What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Primul creșă indoor (auto)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
A venit toamna mai devreme la tine, Vane! In tot cazul, un spectacol pe cinste. Eu ma plangeam ca mi s-au manat doua trei rosii prin gradina...

E bine, doar ca trebuia sa vina "iarna" intai.

VanLife

Member
Imi vine sa ma abtin sa-ti raspund la intrebare explo, dar o fac.
A mers destul de rau, principalul motiv fiind sezonul de distractie, astfel ca am fost nevoit uneori sa las planta fara apa chiar si 4-5 zile. Si chestia asta s-a cam repetat de cateva ori bune, astfel ca n-a dus o viata prea sanatoasa plantuta, in final m-am ales cu vreo 20gr.
Daca mai e sa cresc in sezonul de distractie, o sa ma gandesc la udare automatizata, sau macar un ghiveci cu rezervor, am vazut ceva pe la dedeman...
Dar pot spune ca am fumat o iarba deosebita, am savurat fiecare fum, am dus o viata buna vreo 2-3 luni bune, norocul meu este ca am o toleranta destul de scazuta, si ma sparg foarte usor :dance013:
Desi mi-a placut extrem de mult acest soi, parca mi s-a deschis apetitul si as vrea sa incerc mai multe soiuri. Incerc sa ma decid acum carui soi sa ii dau viata :)

plm

Member
Te-au tinut 20g 2-3 luni? Wow. Eu intr-o sapt le dau gata, iar daca e si motiv de chef si ma duc pe undeva cu prietenii etc e clar, blunt-urile sunt cele mai apreciate in social smoking cand e un grup de 6-7 oameni, si intr-o seara 7-8g-uri se duc lejer :)) E bine oricum daca te spargi repede si din putin material, nu e rau :D

VanLife

Member
Nu ca sunt chitra, dar eu m-am abtinut sa fumez cu prietenarii cat am putut, desi am mai aprins cate un cui cand mi-au trecut pragul casei, ca asa se cuvine...
Anyway, a fost o treaba destul de puternica, mi se intampla destul de des sa pip cu a mea domnita iar pe la jumatea cuiului sa ne pierdem capul intr-un mod destul placut.
Clar nu se poate compara cu iarba din "comert", care se evapora mult mai rapid!

plm

Member
Iarba din "comert" stiu eu cum e treaba... recolta mai rapida, vanduta cat e cat de cat verde ca atarna mai greu pe ceas, tot felul de scheme, daca ai ghinion poate o prinzi imbogatita cu ceva gel de par si alte cacaturi sa atarne mai greu, am auzit tot felul de bazaconii, clar nu se compara, plus ca stii ce strain fumezi stii tu ce i-ai dat plantei si etc + satisfactia ca e propriul material facut de mana ta si asteptat cu mare drag, asa e un lucru cand e asteptat, e mai bun.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Plus ca pot intelege 10 euro gramul de sofran, dar de iarba... nicicum.

Latest posts

Latest posts