What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Prima oara,ca tot omul la dulap.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
poti taia nodurile de jos daca nu ajunge lumina la ele. dar nu exagera.
agro natura are ceva nutrienti, nu prea multi totusi. dupa o saptamana poti incepe sa dai jumatate din doza normala de nutrienti, si vezi de acolo cum merge si reglezi doza.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Si pune-i perlit macar la Agro Natura ala. Al meu parca n-avea neam. Asta daca gasesti Agro Natura la Dedeman. Nu de alta, dar daca nu au AgroNatura, te alegi cu CompoSana. Din asta au sigur, ca asta e peste tot. :dance013:

bijbirij

New member
Vroiam sa va mai intreb,sunt ok vasele de 8-9 litrii de pus pt flower? Si cam cate gramde de perlit ar merge la ce cantitate de pamant? Perlit deja am o punga maricica. Se pune amestecat nu? :) Scuze pt atatea intrebari dar mai bine sa intreb decat sa fac pt prima oara de capul meu.
Apreciez

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sunt ok ghivecele de 8-9l, la ce spatiu ai tu acolo scapai si cu ghivece mai mici.
Perlit-ul se masoara la volum, nu la greutate. 10-20% se pune in mod normal. Amestecat, clar.

bijbirij

New member
Awesome,abia astept sa imi fac si rost de HPS-u odata si sa scap de atata veg :) Nerabdare mare,oricum inca sunt panicat ca nu am nici cea mai mica idee ce surpriza poate sa apara la ele :) Merci de sfat cam ar merge pe fiecare exploziv apreciez.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
La spatiul ala, eu le-as pune in diagonala. Eventual, apoi le-as face lst spre spatiul liber la fiecare. Sau ceva de genul.

bijbirij

New member
De LST trebuie sa ma apuc da dispersez luminca egala la toate varfurile, explosiv de nodurile cele 2 mici primele de jos le-am decupat ca se chinuiau,mai bine investeste energie in celelalte si sa fie mai zdravene . Am inceput si 2 udari cu apa,sa nu bag doar Flora in ele....pana acum inca se mentin super,si culoare si cum arata,doar sa nu fie in zadar sa am si fete macar :(

jtm

Some kind of shaman
Veteran
E. Daca ai doi baieti, ce, crezi ca nu merg in cannaghee? Am canaghee din masculi, sa dau cateva petreceri!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
ghee, ghei, gay, na, se dadu si explo mascul nitzel, stii, cum facem noi baietii :p

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
acum nu stiu daca as vrea sa fiu in grupul ala pe care il caracterizezi tu prin "noi, baietii".. !?!
:D

bijbirij

New member
Hello lume,scuzati intreruperea o gramada de lucruri pe cap. Fetele sunt inca in veg,prima face 2 luni si ceva a doua o luna si jumatate,sunt f vesele,le merge super. Din pacate si din motive financiare :( inca nu am pus mana pe HPS-ul ala de 250W noroc ca mi-a zis "al batran" ca ar avea el cateva wich is nice . O intrebare va rog,are ceva daca le bag in flower cu cele 2 CFL-uri de 170W ambele pt o saptamana? Si daca pot sa le tin pt saptamana asta cu CFL-uri in pot-urile initiale de 5L si apoi sa le mut. Le streseaza prea rau daca le mut deja bagate in flower? Multumesc !!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Merge bai, da-le acolo lumina cat ai si, dupa aia, daca o sa ai, o sa le dai mai multa. Merg mutate si in flower, doar nu le deranja bolul de pamant de la radacini. Adica le muti cu pamant cu tot.

Äl batran"? SUna misto, pasiune de familie :D

bijbirij

New member
And we're back

And we're back

Salutare lume imi cer scuze pentru intarziere,dar am revenit cu un mic update. Dupa aproape 1 luna de pauza, suntem in stadiul de floare, au aproape 25 de zile,primele 9-10 zile au fost in flower sub CFL-uri de 170W 6400K si spre amuzamentul tuturor si UIMIREA mea avem 2 fete frumoase foc din bagseed nu mi-a venit sa cred va jur,2 zile nu ma puteam oprii din uitat daca sunt floricelele de fata :D Din poze dupa cum veti vedea le merge bine sub HPS-ul de 250W au fi ventilator le e super bine mai ales ca este frigut si am oprit caldura in camera au o temperatura constanta si le merge super. Cea din spate care a stat 2 luni in veg are 4 ramuri principale superbe nuggs-urile cres pe zi ce trece. au undeva la 70-80 aprox. Cea din fata dar nu cea din urma si-a scos pasarica la vreo 1 saptamana mai tarziu. Are nodurile mai ciudate unu e puternic rau....asta inseamna no LST :( plus topping-ul aiurea :( but never the less merg bine. Sunt schimbate in vase de aprox 10-11 L, le hranim ca pe ambalaj in continuare cu Micro ( Grow,Bloom,Flower) + CalMag+ Ph grow. Ce ma intriga este faptul ca au culori diferite cea din spate un negru mai aprins iar cea din fata un verzisor mai aprins. Si frunzele difera pe cea din spate care le are mai dense langa buduri, iar cea din fata foarte...lalaie si subtiri... Pareri intrebari? 10x guys

Attachments

• 20160319_230838.jpg
    20160319_230838.jpg
    84.4 KB · Views: 28
  • 20160319_230846.jpg
    20160319_230846.jpg
    73.6 KB · Views: 34
  • 20160319_230854.jpg
    20160319_230854.jpg
    65.6 KB · Views: 37
  • 20160319_230903.jpg
    20160319_230903.jpg