai bine, sa incerc sa fac un sol fertil până în primăvară în luna mai sau sa las solul așa și să plantez plantele și ulterior la 3/4 zile când merg sa le ud sa le pun nutrienți canna Terra?
Sa folosesc pământ cumpărat sau sa las tot același pământ, țin să menționez că e pământ pietros pentru că sunt în Dobrogea
Și nu în ultimul rând ce tulpini ar fi bune pentru climatul din Dobrogea?

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Nu am prea multa experienta outdoor dar, stiu ca urina de la diferite animale poate ajuta foarte mult (urs, lup, zoo).
Vezi sa nu ai vre-un "prieten care le haleste".

Nu se merge zilnic la un grow outdoor din ce stiu, chestii de siguranta.

Pentru o supraveghere atenta sunt camere video cu acumulator si SIM. Nu merge orice mizerie deci trebuie o investitie buna.
Nu ne intereseaza regiunea din care esti, o simpla descriere este suficient pentru creierele de pe acest forum cu experienta vasta.

Spor la treaba!

Latest posts

Latest posts