What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Preludiu concurs 2018

cristocel420

Active member
totusi zi si a ce miroase, sau a ce ti se pare ca miroase.. ca doar nu miroase a tutun cand o arzi! :laughing:
Si mai conteaza si daca tu care fumezi esti cel care judeci mirosul din jur, sau cineva care nu fumeaza. Ca pentru fumator orice iarba care nu e foarte aromata pare ca nu are un miros specific puternic in aer, dar alta persoana care nu e cu fumul in bot o sa simta altceva.

Are gust de coacaza si miroase slab a ceva flori.Am fumat acasă la mama ,i-am zis cama duc in camera sa bag o tigara ,deschid geamul aprind o tigara pt acoperire ,cuiul si pe la jumate intra peste mine ,nu a schitat nimic si de obicei ea ma întreabă,, iar fumezi canepa'' . am mai fumat cu un coleg la munca de ziua lui in locul de fumat unde mai era lume,aprind tigara in care băgasem herb si zic trage,el soptind ''nu frate sti ca fumez doar iarba'' am fost pe jos :))

cristocel420

Active member
Salutare , update!

Vârsta: 54 zile!
Fetița nr 1 rămasă în concurs!!

View Image

Si celelalte două!

View Image

View Image

Numărul 3 îmi place cel mai mult !
Si o poza mai de aproape! Pistili arată cam 2 săptămâni ca ar termina dar tricomi arata ca sunt cam gata! Poza va zice tot , cred! Nu știu cât de bine se va vedea!

View Image

Vasy ,imi place ce vad ! o sa fac si eu proba la niste auto ca nu am crescut niciodată si imi plac cum arata.

cristocel420

Active member
Totusi daca vreti sa cresteti oth pt caracteristicile astea mai întâi probati undeva o sativa ca sar putea sa fiti dezamagiti ca prietenii mei care nu stiu aprecia o sativa cum e Oth ,daca nu le lasa 2 ore de burnout pe creier si moleseala in corp ei zic ca e slaba si care a bagat prea multa zic ca le da cu paranoia.Mie stilul asta de high imi place,fiecare cu preferintele lui.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Sincer cristocele auto înseamnă timp pierdut! Dacă mai faci si ca mine o greșeală majoră ramai cu 10 g la 3 plante! Deci curent irosit de pomană! :tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Totusi daca vreti sa cresteti oth pt caracteristicile astea mai întâi probati undeva o sativa ca sar putea sa fiti dezamagiti ca prietenii mei care nu stiu aprecia o sativa cum e Oth ,daca nu le lasa 2 ore de burnout pe creier si moleseala in corp ei zic ca e slaba si care a bagat prea multa zic ca le da cu paranoia.Mie stilul asta de high imi place,fiecare cu preferintele lui.

Asta cred ca numa la romani se poate intampla. :comfort:

narcox

Member
Încât sunt foarte prost Și nu am aplicat lst gen sa leg unele frunze de o tulpina pentru a nu prinde becul si m am mulțumit doar să o bag eu degetul după alta tulpina , câteva frunze s au făcut galbene .
Vreau sa vorbesc putin despre nutrientul pentru plante medicinale bio de la agro recomandat de hemp: este uimitor pe langa ce a facut cu planta mea în temă, am aplicat o doza unei plante decorative cu o frunză din 4 lăsată spre pământ. A doua zi mă jur ca nu stiam care era tulpina cu pricina. A ajuns la acelasi nivel cu celelalte.
Eu sunt de parere ca arata ok cu excepția a 3 frunze arse din cauza becului si a 2 frunze de la baza care nu au avut nici o sansa din a 2 a săpt de flower. În mod normal ar trebui sa termin in 21 de zile dar sa vedem . Las aici poze

Attachments

• 20180401_235627.jpg
    20180401_235627.jpg
    58.8 KB · Views: 34
  • 20180401_235645.jpg
    20180401_235645.jpg
    73 KB · Views: 32

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Foarte frumoasa revenire. O poza cu informatiile de pe ambalajul nutrientului se poate?

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Foarte frumoasa revenire. O poza cu informatiile de pe ambalajul nutrientului se poate?

Nu scrie nimic in plus pe ambalaj fata de descrierea de mai jos :

Descriere Produs

Ingrasamant lichid pentru plante medicinale
Proprietati fizice si chimice: Continutul total de azot (N%)-3,5%, Continutul total de fosfor (P2O5) 1,7%, Continutul total de potasiu (K2O)-4,8%, Substante inflamabile in mostra uscata-5,5%, Valoare pH-4,0-7,0.
Caracteristici: Ingrasamantul este realizat numai din ingrediente naturale: melasa, poslet de melasa din fosfat macinat. Acesta contine substante nutritive necesare intr-un raport favorabil, inclusiv oligoelemente naturale.
Mod de utilizare: pentru fertilizare si refertilizarea plantelor medicinale, legume cu radacini (maghiran, salvie, cimbru, lamaie balsam, etc.), mirodenii si alte plante aromatice, cultivate in containere sau in aer liber. Ingrasamantul este potrivit pentru agricultura ecologica. Dozare: aproximativ 1 capac (15 ml) la 1-3 l de apa si se amesteca bine. Cu aceasta solutie pregatita se fertilizeaza 1x la 14 zile. Inainte de utilizare, se agita continutul foarte bine.

Plante tratate: plante medicinale, legume cu radacini (maghiran, salvie, cimbru, lamaie balsam, etc.), mirodenii si alte plante aromatice.

Conditii de depozitare: Pastrati-l in ambalajul original, in afara actiunii directe a razelor de soare. Nu il lasati la indemana copiilor. Nu il pastrati langa alimente, bauturi si mancare pentru animale. Temperatura nu trebuie sa scada sub +5º C.

