Adica tu ai reflectoare LED acolo???!!! Si mergi pe CFLuri??? Ce tare esti! Aprinde man unu, ca face cat toate 3 CFLurile... Eu am mers pe 20W LED de fiecare planta in veg, toata perioada (bine, nu mai stiu cat a fost, dar cred ca le-am tinut 3 saptamani). E drept, sunt niste becuri cu palaria mai mare. Ideea e ca sub fiecare palarie aveam 30000lm, la 10-15cm de plante. Tu nu ai atata sub CFLuri nici daca le pui pe plante.
BioFlorul mi se pare o tzeapa. Poate merge, nu stiu, dar daca o sa te uiti pe etichete, indiferent de sortiment, au acelasi npk. Iar pamantul lor mi s-a parut jenant...
Acuma vad: or schimbat eticheta la BioFlor? Ca eu ce am vazut avea 15-2-3 (zic si eu, pe acolo) la toate. SI la alea pentru flori, si la alea pentru fructe, si la alea pentru plante verzi. Eu is fan Natura, tot de la Agro. Aia de cactusi i-am incercat pe niste rosii chery, si mi-au iesit malformate. Am zis si eu ca are npk echilibrat. Acuma, o fi fost de la el sau nu, nu stiu, dar de atunci am ramas pe melasa de la Agro.
Am pus un sfert de doza de Bioflor (care aveau fiecare sortiment alta compozitie) si un sfert de Agro ca sa le schimb intre ele la urmatoarea udare, apoi o sa vad ce-i cu el (l-am luat ca m-au tentat toate microelementele alea trecute pe eticheta). Cel mai aproape de mine e la 15km de pe unde pot lua cate ceva si daca mai luam 2 sau 3 le cumparam toate sortimentele din magazin . Pamantul pare bun dar cam retine apa... si am mai amestecat la 2-3 parti cate una de pamant de ala smecher din mijloc de la copac(mai am de vreo 2 ture ca asta) si si ala cam retine si le-am facut overwater, m-am prins repede, si si-au revenit repede, acum fac atentie mare cat ud si cand e pamantul uscat indeajuns.