What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

primea mea experienta indoor

gganjaabwoy

Active member
ti-am zis eu cu 18 lei am luat un minimicroscop de x60 care avea si leduri...foarte imp sa sti in ce stare is tricomii cand o tai...crescutul dupa ureche mai merge...insa recoltatul nu.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pt asa ceva nu iti trebuie microscop. Orice e peste 60× e prea puternic si nu vezi suficienti tricomi la un timp cat sa iti dai seama de procentul de amber/cloudy. Iti va obosi ochiul cautand tricomii. Atentie insa, eu vorbesc de factori de marire reali, exista fakeuri si chinezisme pe net si prin magazine care mint in legatura cu factorul de marire ori au formule neclare de exprimare, de genul "30 x 20" care nu e nici 30x nici 20x, ci reprezinta niste dimensiuni ale lentilei de marire. Si in realitate nu are nici 5X factor de marire.

K

katadyn

Ok băieții ..Mersi de sfaturi..O sa caut sa cumpăr ceva cât de cât sa fie și ok su sa mi fac și treaba cu ea

gganjaabwoy

Active member
oricum orice ai cumpara ar trebui sa te ajute sa vezi ce ii acolo....mai ales ca ti-ai luat teapa cu semintele si nu ai nici un punct de ghidare...lupa ar fi la locul ei...si un lastarel mic(sau 2 , 3 pt a creste sansele ) pune-l la revegetat....cinestie...poate ai dat peste soiul vietii tale acolo...asa am patit eu la prima de altfel din bagseed.

K

katadyn

Nu pot sa mai păstrez nici un lăstar deocamdată deși îmi place maxim soiul ăsta. .Nu o sa mai am timp sa mă ocup o perioada de plante..Poate next time. .O sa mai comand același soi lemon haze..Poate o sa fie la fel cine stie

bostoaca

Member
Ia uite mah cum din senior membre am ajuns o lăchita..Cu ajutorul lui nevasta nea..Am lasăt o sa umble prin cont și nu știu ce ia făcut cu nu am reușit sa mă mai loghez. ...apai sa I mai las și plante sa crească. .Ce credeați ca scăpați așa ușor de mine fără sa va dau un smoke report la lemon haze ul meu de mare putere..Ia zi gman...Ce credeai k mă ți rezolvi așa fără sa mă înveți sa clonez și eu pe cumătra mare? :))))

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ia uite mah cum din senior membre am ajuns o lăchita..

Si eu care crezui ca esti Sandel! Am zis: l-am gasit in sfarsit! Nu de alta, da' el isi stergea conturile cand avea cate o criza de paranoia...

bostoaca

Member
După atât ajutor cât am avut de la voi sa plec așa pe ușa din dos fără sa va mulțumesc. .În nici un caz eu..auzi ce a zis jtm k a crezut k în sfârșit la găsit pe sandel :))))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ba, cineva a cerut expres stergerea contului. Deci nevasta nu cred ca a facut ceva intamplator. Trebuie sa scrii acolo motiv cand ceri asta. :)

bostoaca

Member
Oooooo...Pai o iau și o întorc pe dos azi.dacă la șters cu Bună știință de cauză. .deși mi a spus k nu ar fi făcut nimic sa șterg contul..femeile astea

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Lasa bai, sufletul conteaza, vorba femeilor :) Plus ca bostoaca suna mai ... neaos...

bostoaca

Member
În weeknd îi dau topor..:dance013::woohoo:

Attachments

• 20170518_190402.jpg
    20170518_190402.jpg
    60.2 KB · Views: 28
  • 20170518_190352.jpg
    20170518_190352.jpg
    76.6 KB · Views: 29
  • 20170518_190314.jpg
    20170518_190314.jpg