Conditii de securitate: In timpul folosirii nu mancati, nu beti si nu fumati. Evitati contactul cu pielea si cu ochii. In cazul contactului cu ochii, imediat spalati-i bine cu o cantitate mare de apa si cereti ajutorul medicului.

Producator: Agro CS

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eram interesat de continutul de microelemente, in general acelea sunt importante pentru dezvoltarea de arome, dupa ce este satisfacuta fertilizarea primara. Povestea aia nu spune multe despre treaba asta, dar daca si tu si narco ati ajuns la concluzia ca e bun, cred ca merita incercat de oricine are ocazia sau dileme in legatura cu nutrientii. Pana acum pare mai ok decat multe combinatii scumpe ce exista pe piata. Cand umblam prin magazine prin ro ultima data, in urma cu vreo 2 ani, nu era inca disponibil, dar cand ajung in tara il voi incerca si eu cu siguranta.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Am pierdut si eu mult timp cautand informatii detaliate despre produsul (noroc cu Google Translate ca nu inteleg o boaba din limba ceha) asta dar nu am gasit nimic public.

Faptul ca de cand il folosesc nici o planta nu a aratat vreun semn de deficienta sau dezechilibru (mai ales in pamant refolosit cateva runde) m-a convins ca e un produs care isi face treaba bine de unul singur, iar in combinatie cu extract de wormcastings face plantele sa explodeze in crestere.

Pretul il face si el foarte accesibil.

E posibil ca unii groweri (cei comerciali) sa gaseasca si un mare dezavantaj in folosirea acestui fertilizator intrucat plantele cresc in dimensiuni un pic mai putin fata de cele hranite cu nutrienti chimici.

cristocel420

Active member
Si eu tot de la agro natura folosesc cultivare fara chimie pt toata gradina(sau ceva de genul),is multumit de el dar asta pt plante medicinale pare superior la cum arata bestia lui narcox,ma duc sa-l cumpăr si eu.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Si eu tot de la agro natura folosesc cultivare fara chimie pt toata gradina(sau ceva de genul),is multumit de el dar asta pt plante medicinale pare superior la cum arata bestia lui narcox,ma duc sa-l cumpăr si eu.

Sincer sa fiu nu cred ca e o diferenta prea mare intre cele doua produse. Ar merge facut un grow side-by-side sa vedem care din ele performeaza mai bine.

Ca si compozitie de macro elemente au aceleasi procente :

Compoziţie: raport de nutrienţi N-P-K (6,4-1,7-9), conţine germeni de malţ

narcox

Member
Va zic sincer ca nu ma asteptam sa va placa atat de mult.
Am mers pe reteta următoare: 3 udari cu apa cand se usucă pământ
O udare de biohumus (ms încă o dată hemp si pentru asta )
Următoare udare nutrient .
Apoi reveneam la 3 udari cu apa.
Aveam impresia ca biohumusul ajuta foarte mult ca planta sa absoarbă toti nutrientii. Nu stiu daca am dreptate sau nu :tiphat:
V am zis , ce m ă impresionat si am ramas cu gura casca a fost cand a doua Zi, planta decorativă și a revenit. Pur si simplu nu credeam .
Ultima dozare a fost făcută cu ~25 ml. Nici o deficiență(in afara frunzelor arse ), în condițiile în care filtru meu e mai mult o amintire . O sa ma ajute in uscare mugurilor.
Cred ca si strainu m a avantajat enorm .
@vasy , înălțimea mica se datorează spațiul restrâns pe care îl am . Am tot aplicat lst pe toate tulpinile. Văzusem un grow foarte mișto in care o planta arată ca un scut de oțel, si am zis ca asa as vrea sa arate si a mea. Nu cred ca mi a reușit cum am văzut acolo, dar cand observ cuvintele voastre, de la oameni cu growuri in spate, ma mulțumește tot ce am făcut până acum . A fost si mult timp alocat plantei , nu cred ca treceau 14 ore fara sa fie verificată.
Înălțimea este de 42-42,5. Stagnează de o săptămână și e o veste imbucaratoare. Azi am îndepărtat LST mai având ceva spațiu la dispoziție.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Care dintre ele este??o poză cu sticla dacă se poate? Ca sunt multe variante de îngrășământ pentru palmieri pentru căpșuni universal etc! De la agro am văzut o gama foarte mare dar pe sticla nu scrie micro Nutrienti doar macro(NPK)+ mg am văzut pe majoritatea de aia m-am ferit să îi cumpăr ca nu știam dacă conține și restul de elemente precum bor mangan zinc magneziu si altele! Si daca ai vreo nelămurire cu limba ceha si te pot ajuta sunt bucuros! :tiphat:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Update 2018/03/30

Ramasesem dator cu pozele clonei de Golden Tiger.
Dupa cum se poate vedea mugurii au inceput sa se formeze. Din acest moment cresterea pe inaltime va fi aproape inexistenta , planta lungindu-se doar prin cresterea si maturizarea mugurilor.

Cu fiecare runda ma indragostesc si mai tare de Golden Tiger, atat pentru usurinta de crestere cat si pentru highul consistent pe care mi-l da de fiecare data (chiar in conditiile unui consum zilnic intens).

Ca si dimensiuni, desi a fost vegetata mai mult decat clona de Panama, nu a reusit sa depaseasca 50% din inaltimea acesteia, dovedind o data in plus ca este o sativa perfecta pentru spatiile mici.

Tot surprinzator este si faptul ca reducerea programului de lumina la 11h face acest soi sa termine cu aproape 2-3 saptamani mai devreme fata de durata specificata de producator (10-14 saptamani) astfel incat poate fi culeasa inca de la sfarsitul celei de a 8-a saptamani.

picture.php

picture.php